Quantcast

Vyriausybė nusprendė nesvarstyti tryliktos pensijos

Grįžti į straipsnį

Anonimui

Anonimui portretas
jei esi Lietuvos liaudis, tai apdergei ir pats save. Šiaip,dergti ant tos šalies, kur gyvena yra vienos tautos išskirtinis bruožas. Tada koks tavo reikalas, kas čia vyksta. Pasiskiepyk "sputniku".

Atsakas anonimui

Atsakas anonimui portretas
Matyt esi" sąžiningasis":verslininkas , kad taip kalbi , kiaulės snukis paraudęs

Anonimui

Anonimui portretas
Na, išsivėmei ant savo Tautos? Pasitenkinai? Kas dar?

Anonimas

Anonimas portretas
Viskas einasi puikiai. Lietuvos baudziauninkus i.d.i.o.t.u.s BUTINA p.i.s.t.i per visas skyles - jiems tas pats. Lietuvos liaudis yra pasmirdusi m.e.s.lo kruva. Trasa verslui, progresui ir geroves valstybes klestejimui. Kuo daugiau durniu tuo geriau ZMOGUI.

Tiesa

Tiesa portretas
Dėkokit savo konservams jie daugiau nesugeba atimti , o neatiduoti vagys atėmė pensijas 2008-2012 taip ir negrąžino , už tai Degutienei reikia dar mažai pasiėmė iš valstybės miegodama.

Anonimas

Anonimas portretas
> pensininkė. Reikėjo į rinkimus eiti, o ne poteriauti, dabar už jus žydrasis jaunimėlis rūkydamas šieną nuspręs :) p.s. manau šiai vyriausybei pabodo piliečių pageidavimo koncertas, vieni klykia 13 pensijos reikia, kiti nereikia, dar kiti apie diskriminavimą, biudžetą, kaukių reikia, kaukės genocidas , karantiną griežtinti, karantinas pažeidžia laisves...- laukiniai.

Pensininkė

Pensininkė portretas
O kam svarstyti. Jaunoji karta patvirtins priverstinę eutonaziją seniams(išskyrus "kilminguosius" ir savo babunytes).

>

> portretas
> "buduliams" Buduli, išsiskalbk beretę, gal pilkųjų ląstelių veikla suaktyvės. Apgailėtinas melagis :)

Nujo

Nujo portretas
Užtat Degutienei patvirtino renta prie pensijos. Istatimu pasirūpino ir į ateit ir kitiems seimunams, biudžete pinigų yra.

Osa

Osa portretas
Galų gale, patvirtino,kad biudūete nėra tokios eilutės ," Velnio tuzino pensijoms"

buduliams

buduliams portretas
skolas gražino,dar labiau praskolindami Lietuvą.Vie šiemet 11 milijardų.Dar ir proanūkiams užteks

agronomas

agronomas portretas
prisidirbes pranckietis taps keiksmazodziu

Melagiai

Melagiai portretas
Skolas grąžino valstiečiai konservų skolas , o nereikės anūkams ir vaikams grąžinti , net liko pensininkams , vaikų pinigams , invalidams , atlyginimų kėlimui ir sodrai paliko 642 milj. Pažiūrėsim ką konservai duos , tik sau

defektuotam buduliui

defektuotam buduliui portretas
norint gauti paprastą pensiją irgi reikia rašyti Sodrai pareiškimą.Neprašysi-negausi

kvailiems gandragalvių pensininkams

kvailiems gandragalvių pensininkams portretas
valdžia galvoja apie jūsų vaikus ir anūkus,kuriems reikės gražinti praskolintą Lietuvą

negi neaišku

negi neaišku portretas
kad tai buvo piaras prieš rinkimus.

Nusispjaut valdžiai ant pensininku

Nusispjaut valdžiai ant pensininku portretas
Tuoj tu pačiu seniausių pensininkų neliks numirs, o jie valdžiai neįdomus. O kam ubagai reikalingi???????.

