Quantcast

Sostinės Jeruzalės mikrorajone atidarytas naujas restoranas

Didžiausias restoranų tinklas Lietuvoje plečia savo veiklą.  Bendrovių grupė „Čili Holdings“ ką tik atidarė dar vieną naują padalinį Vilniuje, Jeruzalės mikrorajone. Tai jau 17-asis „Čili pica“ restoranas sostinėje, kuriame dirbs 30 žmonių.

Bendrovės generalinis direktorius Darius Masionis teigia, kad Rimi prekybos centre Jeruzalės gatvėje įsikūrusiame naujame tinklo padalinyje daug dėmesio skirta jaukiam ir šviesiam interjerui sukurti, atidžiai formuotas ir jo kolektyvas. Erdvi „Čili pica“ talpins 100 žmonių viduje ir 60 lauko terasoje. „Esame pasiruošę priimti gausų būrį svečių. Neabejoju, kad ši vieta taps patrauklia ne tik aplinkinių mikrorajonų, bet ir centre gyvenančių žmonių susibūrimams. Tikiuosi, kad pavyks sukurti mažą bendruomenę, o svečiai visuomet norės čia sugrįžti.  To siekiame nuolat investuodami į personalą, aptarnavimo kokybę ir restoranų aplinką“, naujojo padalinio atidaryme sakė bendrovės vadovas, pasveikinęs restorano komandą ir apžiūrėjęs patalpas.

„Čili Holdings“ šiuo metu priklauso 45 restoranai didžiuosiuose Lietuvos miestuose bei 14 Latvijoje, o „Čili” vardu didžiuojasi dar 24 franšizės pagrindu veikiantys restoranai Lietuvoje ir Latvijoje. Šiuo metu iš viso bendrovėje dirba 1700 žmonių.


Šiame straipsnyje: Čili pica

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių