Quantcast

Seimas – prieš nulinį PVM maisto produktams

Grįžti į straipsnį

Anonimas

Anonimas portretas
Pirmiausia ką reikia padaryti,tai dvi giminaites atleisti iš pareigų:jos engia žmones,nesirūpina Lietuvos gerbūviu,o seime sėdinčius už nekokybišką darbą,perkratyti ir skirti dideles baudas.

Asjj

Asjj portretas
Nu ir dzin, nes vis tiek sumažintas PVM mūsuose prekių ar paslaugų neatpigina, o tik padeda verslininkams padidinti pelną. Pernai vasarą kavinėms sumažino PVM iki 9 proc. Ar kur nors atpigo? Niekas niekur neatpigo, o nuo rugsėjo dar ir brangti pradėjo.

aaa

aaa portretas
dar Prunskienės vyriausybė buvo padariusi kai kuriems maisto produktams PVM 9% o bendras PVM buvo 18% kada valstybei buvo sunku O 2008 metais padidino iki 19%, o PVM iki 21 % nuo 2009m rugsėjo 1 d. Ministro pirmininko Kubiliaus vyriausybė ir žadėjo PVM mokestį grąžinti i 18% tai dabar esant sunkiai gyventojų padėčiai pažadą galėtų įvykdyti

na

na portretas
konservliberastai tik ir daro kad zmonem butu kuo sunkiau gyventi,nei kurui ,nei maistui nemazina pvm,o dar uzdeda nt mokesti visiem kad mes jau neturetumem nuosavo busto ir jei nesugebesim jo sumoketi tai is musu ji anstoliai atims,tik dabar sako kad tik 20 ewru o po metu mokesim po 1000 ir ne visi galesim ji sumoketi.runkeliai dar balsuokit uz konservliberalus ir gyvensit kaip amerikoj kur niekas neturi nei savo busto nei automobiliu viskas yra tik uz paskolas.taip ir jums bus runkeliai.

Is esmes

Is esmes portretas
tai PVM panaikinimas tik i nauda spekuliantams. Ir neatpigs nuo to ne saulegrazos lukstas. Antkainius reguliuoti reikia!

Anonimas

Anonimas portretas
Kiek galima rinkti į tą seimą vien nusikaltėlius ir JAV subinlaižius ?

:)))

:))) portretas
is ko gi haubicas pirkti...

Galerijos

Daugiau straipsnių