Kur vos

Kur vos portretas
kažkadais ateje i valdžia nusuko pensijas padarė kažkokias sup .tas jos rūšis.Ir dabar veblena ,,pagal įstatymą pagal įstatyma " Tai keiskit nxui tą įstatyma kad visi sęniai gautu vienodas pensijas! Kokis gal būt rūšiavims ! Senatvė pas visus lygiai ateina

Anonimas

Anonimas portretas
Ei, baudziauninkai, rinkimai praejo. Uzmirskit. Laukit , po 4 metu si klausima vel pakelsim kad pamaloninti pensininkus ir kitus biudzetinius ubagus. Laukit, tikekites ir dveskit.

Defektuotam anonimui :)

Defektuotam anonimui :)  portretas
Valstybinės pensijos reikia PRAŠYTI !!!!! Rašyti prašymą !!!!! Liberalui Pranckiečiui ...Ji automatiškai neskiriama !!!!! Matai , kad dar trūksta iki milijonų , labai " myli " Lietuvą , esi iš " žmonių partijos " , biudžetas paliktas " valstiečių " pilnas , tada prašai :))) kokios skolos ? :))) O štai atsakyti , jau pagal įstatymą , negalima ar Irutei ar Kristutei :))))

Beretė apsirūkė ? :))

Beretė apsirūkė ? :))  portretas
Eik prasivėdink :))) Seubas :)))) Tada dar kartą pasiieškok pensijos dydžio ? Valstybinė bazinė pensija 58 eurai ? :)))) Kas rinko valdžią ? :))) Idiotai ? Jėzusmarija kas vyksta ? Ministeriai bus tokio pat " proto " ? :))) Sveikinu balsavusius už konservatorius, liberalius ir laisvus .. .

Tam įdomu ...

Tam įdomu ... portretas
Pasidomėk kiek dirbančių pensininkų 2008 - 2012 valdant , tiems patiems konservliberaliems , anot konservatoriaus Kubiliaus tuo metu turėjo " krizės valdymui " paaukoti savo pinigėlių ? Net KT pripažino , kad nurėžti tuos pinigus , buvo prieštaravomas Konstitucijai . Tiu tiu pinigėliai .... Ir jokia buvusi valdžia , nebandė net grąžinti kaip rašo komenatare " pavogtą pensiją " . Vieninteliai " valstiečiai " pradėjo po truputį grąžinti ir didinti kiek gali pensijų išmokas . Švieskis vaikuti , kaip Lietuvą " valdė " liberaliai konservatyvūs :))) Jie tik savo lengvatų nematė .

gandragalviams

gandragalviams portretas
Buvusiems Seimo pirmininkams, premjerams, Aukščiausiojo ir Konstitucinio teismų pirmininkams skiriama pirmojo laipsnio valstybinė pensija, jei jie bent 2 metus ėjo šioje dalyje išvardytas pareigas. Ji skiriama, kai buvusiems tarnautojams sukanka senatvės pensijos amžius arba yra pripažinti iš dalies arba visai nedarbingais. Pirmojo laipsnio valstybinė pensija yra 4 valstybinių pensijų bazių dydžio. Šiuo metu šis dydis yra 58 eurai, taigi I. Degutienei siūloma skirti pirmojo laipsnio valstybinė pensija būtų 232 eurai

juk

juk portretas
is vagiu ziurek kad ta pacia nenupjautu?...

Kiaulės akys ? Konservatorė...

Kiaulės akys ? Konservatorė... portretas
Iš TV3 2020 -11-25 ....Beveik milijono eurų vertės turto su sutuoktiniu turinti .....konservatorė Irena Degutienė PAPRAŠĖ skirti jai pirmo laipsnio valstybinę pensiją ....." Prašė Pranckiečio .....Gaus 23 tūkstančius išeitinę išmoką dėl ilgamečio darbo Seime ? :)))) P.S. mokykitės iš konservatorių kaip reikia " mylėti " Lietuvą ir kaip reikia jai , anot tų pačių konservatorių " biudžeto skyles " - skolas atidavinėti :)) Ir nepamirškite vėl už juos per visus rinkimus balsuoti :))) Atėjo nauji laisvi konservatoriai , jiems taip pat reikia pensijų ? :))))

Įdomu

Įdomu portretas
Kas pavogė iš konservų vyro pensiją , labai butų gerai sužinoti?

