Quantcast

Seimas – prieš didesnį mokestį už aplinkos teršimą atliekas gabenant į sąvartynas

Grįžti į straipsnį

T

T portretas
Apie koki dar tersima paziurekitekur veza atliekas tiesiai i miska tai patys ir tersia gamta idiotai

Man jau šlykštu

Man jau šlykštu  portretas
tų seimo opozicinių , ypač po biudžeto priėmimo šou , net klausytis . Klaipėdoje komunalines atliekas ir sąvartynus ,,tvarko ,, liberalieji . Vis dar jiems mažai pinigų lieka ? O kas dėl Kauno darželių , aš norėčiau , kad taip būtų ir Klaipėdoje : gyveni užmiestyje , o vaikas miesto darželyje - moki daugiau . Viskas logiška ir labai geras sprendimas , nes miestas ir miestiečiai turi turėti arba piniginę naudą arba daugiau vietų darželiuose . Luks Matijošaičio kaip miesto šeimininko sprendimas . Regionais tegul jų valdžia rūpinasi . Kas neaišku ? )

Klaiku kas aiškėja..

Klaiku kas aiškėja.. portretas
Ir vėl klaipėdietis liberalas Gentvilas ,,piktinasi,, liekančiu mažesniu mokesčiu ? Piktinasi , kad gyventojai mokės mažiau ? ))) Rinkimai, tokius seimo ,,rūpestinguosius ,, , turėtų pačius nušluoti į politinį savartyną . Aš taip manau dėl seimo opozicinių . Ačiū valdančiai daugumai .

Tai valio!

Tai valio! portretas
O jau Kauno savivaldybė loja apie šiūkšlių išvežimo branginimą. Ir jau ne vieną kartą lojo kad nuo 2020 m kovo 1 d kauniečiams brangs šiukšlės. Niekur tai nėra kaip Kaune, tai už darželius nori nuplėšt keliolika kartų didesnį mokestį, ir net vyriausybės neklauso ką sako, kaip geležinės gyvatės, jų neperkalbės niekas, ir sako tegu geriau duoda į teismą šituos rupužes su Šnapštiene priešakyje ir Matijošaičiu. Ot pralošė Kauno asilai balsuodami už Matijošaiti, kad ir vėl išsirinko, daug durnių gyvena Kaune, kurie rinko Matijošaiti. Ką jau jis gero padarė? Kad gatves paremontavo, bet užtai šaligatviai tragiški, išvis jų netvarko, ypač Pramonės visas prospektas , nuo pradžios iki galo.

Galerijos

Daugiau straipsnių