Quantcast

S. Skvernelis: parlamentarų atlyginimai yra Seimo apsisprendimas

Grįžti į straipsnį

gene

gene portretas
siulyciau parlamentaru atlyginimus sukeisti su pensijomis gal tada seimas dirbu adekvaciai

...

... portretas
Jeeep, matyt išties maži tie atlyginimai Seime jei seiMunėms tenka papildomai uždarbiaut - juk niekaip negalim paneigt kad čia LAISVAI besireklamuojamti Emma nėra ta juodoji Š**, negi redakcija gali trukdyt jos BIZNIAMS?

Nijole

Nijole portretas
Ar neperstorai sieksite ponai, ,,

Babyte

Babyte portretas
O kas iniciatoriai šito?

Ui

Ui portretas
O kada rimtai dirbančių žmonių atlyginimai priklausys nuo dirbančių žmonių apsisprendimo? Ba kol kas ne maksimos kasininkė sprendžia, kiek jai už sunkaus darbo valandas priklauso, apie "savanoriškus" viršvalandžius patylint, bet maksimų savininkai. Seimui darbo kodeksas negalioja? Tai pats seimas kodėl galioja tada, jei jam įstatymai netaikomi?

stalius

stalius portretas
DARBDAVYS NUSTATO ATLYGINIMA DARBUOTOJUI.AR NE LAIKAS LIETUVOS ZMONEMS NUSTATYTI ALGA SEIMUNAMS.KOMENTUOKIT KAS KIEK DUOS

A

A portretas
Kaip seimas pats tuos pinigus uzsidirbs,tada galesi kliedet kad patys spres,ar tu kause nesupranti tokias nesamones snekedamas kad tai itakoja dar labiau nemoket mokesciu,nes tie pinigai asile tu ne seimo nariu,o Lietuvos zmoniu dirbanciuju o ne sudo maliku kaip tu.

tiesiog

tiesiog portretas
tyciojasi is senjoru duodamas suprasti kiek norim tiek paimsim o jums spyga taukuota.......

Anonimui Pydarui

Anonimui Pydarui portretas
Eik su kastuvu užsdirbti, ne vogti iš liaudies

AS manau

AS manau portretas
Seimunam alegeles nuo bendro minimumo.Kiek uzdirba valstybiniai tarnautojai zmones tioksir ju atlyginimas turi buti.Ir nereikia cia save kelti,o kitus zmugdyti.

Galerijos

Daugiau straipsnių