Quantcast

Šildymo sezono pradžia Lietuvoje: Kaunui dar teks pašalti

Grįžti į straipsnį

Klaustukas

Klaustukas portretas
Atrenovuotose daugiabučiuose pastatuose gyventojų pageidavimu galima įjungti apšildymą, nes yra galimybė pasirinkti ar naudotis apšildymu, ar ne. Sudėtingiau yra nerenovuotų daugiabučių gyventojams, nes tiems, kurių butai pietinėje pusėje, pašvietus saulutei, pakankamai šilta, o tiems, kurių butai šiaurinėje pusėje, jau šaltoka, bute jaučiasi drėgmė.

Nuomone

Nuomone portretas
Jeigu visi isijungs el. sildytuvus, bus sudie elektrai, bet durn*eliai to nesupranta. Junkit sildyma, vaistai labai brangus.

...

... portretas
Pliurpiantys apie kažkokius el.šildytuvus realiai naudojasi šilumos siurbliais, prijungtais prie bendros šildymo sistemos, jiems ŠILTA (beje, toks šildymas net ir labai pigus), o štai jų kaimynai dantimis kalena, pas juos radiatoriai šaltį spinduliuoja, tokiems dar įsijungt el.radiatorius tai DAR labiau atpiginti tų 'gudručių' šildymąsi. Ir išties - daugiau nei KEISTA kai nuolat varstomoje laiptinėje ŠILČIAU nei bute; - šiaip, tai logiška, nes dabar laiptinėse radiatorių jau nėra.

siluma

siluma portretas
Kiekviename daugiabutyje visada yra 3-4 ,,sustireliai'' , visada sakau -isijunkite elektrini sildytuva ir s ir susimokekite pagal savo el. skaitiklio parodymus. Per brangu? Tad , kodel visi kiti gyventojai turetu ,,metyti'' pinigus Jusu kvailu noru patenkinimui?s, Uz lango puikus oras iseikite pasivaikscioti arba ,bent, pasedekit balkone. Ir jokios kalbos apie SILDYMA!!!!!!!!!!.

kovenskas bavhūras

kovenskas bavhūras portretas
jeigu savivaldybė savo patalpų nešildis ( net ir su elektriniais šildytuvais) galim ir mes pakentėti

...,visa NAKTY balkonu DURYS buvo PRAVIROS...,

...,visa NAKTY balkonu DURYS buvo PRAVIROS..., portretas
ismiegojau ir...nesuSALAU...,pasidziaugiau,kad KARSCIAI jau nebeDUSINA... TASKAS

BAISU...

BAISU... portretas
Pavasary kai buna +25 tai sildo kaip turi but o atjungti net nezada

Anonimas

Anonimas portretas
Kaunui,tai galėtų paleisti šildymą,nes yra įsiskolinę gyventojams,tai rugsejo pabaiga,ir spalis iki 10d.priklausytų nemokamai pašildyti.Ar ne taip,mere,ir Kauno energija?Tegul tame"vieningajame"Kaune nors koks trupinėlis teisybės nubyra...

FTW

FTW portretas
Jei valdžia man apmokes saskaitas už visa sezoną tada lai jungia

besmegeniui

besmegeniui portretas
irgi nemokamai galiu paaiškint: namo elektros tinklai su aliuminio laidų instaliacija nepritaikyti šildymo elementų apkrovoms. Jeigu bent pusė gyventojų įsijungtų elektrinius šildytuvus, sudegtų įvadai, magistralinės linijos.Senos, neselektyvios apsaugos nesusitvarkytų su maximaliomis el. srovėmis.

o kam jiems planuoti

o kam jiems planuoti portretas
pas valdžiažmogius gi autonominis šildymas, kada nori - tada įsijungia.

putokitės

putokitės portretas
, putokitės baudžiaunykai. Šildymo nejungs net su surinktais namo gyventojų parašais, nes mylmeras nusprendė ne tik asfaltą parenovuot , bet ir šilumines trasas ... ir NE VASARĄ, O ŠILDYMO LAIKOTARPIU :( Jam pofig ligoninės, vaikų darželiai. Naujam dvarely ir Vičiūnuose grindinis šildymas, židiniai. Po trečios dienos( dvi jau praėjo, kur temperatūra vidutinė žemiau 8 laipsnių) eisim su vaikais, kaldrom prie dvarelio, gal bent į tą svečių namą priims :(

Anonimas

Anonimas portretas
uz laisve kovojom ,tegul ijunge siluma ....sunauja dirzus susiverz.

