Quantcast

S. Skvernelis apie prezidento pasiūlymus: turime į problemą žvelgti plačiau

Grįžti į straipsnį

Rinkėja

Rinkėja portretas
Šiaip dar prieš rinkimus turėjom žinoti, kad gerb. Nausėda ruošia žemdirbiams dar vieną akmenį po kaklu. Rinkom, tikėjomės tik gerų pasiųlymų savo atžvilgiu...Pats lengviausias būdas būti dosniu, atimant iš kitų. Atimant iš tų, kurie ir per lietų, ir per karštį dirba laukuose, šeria ir melžia karves, ir jų darbo rezultatai priklauso toli gražu ne tik nuo rinkodaros. Žemdirbys yra visiškai priklausomas nuo gamtos...

Anonimas

Anonimas portretas
Tinginiai, bedarbiai ju amatas gaminti vaikus ir laukt pasalpu, O zmones su 40 metu ir daugiau darbo stazu po Humana vaiksto. Tokia atskirtis ypac pensininku pensijos. Jau 60-ies nereikalingas zmogus jautiesi. Jau ir jums ponai neuzkalnu tas amzius. Jusu artimi zmones taipogi is skurdo pensiju gyvena. Butina daryt kazka.

Pritariu

Pritariu portretas
Pilnai pritariu pirmam komentarui.Dabar,visokiems veltėdžiams,girtuokliams,narkomanams liko tik vienas pragyvenimo šaltinis-gaminti vaikus,nes už juos ,jie gauna pragyvenimą,kurį mokame visi.Už vaikus turi atsakyti tėvai,o ne visi dirbantys.Bet mūsų "patriotams"reikia išlaikyti bent kiek gyventojų skaičių,nes dori piliečiai ,įvertindami aplinkybes,gimdo tiek vaikų,kiek gali užauginti.

Nuomone

Nuomone  portretas
Pasalpom remti seimas turincias neigalius vaikus.O seimos prisidirbusios vaiku turi patys galvoti kaip juos islaikyti.Juk pinigai neateina is niekur.Dirbantis turi uzdirbti ir auginti svetimus vaikus.Nereikia nuo zmoniu kurie stengiasi atimti ir remti tinginius,pasalpinius.

Galerijos

Daugiau straipsnių