Quantcast

Seimas dėl valstybinių vaistinių steigimo ketvirtadienį nebalsuos

Grįžti į straipsnį

AnI

AnI portretas
Ar kur matėte,kad valstybinėje įmonėje kur būtu dirbamą su pelnu? Kita,patalpų nuoma,atlyginimai ,vaisų gabenimas ir gausis dar minusas ne pelnas.

Sūduvis

Sūduvis portretas
Ši valdančioji dauguma apart rietenų nieko nenuveikė, garsiai trimitavo ,, perkelsim dvi ministerijas į Kauną,, PIŠŠŠŠŠŠŠŠ, įkursim valstybinį banką PIŠŠŠŠŠ, Valstybinę urėdiją įkursim Kazlų Rūdoje PIŠŠŠŠŠŠ ir dar daug skambių frazių liko tik PIŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠ.

Nuomonė.

Nuomonė. portretas
Jokių valstybinių valstybinių nereikia.Tai būtu naujas būdas pinigų plovimui.Tam ir yra viskas privačiose rankose,nes dar nėra tokių kurie nekištu rankų į svetimą kišenę.Taip juk ir buvo visada.Tempė,vežė vežimais iš ūkių ,fabrikų.Taip būtu ir dabar.Taip ir yra.

Fui...

Fui... portretas
Konservatoriai , liberalai manęs per balsavimus jau nestebina , aš jau supratau jų tikslus , bet Palucko socialdemokratai atsiskleidžia vis labiau ...Neveltui Paluckas buvęs konservatorius , tik matyt kaip sakoma " buvusių nebūna " ? O tas užsisėdėjęs Sysas , kiti "amžini " seimūnai kelintas kadencijas mina ? Ar ne jų valdymo metu išbujojo socialinė atskirtis ?

.....

..... portretas
Ar pamiršote kokios buvo vaistų kainos , valdant buvusiems seimams ? Po apsilankymo vaistinėje senukams ne visada likdavo ant duonos . Nesvarstau ar reikia tiek vaistų ....Bet juos pirkdavo . Ar kainos nors kartą krito ? Nepamenu ...Tik " valstiečiai " sudarė galimybę nuo 75 m , neįgaliems , sunkiai besiverčiantiems vaistus gauti NEMOKAMAI , o ir " vaistų bosai " buvo priversti kainas mažinti ....taigi , manau , valstybinės vaistinės galėtų dar labiau didinti konkurenciją kainų rinkoje . TIK SEIMO OPOZICINIAI konservatoriai , liberalai , laisvi ir mišrūs matyt vėl eilinį kartą bus prieš ? Eilinis opozicinis veidmainystės " rūpestis " pavargusiu , sergančiu žmogumi ? Pažiūrėsiu balsavimą .

Bukena

Bukena  portretas
Lysk atgal į būdą prie tvartelio . Seime vyko ir banko ir parduotuvių ir vaistinių klausimų svarstymai , tik tu MELAGI nieko " negirdėjai " , nes rėkei : draudimai , policinė valstybė , kam bankas , jei turime užsienietiškus bankus ,tau net tautiniai rūbai netiko ....Fui ...fui...fui....Galėsi rinktis kur pigiau vaistai ar pas privatininką ar valstybės vaistinėje ? Kame bėda ? Tos opozicijos veidmainystės ir bukumas jau toks man akivaizdus ....Kaip žodis taip veidmainiauja ....kad tik lietuvaičiams blogiau būtų ? Algos , pensijos mažiausios , o visa kita brangiausiai ? Gerai , kad " valstiečiai " bando pakeisti tokią buvusių seime patryjotų buhalterių aritmetiką .

Anonimas

Anonimas portretas
o tose valstybinese bus brangiau nei privaciose

Bukam anonimui

Bukam anonimui  portretas
Eik buki šviestis . PASKUTINIS balsavimas dėl vaistinių , ar žinai kiek jų turi būti ? Ar žinai kas kiek laiko ? Nusibodo bukenos , NUSIBODO !!!! Opoziciniai viską darė , kad tik lietuvaičiai prasigertų , brangius vaistus vartotų .

kai neliko net menesio

kai neliko net menesio portretas
iki rinkimų , kolxozas pradejo imituot darbą:)) Kur valstybinis bankas , kur valstybines vaistines, kur atskiros alkoholio parduotuves, progresiniai mokesciai, net tautiniu kostiumuku nebepasiuvo melagiai. Keturis metus durnių voliojo ir dar žada "dyrpti" toliau Lietuvai ? :)))

Galerijos

Daugiau straipsnių