Besmegeniams galiu nemokama informacija

Besmegeniams galiu nemokama informacija portretas
duoti,jei susalote ir jauciates kaip nabasnykas galetumete nueiti i parduotuve ir ten pagal savo biedna kisene elektrini radiatoriu issirinke nusipirkti.

Jei jau miegoti tamstai reikia

Jei jau miegoti tamstai reikia portretas
su kojinem tai nedelsk ir pas savo gydytoja apsilankyk nors man rodos jau gali buti tamstai pervelu.

Amzina

Amzina portretas
Nzn kas cia komentuoja kad nesalta, bet musu 85kv bute salciau nei lauke. Jei reikia miegot su vilnonem kojinem tai ne kazka, galunes sala sedint bute, taip lauke silciau, bet sienos buto jau isale. Ir namas nerenovuotas mokam daug uz sildyma, bet norisi gyvent kokybiskai ir pailset neapsimuturiavus rubais. Nereikia pleskint bet vos vos silti radiatoriai tikrai butu ne prosali.

...

... portretas
salta namie ijunkite siluma kam karsta balkone pastovekit

Galiu pasakyt tik tiek

Galiu pasakyt tik tiek portretas
Kurie verkia kad jiem šalta , jie žiemą vasarą, dieną naktį laiko atidarytus langus. Kai šildo tai irgi per visą šildymo sezoną neužsidaro nei vieno lango ir šilumą leidžia laukan taip atšaldydami radiatorius. Va kokių brudų idiotų yra , ir dar ne viename name .

Durniu laivas

Durniu laivas portretas
Bute 20 - 22 laipsniai silumos...sildymas tikrai nereikalingas dar...ir taip vos imanoma issimoketi - sitoks brangumas to sildymo... Namas renovuotas, bet praeita ziema uz 2 kamb. buta teko moketi po 30 - 38 eurus.

na

na portretas
lauke pliusinė temperatūra, seneliam gal ir šalta. Mūsų name žiemą 25 šil. bet jiems vistiek šalta. Gyvenu daugiabutyje apsirengus ploną megztinį nei šalta nei ką. daugiau judėti reikia matyt rašo seneliai kurie amžiais dejuoja.

babulka

babulka portretas
as sildyma jau pradejau. Isijungiau peciuka. Visai nieko

Aš portretas
Dar bute tikrai nešalta, šildymo nereikia. Kam šalta, tiesiog apsirenkite. Vaikams tikrai nešalta , jie nuolat juda. Bute 20aipsnių , koks dar šildymas, nesąmonė

Reikia

Reikia portretas
Šildymo jau reikia, sveikata kainuoja brangiau.

turbut

turbut portretas
didesne puse komentatoriu negrai is afrikos jei dabar salta tai varykit kur karsta ten nereikes moket o babkiu kaip giriates turite dar ne pensininkai kuriems to sildymo dar nereikia nes selpsim tokius kaip jus socrunkelynius ir susalusius/.......

Nereik dar jokio šildymo

Nereik dar jokio šildymo portretas
Kam šalta - apsirenkite! Čia tik visokie buožės gali šildytis 7 mėn. per metus.

Žinoma.kad

Žinoma.kad portretas
jau reikia šildyti.Jūs,ką,ubagai-pinigų neturit?

Koks dar šildymo sezonas... Pablūdot ponai!

Koks dar šildymo sezonas... Pablūdot ponai! portretas
Dar nėra taip šalta, užsidarykite langus ir vaikščiosite po namus trumpom rankovėm. Šildymo sezoną galėsite pradėti lapkričio pradžioje.

