Quantcast

Valdantieji V. Vasiliauskui siūlo trauktis, opozicija tai sieja su rinkimais

Grįžti į straipsnį

Man situacija panaši, kad

Man situacija panaši, kad  portretas
ne jis bankus ,, kontroliavo,, , o bankai poną , o tokia situacija ,mano galva ,yra netoleruotina. .Matyt iš čia ir tokios pono bankininko kalbos apie seimą ir komisiją - bijau , todėl dergiuosi ? Fui ...

O kas blogai , jei

O kas blogai , jei  portretas
LB vadovu bus padorus žmogus ? Galėjo likti ir esamasis , tik reikia elgtis padoriai , o ne ,, spjauti,, valdančiai daugumai ,, į akis ,, , aš tai priimu asmeniškai kaip rinkėjas, nes mano aplinkoje yra artimųjų kurie nukentėjo ,, nuo bankų ,, ir dėl to emigravo , man reikia aiškumo ir dėl tėvų pensijų , kurias drįso mažinti ,, šimonytė + kubilius,, , nors kiek pamenu jos yra apsaugotos Konstitucijos , todėl manau pensininkai buvo apvogti ...Pagarba,, valstiečiams,, ir Jakeliūnui bei sėkmės .

Taip man to reikia, nes klaiku

Taip man to reikia, nes klaiku  portretas
ką iškėlė į viešumą rinkimus laimėję ,, ne tie,, . 30 metų skurdinta ir varoma į emigraciją didžioji tautos dalis labai tikiu susivoks ir balsuos už Skvernelį , nes manau laikas ne tik atskleisti , bet ir pradėti teisti ir bausti , tuos kurie pasiklydo dimensijose . Bijo ir dergia ,, valstiečius,, manau tie, kurie turi ką slėpti, todėl ,,dėl vidurių minkštumo,, bijo net atsakyti į komisijos klausimus .

Pasibjaurėtina

Pasibjaurėtina portretas
Nesu bankininkė,todėl nenusimanau,kiek Vasiliauskas kaltas,kiek ne,bet Jakeliūnas tikrai šlykštus žmogus.Kerštingas,į Vasiliausko vietą dantimis ir nagais veržiasi.Ir tikriausiai įsiverš,nes dabar juk jo valdžia.

Vaje, kaip

Vaje, kaip  portretas
Jakeliunas noretu nutupti i Vasiliausko kede, tikriausiai naktimis sapnuose jau save mato ten karunuota besedinti.Na, bet gyvenimas nestovi vietoje, - ateis laikas,kai bus ivertinti ir zaliuju darbai darbeliai,ju klaidos,bedos ir nesamones,tik dabar jie vaidina visaziniais,visagaliais,profesionalais.Neduok,Dieve,kad prezidentu taptu zaliuju atstovas,tada ju valia ir galia butu neiveikiama.Ar mes to norime,ar mums to reikia ???

oho

oho portretas
jau šitas geruoju nesitrauks, greičiau seimas bus paleistas

...

... portretas
O ką STT, negi antrankių pritrūko?..

Galerijos

Daugiau straipsnių