Quantcast

Siūlymą lauko kavinėms peržiūrėti asortimentą vadina kišimusi į verslą

Grįžti į straipsnį

tam zmones

tam zmones portretas
Tu pirma rašyti išmok, kulwa.

Mokesciu moketojas

Mokesciu moketojas portretas
O kas jus per asabos kad valstybe negali kistis. Ir taip jau lupat nuo zmoniu net siaubas. Ir teisingai pasiule, net sveikintina.

Anonimas

Anonimas portretas
Labai gerai nereikia alkoholio iš viso.Kitus girdydami ,pridarydami problemų visiems , šitaip turtėja verslininkai Tai ne verslas,o žmonių naikinimas. Dabar geriama ant kiekvieno kampo. Tai pats pigiausias verslas ,nes nieko daug daryti nereikia.

1000 proc

1000 proc portretas
Pritariu-kavinese valgyti tik,,ponckas,,ir gerti kisieliu.Dar passkaityti straipsnius apie Evalda,kokia ji protinga-pvz sumazinkite pvm-viesbuciai bankrutuoja,kainu tikrai nekels.Ir ka-kelia dar staigiau.

Jau tik jūs gobšai patyėkit

Jau tik jūs gobšai patyėkit portretas
Turit lengvatas, kainas keliat, o net serviso negalit normalaus suteikti. O kaip maitinat?! ..Kaip ir bankai - darot ką norit.Žmonėms nuo to nieko gero.Jums reikia vieno šlubo vokiečio su šautuvu.

Nu jo

Nu jo portretas
Kai š pakiša vartotojui ji nemato negirdi

AS manau

AS manau portretas
Visas pasaulis sunerimes del tersiamos gamtos ,tik ne musu politikai ir valdininkai.Upeliai Lietuvoj tersiami iviriom srutom,nuoplovom,rodo nutraukos portaluose.Kaune Gryciupio upelis smirdi tersiamas srutomis.Zino visi valdininkai,bet pirsto nepajudina.O upelis iteka i Nemuma ir jame srutose maudosi zmones.O gyvenantis salia negali atverti vasara langu.Tokia smarve buna kaip Klaipedoj.Ir dar giria mera.Nezinau uz ka? Jam ir jo bendram Kano ekologija ir gamtos svara nerupi.o gamta musu namai.

AS

AS portretas
Tukstanciai sprendziamu klausimu.Tik ,,profesionalam,,neikandami jie.Tai ,kad nebutu uzmirsti uzsiima niekais.

zmones

zmones portretas
dar tokios slikscius vyriausybes lietuvoje nebuvo kisasi kamums valgyti ka mums gerti ka mums eiti i tualeta neziuri kaip pagerinti zmoniu gynenima o tik diktuoja ka mokykloje valgyti ka darzelyje valgyti nejaugi nebeliko ka spresti tobuliniti

Nuomone seimos kuri nesedi kavinese .

Nuomone seimos kuri nesedi kavinese . portretas
Manau kavinese tauta nenusigers.Kas gere tas ras kur isgerti.Gers krumuose,kiemuose,namuose.Nereikia perlenkti lazdos.Nebuvo tu kaviniu sovietmeciu bet girtu .nusigerusiu netruko.Viska uzdrauskiite ir is kokiu pinigu algas mokesite valstybes tarnautojam.Lenkai ir Latviai susigriebs visus pinigelius.

Girtuoklis

Girtuoklis portretas
Jokiu svaigalu lauko kavinese, tegul prekiauja sultimis, vandeniu ir t.t. Uztenka girdyti tauta.

Absurdas

Absurdas portretas
Patinka E.Šiškauskienė ir pritariu,čia yra kišimasis į kišamąją.

Gerb.girdytoja

Gerb.girdytoja portretas
Nepersipergyvenk- sukontroliuos. Džiaugsis pataisomis 90% žmonių. Nepatiks- 10% priklausomybinių smirdžių ir tokių traukuliuojančių pinigų vergų kaip tu

Galerijos

Daugiau straipsnių