Buduliui

Buduliui portretas
Degutienei nepriklauso , jeigu ne Pranskietis , juk jį išgelbėjo sukdama balsus viso devyni dėl ir liko seimo pirmininku , o kodėl nepriklauso Šiaulienei irgi taip pat metų dirbo tą patį darbą , bet Šiaulienė ne konservė neturi nagliškas akis

Buduliams ? Čia apie save ? :)))

Buduliams ? Čia apie save ? :))) portretas
Labai savikritiška :)))) Liberalas Pranckietis pasiūlė :))) Konservatorė Degutienė gali atsisakyti :))) Patryjotų partijos verkia apie biudžeto skyles :))) Ar aukotis turi tik eiliniai pensininkai ir neįgalieji , tik jie savo " 200" turi gelbėti " Lietuvėlę " , oi , atsiprašau dabartinius dešiniuosius konserwliberalius ? :))) O ko jau " nusipelnę " iš " žmonių " partijos taip pat negali ?

to "kritikuoja"

to "kritikuoja" portretas
kada komunistė Šiaulienė buvo seimo pirmininkė?Už ką jai duoti valstybinę pensiją? O valstiečiai taip "padėjo",kad vaikai ir anūkai skolas atidavinės.Dar niekada valstybė nebuvo taip praskolinta.Per paskutinius valdymo metus ištaškyta 11 milijardų eurų.

buduliams

buduliams portretas
ar Degutienė prašo valstybinės pensijos? Ji priklauso pagal įstatymą.Ją gaus gandragalvių seimo pirmininkas Pranskietis ir kiti buvę pirmininkai

Kritikuoja dešinieji konservatoriai

Kritikuoja dešinieji konservatoriai  portretas
liberalai , laisvi ?Nauja valdanti dauguma ir prezidentas ? O kodėl dešinieji nekritikavo dar 1995 -01-01 priimto LR valstybinių pensijų įstatymo ? 2008 - 2012 " krizę valdė " eilinių , dirbančių pensininkų pinigais , bet valstybinių įstatymo nejudino ? Patryjotai ...fui...Deklaruoja milijonus turtų ir prašo valstybinės pensijos ? " Šventųjų " žmonių partijos atstovė kuo skiriasi nuo " komunistų " hristutės ? Eitų ponia Degutienė - medikė dirbti , padėti medikams , kuriems reikia pagalbos ir prisidėtų prie pensijos . Fui....Vieninteliai " valstiečiai " dar kažkiek žmonėms padėjo .

gera pradžia

gera pradžia portretas
Balsavot už Šimonytę, o Skverneliui jau dzin

Tiesa

Tiesa portretas
Kada grąžinsit pavogtą vyro pensiją , net nežada , pinigų nėra , oDegutienei yra šlikštynės , vagys

Kiaulės akys ?

Kiaulės akys ?  portretas
Tai ko dešinieji verkia - biudžetas tuščias ? Meluoja ? Ne visi pensininkai yra lygūs ? Ne visi gauna pensijas iš biudžeto ? Matai įstatymus prisiminė ....Manau smirdančioms žole beretėms rūpi tik turintys " kiaulės akis " .. .Taigi biudžetas tuščias ,reikės skolas grąžinti :)))) atsisakyk patriote :) Ar patriotų " dūšioje skylė " ? Kiek bekištum , tiek mažai : butus , žemes davė , kilnojo kur pageidavo , pinigus gavo toookius , kad dirbančiam visą gyvenimą , kaip vienas defektuotas rašė , reikia dirbti 50 m , kad gautum orią pensiją ? :))) Nuo 15 metų !!!! Pirmyn vergai , nepakeliant galvos dirbti , nes renkame tuos , kurie turi sau labai palankių įstatymų ....deja mes niekada tokių pensijų nenusipelnysime , mirt gali darbo vietoje .

Taigi

Taigi portretas
O kodėl jau gavo Degutienė , o ne Šiaulienė ,? Degutienė supuvusi konservė , kad išgelbėjo Pranskietį.

runkeliams

runkeliams portretas
kaip buki gandragalviai nesupranta,kad yra įstatymai ir reikia jų laikytis,nepriklausomai kas valdžioje .Visi pezidentai gauna valstybines pencijas,visi seimo pirmininkai gauna,net ir Brazausko Kristina atgaus viską ko dešnieji nenorėjo duoti.

