Quantcast

Šiukšlių mokestį vėl siūloma sieti su gyventojų skaičiumi

Grįžti į straipsnį

J0

J0 portretas
Zinoma kad zmones siukslina o nuosavam name gyvenatieji juk moka pagal konteinerii skaiciu taip kad gyvenantys dezutese nepurkstaikit ir nepjudykit tarpusavyje zmoniu

...

... portretas
Ploto apmokestinimas kiek turtuolius įžemina.

MATIJOŠAITIS žadėjo prieš 4 metus,

MATIJOŠAITIS žadėjo prieš 4 metus, portretas
kai rinkome į merus, PAŽADŲ neištesėjo. Ko gero. pasipriešino konservatoriai. MATIJOŠAITI-- neišpildytas duotas žodis,- SENOVĖJE buvo prilyginamas išdavystei.

būtina PANAIKINTI--absurdišką skaičiavimą,

būtina PANAIKINTI--absurdišką skaičiavimą, portretas
NESUTINKU ,kad SAVIVALDYBĖS nesugeba suskaičiuoti gyventojus-- to nedaro, nes reikia SKAIČIUOTI/ dirbti/-- lengviausia pasielgti PLĖŠIKIŠKAI-- APMOKESTINTI tuščią plotą--tai nera jokios LOGIKOS.

Kostia

Kostia portretas
Jeigu neklystu, “Vieningasis Kaunas” žadėjo grąžinti mokesčius nuo gyventojų skaičiaus (tokia teisė priklauso savivaldybėms). Pažadų ponai nevykdo...

Pagarbiai

Pagarbiai portretas
Šiukšlina tai gyventojai,o ne plotas.Jeigu priimtų kitą įstatymą,tai turėtų galioti visoje Lietuvoje vienodai,o ne kaip dabar kiekvienas regionas daro kaip išmano.Pvz.:Alytaus atliekų centras jau daugiau,kaip dešimt metų apmokestinęs negyvenamas sodybas,kai kiti regionai tik dabar tai įveda.O dėl pilių ,tai žinokit,kad ir dabar moka ne daugiau ,kaip už 100m2,mat didesnis plotas jau nešiukšlina. Jei visoje Lietuvoje būtų vienoda tvarka,tai nebūtų tikslo kažką slėpti ir šiukšles mesti bet kur.Gyventojų registras egzistuoja ir kur žmogus registruotas,ten ir moka.Kaip sužino kiek kas turi sodybų,taip pat gali sužinoti ir gyventojų registraciją.

Turi likti dabartine tvarka

Turi likti dabartine tvarka  portretas
Klausimas. O kas mokes uz nuomininkus, ju yra daug Ir gyvena butose po 10 - 20 zmoniu ir dar kelia truksma. Nuomininkai turi deklaruoti gyvenamaja vieta ir moketi mokescus, Teks paduoti valdzia i Strazbura. ei bus pakeista dabartine tvarka. Priperka butus ir turteja kitu saskaita. Kaip susekti kiek nuomininku gyvena bute - visi sakys kad atejo i svacius.

supykęs

supykęs  portretas
tik jau nesukit savo uodegos,seimūnai,jūsų pilys mums dzindzilio ,kaip ir mes jums...o bobutės eina hu..um,paskui jus mat užsimanė" ČIMBARS KIETS" šūdą pamalt,malk savam kieme,o nelysk bl...į žmonių kišenes,nustokit skurdint žmones geriau galvokit ten seime kaip pakelt pensijas-kad badu nenudvėstumėm parazitai jūs nelaimingi... TIK PAGAL PLOTĄ IR NE KITAIP jokių naujų dviračių neišradin... ėkit...

Rasa

Rasa portretas
Liftu taip pat važiuoja kvadratai, o ne žmonės. Gal pagaliau užteks plėšikauti.

Kauniete

Kauniete portretas
Matyt tie siulyma darantys seimo nariai ,kuriu pavardes ,kaip visada nusleptos turi pilis ,gal net kelias tai ir bando prastumti sau istatyma

Anonimas

Anonimas portretas
o tai kaip su visa kruva neregistruotu kvartirantu? Juk jie gyvena ne vieno kambario bute o butent dideliuose.Bobutes laikosi isikibe didesniu butu ,ima kompensacijas ,uzdarbiauja is nuomininku,ir kaifuoja.Geras biznis.Reikia palikti sena istatyma pagal plota.Nepajegia tegul mazinasi.Nori placiai gyventi tegul moka.Cia bandoma prastumti istatyma turtuoliams ,piliu savininkams .Ir vel apinasris neturtingiems.

Vilnietė

Vilnietė portretas
Visiškai sutinku, jog šiukšina ne gyvenamas plotas, o gyvenantys asmenys. Būtų kur kas objektyvesnis skaičiavimas. Ir nemanau, kad dėl buitinių atliekų mokesčio prasidės masinis išsiregistravimas.

Ona

Ona portretas
O kodėl tik šiukšles pagal gyvenančiųjų skaičių.Absurdiškas ir elektros bendroms reikmėms mokestis.Gyvenu 1 a.bute.Deklaruoti 2 žmonės,bet gyvenu viena.Moku pagal buto plotą.Tokio pat ploto bute,esančiame 6 a. gyvena 5 žmonės.Mokame vienodai,nors tie 5 žmonės praeina visus apšviečiamus aukštus po kelis kartus per dieną.Man elektra pašviečia tik prie durų.Nėra logikos tokiuose sprendimuose,nors už šiukšles,pagal gyventojų skaičių aš mokėdavau daugiu,nei dabar pagal plotą.

Irma

Irma  portretas
Puiku!!!.visus isdeklaruosiu

Galerijos

Daugiau straipsnių