Quantcast

Įvertino: prekybos centrų nedarbas sekmadieniais ir per šventes pagilintų COVID-19 krizę

Grįžti į straipsnį

Anonimas

Anonimas portretas
Ligoninės tuščios,nebesvaikit su tuo sudu.

Pandemija

Pandemija portretas
Jeigu šito sprendimo prireikė norint sumažint to koronacirko plitimą, tai ir begalviui asilui aišku, kad efektas bus priešingas. Juk nevalgęs žmogus nesėdės namie, eis ir pirks vistiek taip pat, tik skirtumas, kad dabar tas pats pirkėjų skaičius išsiskirsto į 7 dienas, o norima tą patį kiekį žmonių sugrūsti į 6 dienas - tai žmonių tankis parduotuvėje padidės ar sumažės? Tai vat kokius bepročius išsirinkom į tą irštvą...

Civid bėda

Civid bėda portretas
Eilinis vainienes MELAS, kad tik išlaikyti bizniuko prekybos centrų! Niekas čia niekur labiau nenukentės! Kodel nekalbama apie viešbučius, barus, restoranus....

Gražina

Gražina  portretas
Nemeluokit, niekas nemoka daugiau už sekmadienius. Sekmadienį švęsk! yra nuo seno pasakyta

Nesvarbu ligos, svarbus verslas 2

Nesvarbu ligos, svarbus verslas 2 portretas
Atsakymas - koks cinizmas gauti alga nuotoliniu budu... dirbti reikia o ne apsimetinėti virusais. Priprato keltis i darba kada nori nieko neveikti ir dar atliginima gauti laiku. As figelinu is tokiu beprociu. Nenori tu eiti i akropoli ir nereikia maziau smirdes. Sedek namie lauk covido senio. Sedi ten reguliuoja zalia ar raudona sviesa akropoliams ir kitiems verslams.

net

net portretas
nbejuokinga iki kokio lygio gali nusikalbeti tie taip vadinami ekonomistai kas moka tas ir muzika uzsako tuoj prades irodineti kad darbas per sventes kaip tik mazina susirgusiu zmoniu skaiciu nes dirbti geriau nei sedeti namuose su seima

Nesvarbu ligos,svarbu verslas

Nesvarbu ligos,svarbu verslas portretas
Koks cinizmas! Ligonines pilnos serganciuju,mediku jau truksta,o akropoliams- zalia sviesa! Nieks nenumirtu naujo megztinio ar kito skuduro gyvai nenusipirkes,internetu nusipirktu,o viruso plitimas sustotu kazkiek. Bet kam??? Platinkim toliau.

to Medikui

to Medikui portretas
O ką? Argi iš dabartinio Šimonytės ministrų sąrašo nematome kad ne tik virėjos gali valstybę valdyt, bet ir sukčiai su nusikaltėliais?:D)

blekas fraidis

blekas fraidis portretas
uzsipiskit grabais su savo nuolaidom

MEDIKUI

MEDIKUI portretas
PATS PASIRINKAI SITA DARBA IR PRASAU JI ATLIKT BE SAVES SUSIREIKSMINIMO.O GAL PASIRINKDAMAS GALVOJAI,KAD SIS DARBAS TIK VOKELIAI IR GELYTES?

Medikui

Medikui portretas
Tai eik, kvaily, ir savanoriauk! Kiekvienas turi užsiimti savo darbu. O gal pats kaip Leninas mąstai, kad kiekviena virėja gali valdyti valstybę? Tada reiškiu pačiam gilias užuojautas!

Jo

Jo portretas
Vainiene, gindama Lietuvos verslininkų - gruobuinių interesus, nusipezėjo iki begalybės. Kas moka tam ir šoka

Medikas

Medikas portretas
Vainienei siulau pasavanoriaut Kauno inekcineje ligonineje,kokia nors savaitele

Pirkėjas

Pirkėjas portretas
Eisiu apsipirkti tada, kai man to reikės! O verygos tegul nurodinėja savo žmonoms, ką ir kada daryti! Debilai, bl...

Nu jo

Nu jo portretas
Vainiene, uz kiek parsidavei? Dar niekad taip nenusisnekedavai, kai paskutiniu metu (pvz. Prekybininkai neapgaudineja pirkeju pries akcijas pakeldami kainas)... Jau bjauru net ziuret i tave - ne tik klausytis...

Žinoma kad pagilintų

Žinoma kad pagilintų portretas
Visi puls apsipirkinėti kuo daugiau kad turėtų atsargų. Šeimą taigi reikia reguliariai maitinti o čia vistik metinė šventė....Dabar perdaug niekas nesuka galvos kad gal ko pritrūkti - PC čia pat ir bet kuriuo metu gali nubėkt..

Žinantis

Žinantis portretas
Tipo uždarius prekybcentrius pasklis corona Lietuvoje? Juk pvz. Australijoje, Italijoje ir t.t. karantino uždarius prekybcentrius coronų kaip tik stipriai sumažėjo. Negi pas mus bus atvirkščiai? Beje, Vainienė buvo pagauta girta už vairo, tad ir dabar jos argumentai kuo tai kvepia...

Petras

Petras portretas
Kai gyvenau Ispanijoje,tai šeštadieniais centrai dirbo ik pietų,o sekmadieniais visai nedirbdavo.Sekmadieniais apsipirkdavome smulkiose parduotuvėse.Baikite tyčiotis iš mūsų pardavėjų,ypač moterų ir leiskite joms pabūti su šeima nors sekmadienį.

Jura

Jura portretas
Baikit tyčiotis iš pardavėjų darbo,einu į parduotuvę apsipirkti,vieną kartą į savaitę ir nėra ko valkatauti kas dieną,o to labiau sekmadieniais ir per šventes.

Rinkėjas

Rinkėjas portretas
Vienintelė išeitis - vieningai NEITI savaitgaliais į tas Maximas.Bet lietuviui tas - neįveikiama.

Žemaitaiti ,koks velnias tave neša į seimo galeras.

Žemaitaiti ,koks velnias tave neša į seimo galeras. portretas
Tai rodo kiek rūpi žmogus seimo nariams.

tomas

tomas portretas
daug zmoniu be darbo liks....visai zlugdo ekonomika

Anonimas

Anonimas portretas
Didesnės komedijos nesu matęs,covid krizė,jei mesliai maximos nedirbs.nu tokio sudo dar negirdejom

Galerijos

Daugiau straipsnių