:)))

:))) portretas
Pritarė dešinieji ? 3 eurus per mėnesį indeksuoti ? Per metus bus gal 36 eurai ? :))) Ačiū konservliberaliems ir laisviems už pritarimą !!!! Neįgalūs ir pensininkai atsigaus :))) O prezidentui žemai nusilenksiu .

Kiaulės akys ?

Kiaulės akys ?  portretas
Labiausiai nusipelnę konservatnykai net personalinių pensijų ? Jiems nesvarbu jokie biudžeto " augimai kritimai " ? Sveikinu ponią Degutienę . Fui...Yra lygesnių pensininkų ... Kuriems nereikia jaudintis " kas atiduos skolas " ? :))))

klp

klp portretas
Įvertinus, kad tiek šiemet, tiek kitąmet darbo užmokesčio fondo augimas bus teigiamas, ekonomikos susitraukimas šiais metais dėl COVID-19 menkas, o senatvės pensininkai ir neįgalieji patiria didžiausią skurdo riziką, būsima vyriausybė pritarė pensijų didinimo formulės atnaujinimui.

bukiems verygos pacientams

bukiems verygos pacientams portretas
Šiuo metu galioja taisyklė, kad pensijos negali būti indeksuojamos, jeigu einamųjų ir po jų sekančių kalendorinių metų BVP augimas arba darbo užmokesčio fondo pokytis yra neigiamas. Tai reiškia, kad nors Lietuva patyrė vieną mažiausių ekonomikos susitraukimų visoje Europos Sąjungoje, o darbo užmokesčio fondas auga, tai vis tiek užkirstų kelią pensijų didinimui, nes vienas iš dviejų rodiklių yra nežymiai neigiamas.

klp

klp portretas
veryga,uždaryk internetą durnynuose

Gandragalviui

Gandragalviui portretas
Ka bendro pensija su BVP turi, mulki tu? Kiek uzdirbai i savo saskaita, tiek ir gauni + infliacija. Kitaip sakant tu nieko neuzdirbai, o tau pensija moka ateites kartos vietoje to, kad jie savo pinigus rinktu savo pensijai.

to putin

to putin portretas
tu bent išversk ka čia keverzoji tai atsakysiu

putin

putin portretas
sposibo vatnik,zarabotal na butylku

>putin

>putin portretas
žmonės normaliai protingai diskutuoja bet atvarė iš tvarto beretuotas mėšlius su tačke sudo ir išvertė visiems ant galvų - ,,putin putin":D)

gandragalviams

gandragalviams portretas
pensija didėja nepriklausomai nuo valdžios norų,o procentais nuo šalies BVP.Didėja BVP 10% ,did4ja ir pesija 10%. Čia joks skvernelis ar karbauckis sau nuopelnų negali prisiskirti.Bet buduliai to nesupranta

putin

putin portretas
sposibo tovarisči za poderžku moego karbauckisa i skviarnialisa

Aš portretas
Gaila ,kad valdžia keista nesupranta paprastų žmonių , o jie šiandien ponai ,bet ateis laikas jiems .

Atsakas Skvernelio...

Atsakas Skvernelio... portretas
Dar yra Listuvoje protingai mąstantys žmonės , kurie parašo šventą tiesą ,šaunu

Jo jo

Jo jo  portretas
Landsbergį rusai puola

Aksioma

Aksioma portretas
Lietuvoje, Žemaitijoje ruošiamasi įkurti karinę bazę vadinat ją poligonu. Nors dėl to žymiai bus pabloginta Ekologija, iškeldinti visai neblogai dabar besiverčiantys ūkininkai, nors dabar esamų poligonų pilnai pakanka. Agresyviai važiuojama ,,buldozeriu"..Kadangi Lietuva pati pasiūlė įgyvendinti įpareigojimą didinti išlaidas krašto apsaugai iki 2% biudžeto (2 milijardai EU), nors kaip maža ir skurdi šalis galėjo paprašyti kad šis NATO reikalavimas būtų atidėtas. Taigi, turint tokius pinigus, juos reikia kažkur panaudoti. Todėl mano nuomone ir bus statoma (amerikiečių?)karinė bazė Žemaitijoje kuri aiškiai rodo kur, jeiigu ką, bus karo laukas su Piterio rusais. Tai iš kur galima rasti pinigų pensininkams kai tokia reali padėtis o Broileris bus Užsienio ministru?:D:D:D

