Quantcast

S. Skvernelis: galimybių pasas paskatintų verslą

Seimo opozicijos lyderis, „valstiečių“ atstovas Saulius Skvernelis sako remiantis galimybių paso įteisinimą, tačiau kritikuoja Vyriausybę dėl koronaviruso situacijos valdymo.

„Galimybių pasas tikrai diskutuotinas ir bent aš teigiamai vertinu, vienokį ar kitokį dokumentą, nes mes turime suteikti galimybes šitoj sudėtingoj situacijoj, ir žmonėms po ilgo karantino, ir paslaugų verslams, kad juos būtų galima kažkiek paskatinti turint klientų“, – ketvirtadienį žurnalistams Seime sakė S. Skvernelis.

Vyriausybė Ekonomikos ir inovacijų ministerijos siūlymu svarsto galimybę įteisinti vadinamąjį galimybių pasą. Jį galėtų gauti žmonės, pasiskiepiję nuo koronaviruso, gavę neigiamą testo rezultatą ar įgiję imunitetą, persirgę COVID-19.

Taip pat opozicijos lyderis kritikavo Vyriausybę dėl pandeminės situacijos valdymo.

„Kalbant apie testavimą ir vakcinavimą matome didžiules problemas, kurios, panašu, kad niekaip nesisprendžia. Yra blaškymasis nuolatinis tarp prioritetinių eilių, pažiūrėkite, kas darosi, toj pačioj Vilniaus savivaldybėj, kuri visada mokė Vyriausybę, kaip reikia dirbti. Mūsų (Vyriausybę) mokė, pasirodo, ir dabartinę moko, kaip reikia dirbti. Tai, kas vyksta prie savivaldybės vakcinavimo centrų, gėda: žmonės būriuojasi, laukia eilėse, neišlaikomi jokie saugūs atstumai“, – sakė S. Skvernelis.

Prie vakcinavimo centro sostinės savivaldybėje savaitės pradžioje buvo susidariusios eilės, senjorus skiepijant „Pfizer-BioNTech“ vakcina. Savivaldybės atstovai eiles aiškino tuo, kad senjorai ilgiau užtrunka atėję skiepytis, ateina gerokai anksčiau nurodyto laiko.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Hihi

Hihi portretas
Ebal ta galimibe pasAs_ir kam tas lt._ ubagu paSas ???????......
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių