Quantcast

„Sodros“ liepos išmokų grafikas: pasakė, kada sąskaitas pasieks pinigai

Grįžti į straipsnį

Zose

Zose  portretas
Tas tai tiesa, jeigu gyveni ypač buvusio bendrabučio tipo name tai šakės. Nemoka mokesčių, o tuos mokesčius išdalina visiem gyventojam. Mokesčiai ir taip didėja, nėra jėgų nei verkti nei kovoti.

Anonimas

Anonimas portretas
Siaubas!! Kokie pikti žmonės, gal ne visi alkoholikai? Ką daryti žmonėms, kurių nenori darbdaviai, nes yra jaunesnių? Ypač šiuo metu, kai studentai ir moksleiviai laisvi? Tyo labiau, kad jiems mažiau moka...

Anonimas

Anonimas portretas
ale tos dienos straipsniuose vis daugiau arabisku zodziu vietoj lietuvisku

Dalia

Dalia portretas
Viso,kuriems 45 ir daugiau gales kurti savo versliukus,gaus 18800 RURparama savo verslui.

Laido riteriai

Laido riteriai portretas
Kokiu zlugusiu reikia but, kad internete bedarbiais piktintis? Ne patys bedarbiai sugalvojo sita sistema, cia nebent savo isrinktuosius galit kaltint. As asmeniskai tikrai neciau dirbt uz 5-600, jei pasalpa 200.

Saulė

Saulė portretas
Ne visi bedarbiai girtuokliai.Aš turiu 30 metų staža dirbau visą laiką,bet dėl koronos tapau nereikalinga.Atleido iš darbo su išeitine.Teks pasinaudoti bedarbio pašalpa.Ieškau darbo bet mano metais ne visur esu tinkama.Pati jaučiuosi ne kaip iš pašalpų gyventi man nepriimtina.Neturiu pasirinkimo atleiskit .

Kada nx baigsis pašalpiniai

Kada nx baigsis pašalpiniai portretas
Vis daugėja ir daugėja kasmet, po 70% daugiau negu pernai, tegu eina dirbt dikaduoniai, o ne juos šert, kaip kiaules. Jauni vyrai, sveikatos turi, eitu bent griovių kast, o ne bedarbio pašalpos prašyt, svolačių tauta, jiem tik nedirbt, išgert, ir paėst, net už komunalinius patarnavimus nemoka. Kur bendrijos, tai jos išdalina skolininkus ant tų , kurie žino kad sumokės, ne ruron dėsis.

Galerijos

Daugiau straipsnių