Pagarba Skvernelio

Pagarba Skvernelio  portretas
vyriausybei , kuri rūpinosi jaunomis šeimomis , dirbančiais didino algas , didino ir grąžino nuimtas pensijas ir tai darė nuosekliai . Gėda , jauniems plėšriems formuojantiems vyriausybę . Liko laukti kol tėvus sodinsite į rogutes ir į mišką ? Jūsų tėvai nenusipelnė kelių papildomų eurų ? Oho ho ... Gėda dešiniesiems . Manau ši kadencija bus paskutinė , paskui vėl ilgai sėdėsite ant opozicijos suolelio . Atsipeikės net tie , kurie iki šiol balsuoja už konservatorius . Pirmyn , skurdinkite Tautą .

Vagys

Vagys portretas
Geriau grąžinkit pavogtas pensijas sąžiningai uždirbtus Kubilius su Šimonyte pavogė , o dabar mėtot pinigus ten kur tikrai nereikia

Klp

Klp portretas
Vertėtų klp pabūti durnyne , nes iš komentarų labai panašu ten reikia tau pabuvoti

klp

klp portretas
durnynę pensijos nereikia.Ten išlaiko už dyką

>susnai klp

>susnai klp portretas
kas gali dirbt 50 metų? Čia tavo toks juokas?---Auginau sergančius vaikus, su vienu vaiku turėjau sėdėt namie kol jam suėjo 7 metai..pati buvau nekokios sveikatos. Bet turiu 20 metų d.st. AR TAS MAŽAI? Užsienyje moterims su vaikais iš viso dirbt nereikia (Kanada) jau neskaitant kad kitose užtenka išdirbti 10 metų ir jau turi pensiją -------Bet ką tau šlykščiam beretiniui aiškinti..Eik liandzbergio puskojnei pasimelst. Tik ten tavo teisybė ir gyvenimo supratimas

AUGIS

AUGIS portretas
man atrodo vasiliauskas neatsisakytu nagai i save

Atsakymas klp

Atsakymas klp portretas
Ne už kolūkiečius teks mokėti , o už dabartinę iškrypėlių valdžią , kurie visai nesiorentuoja biudžete.

Domas

Domas portretas
ko čia apie ta Majauska dabar šnekėt jeigu jo kalbos rodo kad anas nieko nežino kaip su biudžetu yra iš tikro? Viens iš dvieju - arba tingi pasidomėt arba naglai meluoja.

klp

klp portretas
orią pensiją žmonės užsidirba per 50 metų,o ne per 20.Kaip dirbai,tą ir gauni.Kodėl mano anūkai turės atidavinėti kolūkiečių skolas

Koėlgi ne?

Koėlgi ne? portretas
Esu pensininkė ir man tie 200 tikrai reikalingi. Mano vieno mėnesio pensija yra tokia. Bent kalėdinį stalą geresnį galėsiu pasidaryt ar atsidėt (jei vaikai parvažiuos) geresniam kąsniui kai ,,jau širdis nelaiko" (esant šildymo sezonui maitinuosi ypač kukliai). Nesuprantu kitų nevispročių pensininkų kurie kliedi, kad neva juos žemina tokios išmokos...MANE ŽEMINA KAD AŠ TIK TOKIO DYDŽIO 200 Eu.PENSIJĄ GAUNU. Toks dydis rodo kaip valstybė vertina savo senus žmones. Tos trys pensijų rūšys kurios yra Lietuvoje suskirsto žmones į belekokius, geresnius ir geriausius. Aš patekau į žemiausiųjų kastą.. Argi man užauginusiai 2 vaikus ir turinčiai 20 metu darbo stažą tokia pensija yra pakankama ir ori?Argi aš už tokią pensiją turiu jaustis dėkinga? O gal galvojate kad man smagu imti iš vaikų pinigus lyg paskutinei ubagei.?Kaip Lietuvos pilietė jaučiuosi apvokta, pamiršta ir nustumta valstybės į ,,paraštes". O tokių durnių postringavimai ieškant kaip pateisinti vykstančią niekšybę nieko neverti

Baisenybė

Baisenybė portretas
Konservai + liberalai + iškrypėliai = 0 Lietuvoje tokia dabartinė valdžia.

