Quantcast

Stambios prekybos mokesčio šmėkla jau artėja prie stambių prekybininkų durų

Grįžti į straipsnį

Agota

Agota portretas
Glušius tas pienburnis Tomilinas, dar mažai gyvenime pūdų druskos suvalgė, juk reikia kažką pasiūslyti užsidėti pliusiuką. juk jiems kainų padidėjimas ne motais kentėsim mes paprasti žmogeliai. Laikas išeiti prie seimo su šakėmis, bet lietuviai ne ta tauta?

Tomilinas Karbauskio šmėkla :)

Tomilinas Karbauskio šmėkla :) portretas
Karbauskoio šmėklai Tomilinui po kitu rinkimų gresia po kitų rinkimų likti prie suskilusio geldos . Įdomu jo nauja žmona liks po to su juo ar kitą susižvejos :D

Pirkėjui

Pirkėjui portretas
Tamsta ir esi glušas, jei galvoji, kad kainas reguliuoja mokesčiai. Kainas reguliuoja pirkėjas, t.y. tu. Jei perki, reiškia kaina yra ne per didelė, jei nebeperki - reiškia kainą reikia pamažinti. Verslininkas siekia gauti kuo didesnį pelną, o ne surinkti mokesčius. Atrodo, kad seime atsiranda žmonių, kuriems svarbi ne tik savo asmeninė gerovė.

rss

rss portretas
ale kazkokiu ruskiu ir arabu nuomones tik gvildena,o ant lietuviu nuomones skersa dejo...negi lt valdo ruskiai su arabais...

opozicija šaunuolė-

opozicija šaunuolė- portretas
narsiai iškovojo kad bankams nekeltų mokesčio

Pirkėjas

Pirkėjas portretas
Su tapkėmis galiu nueiti į 3 prekybos centrus...ir visur 1% bus pabranginta...atseit ieškoti reikia kažkokios mažos parduotuvės kažkur pakaunėje...kokie glušai tai sugalvojo?

Ivaras

Ivaras portretas
Kas iš to. Stambūs verslinykai pakels kainas ir viską sumokės pirkėjai. Tiel ir naudos bus.

Galerijos

Daugiau straipsnių