Quantcast

Turintiems skolų už elektrą gali tekti apsilankyti pas notarą

Grįžti į straipsnį

Labai pardon

Labai pardon portretas
Kas čia per nauja "įskolinimo" schema- keičiant skaitiklį, "likti skolingam už neteisingai suskaičiuotą elektros energiją" ?! Skaitiklis rodo, tarifas yra, rodmenį padaugini iš tarifo, dar žinoma tenka pridėt kažkokių dedamųjų priskaičiuojamųjų į kreivas kišenes papildomai įkrentajamųjų sumelę, sumoki- viskas, tyras kaip ašara igničio aky. Čia gi staiga, pakeitus skaitiklį stebukliniu išmaniuoju smartčiort ochmaytralala, užvirsta ant kupros baisinė skola! Kaip , kokiu būdu, iš kur- niekam neįdomu. Apsistradalinę sosaldomkratai imasi rūpintis tautiečiais, kad išdėstytų skolą per kelis mokėjimus, vietoj to, kad aiškintųsi,kaip tokie monai ant Lietuvos vyksta. Kas čia do cirkas?!

Siaip

Siaip portretas
Tai tiesiog reikia peržiūrėti ir padaryti auditą, kad sudaro sudedamąja elektros kainą. Gal perdaug vagių, at blogai skaičiuojama, ar elektrikai patys nesukčiauja. Su jais kai pradedi aiškintis tai neigia savo kaltę, kaip ir ryšio paslaugų tiekėjai ir kt. įstaigos, kurios net neatsiprašo, ką ne taip priskaičiavo. Aplamai ydinga sistema, kai vagims uždeda baudas, bet negrąžina žmogui iš kurio vogė. Nes žmogui tai mokėjo ir jam buvo padarytas nuostolis . O kodėl pad mus nėra sistemos: pasipildydai degalinėje, ar parduotuvėje už tam tikrą sumą elektros, įkiši kištuką Į apskaitos prietaisą ir žinai kiek suvartoji, nebūtų didelių įsiskolinimų,. Na Anglijoje yra tokia galimybė

O ka?

O ka? portretas
Notaru pajamos sumazejo?

Turėtų būti gėda Lietuvos valdžiai!

Turėtų būti gėda Lietuvos valdžiai! portretas
Lietuvos žmones jie per savo sukurtas apgavystes ir Lietuvos valstybės turto privatizavimą stumia į skurdą ir nevilti, bet ginkluojasi ir nori ne tik su savais, bet ir su svetimais amžinai kariauti, bet nesusimąsto, kaip žmonėms Lietuvoje išgyventi, kai brangsta energetiniai ištekliai tik Lietuvoje, o visame pasaulyje dujos, nafta ir elektros energija pinga. Jokių pasiteisinimų tam nėra, nes tai tikra apgavystė, kaip Lietuvą ir jos žmones greičiau nustekenti, kad Lietuvos kuo greičiau neliktų.

Demokratinėje ir

Demokratinėje ir portretas
nepriklausomoje Respublikoje elektra turi būt nemokama .....

geda prie prenumeratorius

geda prie prenumeratorius portretas
Kada nebespaudinsite lnk senai matytu reportazu? Nera km dirbti?

Galerijos

Daugiau straipsnių