Pensijiniams

Pensijiniams portretas
13toji pensija yra velnio tuzinas. Geriau reikalaukite 14tos pensijos.

putin

putin portretas
sposibo golovki aistov i moji druzja v durdomax za poderzku sovetskoi vlasti

Liberalus melas GEDA

Liberalus melas GEDA portretas
Majauskas pasake nenumate Valstietis Azuolas atsake pinigo yra bet skiepus pirks ES ir tai gal bus daroma is ES pletros biudzeto kiek primoketi reikes niekas nezino visoje ES liberalas Majauskis zino jis gal Vanga?

d u r n i a i išrinko KONSERVUS,

d u r n i a i  išrinko KONSERVUS, portretas
o konservatorių PENSININKAI š a u k ė:-- nenori 13-tos pensijos.---Per daug debilų/nesuvokiančių/ rinkėjų Lietuvoje, kurie ir išrenka VAGIS į seimą

Pencininkai uzsidirbo ka sukure liberalai?Geju paradus.

Pencininkai uzsidirbo ka sukure liberalai?Geju paradus. portretas
Prie Tarybu valdzios Lietuvoje pastaytos gamyklos,elektrines,gyvenamieji namai, miestai ,darzeliai, mokyklos nutiesti keliai ,numelioruotos pelkes ir ttt.

komentatoriams durnynuose

 komentatoriams durnynuose portretas
Majauskas pasakė,kad kolxoznikai naujame biudžete nenumatė pinigų vakcinoms pirkti.Kaip mokate viską atvirksčiai pateikti gandragalviai

Vatnykui ir kl

Vatnykui ir kl portretas
Lietuva nepraskolinta vadovaujant valstiečiams teisybė buvo neleido vogti verslyninkams ir ponams , liko atlyginimams , vaiko pinigai , pensijos , o atėję valstiečiai po konservų valdymo biužete ne tokius trūkumus rado ir valstiečiai padengė ir išeinant sodroje liko 642 milijardai ir sakykit nėra pinigų , yra pinigų dėl savęs

Nors

Nors portretas
Kartą tegul parašo pilną sumą, kiek per mėnesį su visomis lengvatomis gauna nustatyta minimumą. Sumą gausis nemaža.

Liberalkomunistai skriaudzia pencininka vaika

Liberalkomunistai skriaudzia pencininka vaika portretas
Pencija yra zmoniu kraujas ir prakaitas.Zmones uzsidirbo tik laisvoje lietuvoj pencininkas badauja prie Sovietu nebadavo kazkodel .

Ne tau pencininke 13 pencija

Ne tau pencininke 13 pencija portretas
Valdant liberalams klestes sex mazumos.

chi - juokas

chi - juokas portretas
Bus komunizmas - kas nedirbo, tam duoti, o kas dirbo, tuos "nusodinti"

Vatnykas

Vatnykas portretas
sergantis tarybiniu laiku raudonlige- nori dyku pinigi- jokiu ismoku,jokiu tryliktu pensiju- dirbti ir uzsidirbti pragyvenimui privalo zmogus! Bambaliniams ismoku ir reikia , kad galetu pijokauti ir tinginiauti. JAV nemoka jokiu dyku pinigi,jeigu nedirbi .Evrosojuze tik tinginius selpia.Delto ir plusta babajai, niheriai i Europa.

Prasideda

Prasideda  portretas
Visi balsavę už konservatorius , liberalius ir laisvos džiaukitės : tuoj mokėsite už vizitus pas medikus , receptų išrašymą , jokių pensijų didinimų , jokių vaiko pinigų didinimų , jokių algų didinimo ? Lietuvos gyventojai žengia į " Gerovės valstybę " ?