Dar anksti

Dar anksti portretas
Jokio šildymo jungimo,ka jūs neturit ką apsirengti?

*

* portretas
Labai salta namie, reikia sildyti, nors truputi paleisti, nes paskui vaistai brangiau kainuoja, pilnos poliklinikos ligoniu.

Anonimas

Anonimas portretas
salta mokyklose ligoninei .butuose

...

... portretas
Prieš šildymo įjungimą kalba TIK tie 'gudručiai' kurie savo individualius šilumos siurblius yra prijungę prie bendro naudojimo šildymo sistemos: jiems - PIGI šiluma (kam jiems papildomai mokėt?), kaimynams radiatoriai ledo šalčiu ima alsuot.

Anonimas

Anonimas portretas
Nebeturi jau apie ką rašyti...Tik atšyla - oi kokie karščiai, tik atvėsta - oi kaip šalta. Lauke visiškai normalu: saulytė šviečia, malonu. Paskiau atsidarę langus ir liežuvius iškišę šildysime lauką, kai pajungs šildymą. Nes mūsiškiai "nemoka" įjungti šildymo ant minimumo. Dar anksti tam šildymui pradėti, kažkokie svaigimai ir tiek. Nori šildymo - kelkis į namą, pasireguliuosi pats, bet ir turintys namus (nuosavus) net neskuba dar šildytis, nes šilumos kaip ir pakanka.

...

... portretas
ka ubagai sunauja verkiat neturit pinigu sildimui

visai nešalta

visai nešalta portretas
tikrai dar nereikia jungti

katinas

katinas portretas
gera foto

Anonimui Pydarui

Anonimui Pydarui portretas
surink parašus, nors ir dabar ijungyte, ko verkiate

Salta

Salta portretas
Visi kalba,kad per anksti sildymui,paskui visi panikuoja,kad serga visi aplinkui.Manau sveikata brangiau kainuoja...

KODEL JUNGIA SILDYMA

KODEL JUNGIA SILDYMA portretas
O TODEL KAD VALDZIA DAUGIAU PINIGELIU SURINKTU IS ZMONIU JIE IR SIEKIA KAD TIK SILDYMO SEZONAS GREICIAU PRASIDETU NES JUG VALDZIAI TAI YRA PAPILDOMI PINIGAI

Anonimas

Anonimas portretas
salta namie jugkite siluma grieciau

Koks dar šildymas gali būti rugsėjo mėn

Koks dar šildymas gali būti rugsėjo mėn portretas
O šalnų jau būdavo ir po Žolinės, aš atsimenu kai buvau dar vaikas , ir augau kaime. Tos šalnos tik laikinas dalykas, ir jūs nejuokaukit kad šalta, ne karo metas, dujų yra , elektra yra, galima patiems kam šalta pasišildyti. Tai gal tada ir vasara šildykimės ir mokam už šildymą, be paliovos. Beto ir vamzdžiai dar nepakeisti daug kur, taip ir stovi su atkastais senais vamzdžiais, niekas neskuba keist, nes šildymo sezonas dar toli, visas mėnuo.

...

... portretas
Pagal 'nusipelniusius' runkeliai nenusipelno gyventi šiltai, kuo daugiau lietuvių išmirs, tuo 'kai kam' bus tik geriau. :/

tvarka

tvarka portretas
6ildymo sezonas prasideda spalio 15d.

Jonas

Jonas portretas
Koks dar šildymas, gyvenam apkasuose, ties Kovo 11-osios 73 namu viskas iškasta, išgrausta, rabotnikėliai sėdi sau, subines krapšto. Jokio šildymo nebus. Nėra ką nė svajoti.

...

... portretas
Šalčiai rugsėjį... - viskas logiška, NES - 'Klimatas šyla', :/

...,salnos pasitaiko ir RUGPJUCIO MENESI...,

...,salnos pasitaiko ir RUGPJUCIO MENESI..., portretas
nuo KADA SILDYMO SEZONAS PRASIDEDA RUGSEJO MENESI???... TASKAS

Galerijos

Daugiau straipsnių