Quantcast

„Sodra“: „Bastaras“ pensijų Kaune ir Vilniuje nebenešios

Grįžti į straipsnį

Dalia

Dalia portretas
Gal pensininkų pinigus "ale" paštininkai pavogė?

pensininkė dar negavusi pensijos

pensininkė dar negavusi pensijos portretas
Man atrodo, kad mūsų nuolat verkiančius ir taip pat pensininkus reikia nuskraidinti į šalį, kur vyksta baisios gamtinės katastrofos, kur žūsta žmonės, vaikai, netenkama pastogės - tai gal nustos verkti. Duonos turit, vandens irgi -nenumirsit .

na na

na na  portretas
pagal kai kuriuos komentatorius tai pusė pensininkų ligoninėje, o kita pusė nežinia kur.Aš tai siūlau dėt baudas už neišnešiotas pensijas ir kad mokėtų delspinigius tiems, kas pensijų negavo ne mažiau nei 50 procentų nuo gaunamos pensijos. Beje yra skirta diena kada pensija nešama į namus, o dabar pensininkai buvo priverst visą šviesų metą sėdėt ir laukt malonės vei mėnesį ir taip jos ir nesulaukt. GĖDA taip skriaust senus, daugeliu atveju ligotus, pusbadžiu gyvenančius žmones.

Logiška

Logiška portretas
Kai ministeris KU KU...vagims tikras kaifas. Pinigus neišnešiojo Vilniuje ir Kaune...o dabar paskaičiuokime pensijų negavo 3.6 tūkst. Pencininkų. Tarkim gauna po 300 eurų tai pavogta pinigų suma kiek daugiau nei milijonas eurų.....neblogai vagys padirbėjo...gerai UŽDIRBO....

Jonas

Jonas portretas
Nerasykit nesamoniu,komentatoriai.viskas yra ne taip, pensininkai patys ta padaro,vieni isvyksta pas vaiku,kiti guli ligonineje,o dar dabar pradejo nesioti nauji zmones,pensininkas nepazysta to zmogaus ir neisileidzia.teko kalbeti su zmogum kuris nesiojo pensijas,sake ,kad kosmaras,vieni is vis uzmirsta,kad atnesi pensijas,rekia,dar ju vaikai,ar anukai,nes jie buna pavagia nuo senuoliu pinigus.tad cia nera reikalo klykti.

Ang

Ang portretas
Negalima šitaip su garbaus amžiaus žmonėmis elgtis,juos jaudinti. Jei yra pasikeitimų,privaloma pranešti. Kodėl tokia nepagarba seneliams ir apskritai žmonėms.

Anonimas

Anonimas portretas
Žiauru,ir taip elgiamasi su mažiausias pajamas gaunančiais žmonėmis.Nesiskaitymas su pensijinio amžiaus žmonėmis tęsiasi,ir kuo toliau,tuo daugiau tyčiojamasi.Buvo žadama ,kad visiems ,kurie negauna 230eurų,bus skiriama priedas 20e.,deja gavo tik 17e. Melas,apgavystės būdinga valdantiesiems,ir apie kokius rinkimų rezultatus JIEsvajoja.

Galerijos

Daugiau straipsnių