Melas ir tamsa liberalu palidovas

Melas ir tamsa liberalu palidovas portretas
Majauskas verkia siandien LRT radijo laidoje nera pinigo skiepams nuo COVID-19 tai yra izulus melas yra pinigu paskolintu banke guli milijardai . ES pirks bendrai tuos skiepus gal is ES pletros fondo ir bus apmoketa bet juodina Valstiecius niekselis.Valstieciai paliko pinigu bet nemoksos liberalai ir ju premjere nezino ka ir kaip daryti ir ministrai kokie skiriami korumpuoti arba be issilavinimo nekopentetingi svarbiausia kad dusia butu liberaline.Sios trys liberalu partijos susivienijo mano galva kad praturtetu dirbdami seime patys o ne valstybei i ka nors gero nuveiktu.

jo

jo portretas
ir vėl durnynuose internetą pajungė.Apie kokias personalines pencijas po 24000 kliedi napoleonai ir enšteinai

kl

kl portretas
tarybinė klaipėda vėl užsiima žmonių kiršinimu.Jau ir taip kolxoznikai praskolino Lietuvą,kad ne tik vaikai neatiduos skolos,bet ir anūkams liks.

Nesitikekit vertybes ju ne nuo Dievo

Nesitikekit vertybes ju ne nuo Dievo portretas
Liberalai nieko neduos pencininkui vargsui gali duoti tik sex mazumoms arba turtingiems.

Šlykštynės

Šlykštynės portretas
Reikia tūkstančius išmokėti seimo nariams ir p.Degutienei pirmo laipsnio valstybinę pensiją vargšeliai vagys , o pavogtas pensijas nėra iš ko grąžinti

Ot gerai pagyvens koncerv,

Ot gerai pagyvens koncerv, portretas
Jau ir taip daug pencininku ismire dziaugias gabriukas su savo palydovem kiek liko pinig uu seimo islaidom KAM PENCININKAMS TIEK DAUG REIKIA ,AR TAIP ,AR TAIP GREIT KOJAS PAKRATYS

Kaunietė

Kaunietė portretas
Dabar stenės ir stenės... man 65 m., trys metai kaip pensijoje, turiu 37 m. darbo stažo, dirbau 10 m. Kenksmingomis darbo sąlygomis, nepriklausoma Lietuva išdraskė fabrikus, gamyklas, leido daugintis visokiams UAB-ams, kur algelės buvo tik minimumas, žmonėms atėmė galimybę gauti uždirbtą pensiją, gauname pasigailėjimo vertą Pašalpą.

kaip svogeriai nutars taip ir bus ,uz toki balsavima ir 12 n

kaip svogeriai nutars taip ir bus ,uz toki balsavima ir 12 n portretas
Anot andriulio /gabriuko svogerio/ konservatoriai ir liberalai, jei tik pavyks laimėti antrajame rinkimų ture, mažins pensijas, naikins vaiko pinigus ir paramą socialiai remtinoms grupėms. „Akivaizdu ir tai, kad konservatoriai, jei tik jiems bei liberalams pavyks laimėti antrajame rinkimų ture, pirmiausiai imsis vieno pagrindinių iš dviejų darbų – „pasipriešinimo išmokoms ir pašalpoms“. Kitaip tariant, žengs tuo keliu, kurį išbandė ir 2008-2009 metais – nurėš ne tiks Sodros mokamas išmokas senjorams – pensijas, bet ir panaikins vaiko pinigus, paramą socialiai remtinoms grupėms

teisingai kam ubagams pinigai

teisingai kam ubagams  pinigai  portretas
13 pensija yteikit degutienei prie personalines 24 0000 tukst. pensijos....ir pani gzibowskai prie 26 0000 tuks personalines pensijos...

kam runkeliams pensija?

kam runkeliams pensija? portretas
Reikejo dyrpt kaip Vasiliauskas - nasiai pasiskirti sau 13000eu alga po mokesciu, tada butumet gave tokia pensija, kad ir 13-a negeda imti butu!

Kazimieras

Kazimieras portretas
Verkiant reikia didinti pensijas. Viskas brangsta o pensijas pakelia tik keliais eurais.O tryliktoji pensija tai būtų tarsi labai reikalinga dovana to amžiaus žmonėms prieš šv.Kalėdas. Juk dirbantieji irgi išsimoka sau premijas.

Galerijos

Daugiau straipsnių