Quantcast

Seimo narys J. Džiugelis rengia pasitarimą dėl NVO finansavimo

  • Teksto dydis:

Seimo narys Justas Džiugelis pirmadienį rengia pasitarimą dėl nevyriausybinių organizacijų (NVO) finansavimo.

Anot jo, nevykdomos dar 2019 metais priimtos įstatymo pataisos, užtikrinančios didesnį nepriklausomą NVO finansavimą. Įstatymas neveikia, nes nebuvo priimti poįstatyminiai aktai.

„Šiuo metu Lietuvoje veikia per 15 tūkst. aktyvių nevyriausybinių organizacijų, dauguma jų susiduria su finansavimo sunkumais“, – teigia parlamentaras.

Pirmadienį į pasitarimą pakviesti didžiausių nevyriausybinių organizacijų atstovai, finansų viceministrė Rūta Bilkštytė, Socialinės apsaugos ir darbo ministerijos Nevyriausybinių organizacijų plėtros skyriaus vedėja Aurelija Olendraitė, Valstybinės mokesčių inspekcijos viršininko pavaduotojas Martynas Endrijaitis, Specialiųjų tyrimų tarnybos direktoriaus pavaduotoja Rūta Kaziliūnaitė ir kt.



NAUJAUSI KOMENTARAI

ka

ka portretas
sitas siuksle, kirminas nepajegus gali organizuoti...sugeba tik kitus apdergti, o kad pats i pampersum varo, jam neidomu

Pritariu NEĮGALIOJO komentarui

Pritariu NEĮGALIOJO komentarui  portretas
Žiūrėti negaliu ir aš į Jūsų išvardintus ponus , o apie Džiugelį pasakyčiau dar rimčiau ... Ėjo į seimą su " valstiečiais " , kad rūpintis neįgaliais ? Valstiečius išdavė , dabar pas konservatorius rūpinasi NVO ? O tie vargšai neįgalūs vėl niekam neįdomūs ? Kiek " valstiečiai " padidino eurų , matyt tiek ir liks arba vėl rinkti " valstiečius " .

NEĮGALUS

NEĮGALUS portretas
Prakeikiu jį, Maldeikienę ir Šimonytę už socialinių įmonių sunaikinimą. Jie visi paliko mus be darbo, nes nenorėjo padėti socialinėms įmonėms, kad dirbtų su neįgaliais.O dabar šitas pabaisa, atėmęs duoną iš neįgalių žmonių, nori taškyti pinigus kažkam. Pats įsitaisė Seime ir vaidina didyjį plitiką. Sugražink neįgaliesiems galimybę dirbti , o nesvaičiok apie pinigų švaistymą tiems, kas nedirba ir nori tik politikuoti.
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių