Quantcast

Seime – idėja leisti tabako gamintojams remti kovą su kontrabanda

Grįžti į straipsnį

Klpd.

Klpd. portretas
Pas mus kaip visada - vietoje to, kad vyktų sveiki rinkos dėsniai, prasimanoma visokių ėdančių laiką svarstymų, dviračio išradinėjimų lydimų abejotino naudingumo sprendimų, iš kurių naudos kaip iš ožio pieno. Mažinkit ponai produkcijos kainą, padarykit ją pigesne ir apie kontrabandą visi užmirš:D). Patys žinot kad cigaretės padarytos ne iš tabako o iš velniai žino kokio xemikalo ir kainuoja tik trečdalį to kiek plėšiat ( o gal dar mažiau..)..Be viso to, turit pastebėt kad tai elektroninės cigaretės ,,nunešė" žymią jūsų naudotojų dalį o ne kontrabanda..Taip kad tas ,,kovos rėmimas" iš tikrųjų bevertis, na nebent pasims kas į kišenę sau pinigus..:D) Kažkaip tiek seimeriai, tiek tie gamintojai visiškai neišmano elementarių dalykų, o užsiima durniaus voliojimu:D)Todėl man juokingos tokios ,,priemonės", kurios padeda kaip mirusiam kompresas:D).

Sūduvis

Sūduvis portretas
Kova su kontrobanda tai primena Donkichoto kovą su vėjo malūnais, kol bus toks kainų skirtumas, kol bus paklausa, tai visuomet bus ir pasiūla, ką norite tą darykite kitaip nebus.

Anonimas

Anonimas portretas
ka veiks muitininkai dabar kontrabanda ju navaras

o

o portretas
iseina kad tie kurie gamina kvaisalus ruosiasi kovot su apkvaisusiais kurie juos naudoja tai didesnio marazmo tik l gbt sugalvos ko gero tai ju projekcija?===

Galerijos

Daugiau straipsnių