Quantcast

S. Skvernelis: šalies ekonomika atlaiko pandemijos iššūkius

Grįžti į straipsnį

Jonas

Jonas portretas
Visi tie seime yra vagys, prisivogę belenkiek liaudžiai ir pensininkams moka mažus pinigus, o patys sėdi atsipūte savo krėsluose ir galvoje kaip čia paimti daugiau pinigų iš žmonių. Tokias afioras susuke jie baisu tokia valdžiai, kaškokie velniai ten sėdi .

Analitikas

Analitikas portretas
Verslas “atsigauna”, nes taip reikia politikams, juk arteja rinkimai, o po rinkimų pamatysime tikrą realų vaizdą.

Nuomone

Nuomone portretas
Mentas melagis ir vagis

Balius iš skolų

Balius iš skolų portretas
Tik nieko nenutuokiantys ir karbauskiniai bei skverneliniai mentiniai pataikūnai gali muilinti žmonėms smegenis arba nesusivokti iš ko paims tą būsimą gerbūvį.Gerbūvis skolose.O skolas reikės grąžinti.Tas balius tik iki rinkimų.Paskui papūskit jiems į uodegą.

ne ekonomika atlaiko

ne ekonomika atlaiko portretas
, o milijardais imamos paskolos ir iškart ištratinamos :(

Mentas

Mentas portretas
Negebejo studijuoti fizika GTU, po pirmo kurso isvytas, o budamas komisaru siap ne taip automobiliu remonta baige- ar nera zmoniu i p ministro vieta mokanciu rasyti?

tfu

tfu portretas
O koks šūdino mento nuopelnas?

Šaunuoliai

Šaunuoliai portretas
Svernelis ir valstiečiai nenustekeno Lietuvos kaip konservatoriai per praeitą krizę SĖKMĖS

Anonimas

Anonimas portretas
Korumptuoti Koncervatoriai,nerasinekite cia savo tu komentaru. Uzteks priesinti liaudi,geriau parasykite kaip seno ozio anukas padare afiora su zeme,Kai milijono vertes sklypas buvo parduotas uz viena eura. Taip padarydamas didele zala valstybei!

tt

tt portretas
Valstybinio masto banditizmas arba kleptokratija būdinga diktatūrai, autoritarizmui, nepotizmui. Neretai ją patiria žlungančios ir oligarchijomis tampančios demokratinės valstybės. Kleptokratinis vadovas savavališkai naudojasi valstybės iždu. Kleptokratinis režimas dažniausiai ignoruoja visuomenės poreikius, nesirūpina šalies ekonomikos, socialiniais, politiniais reikalais, pilietinėmis ir žmogaus teisėmis, atbaido užsienio investicijas, parduoda šalies resursus savanaudiškais praturtėjimo tikslais, smarkiai susilpnina vidaus rinką ir tarptautinę prekybą. Valdžia nesąžiningų operacijų būdu pasisavina piliečių pinigus, surenkamus kaip mokesčius, taip pat iš įvairių socialinių fondų ir juos švaisto. Kleptokratijai būdinga korupcija, lobizmas.

B.B.d

B.B.d  portretas
Na tikras aferiūgaaa ....piyisa protą žmonėms , kad ta ekonomika ant tiek isvogta , ispyiysdinta....kas jau chujoviau nėra kur . DEL TO IR ATLAIKO :-//// tik nežinia ką jinai ten atlaiko

Anonimas

Anonimas portretas
MELAGIS!

???

??? portretas
Kada pradėsite dirbti?

O kaip norėtumėte ?

O kaip norėtumėte ? portretas
Pandemiją valdyti su šluotomis gatvėje ? :) Įstatymais ir tik įstatymais bei rekomendacijomis bei.... vyksta valdymas :) Vyriausybės toks DARBAS , nežinojote ?

Taip ir laikom

Taip ir laikom portretas
Užsidarė kabinetuose biudzetininkai ir kovoja su virusu kava pliumdami

Pagarba ,, valstiečiams ,, kurie

Pagarba ,, valstiečiams ,, kurie  portretas
nepaisant seimo opozicinių buhalterių pranašysčių visai neprastai susitvarkė . " krizių " valdytojai su " diržų veržimosi " politika ir SKOLOMIS , puolė į balą veidu :) Aš jau netikiu nei vienu opozicinio žodžiu .

Galerijos

Daugiau straipsnių