Quantcast

Restoranams trūksta personalo: verslai imasi rizikingų sprendimų

Grįžti į straipsnį

Ramune

Ramune portretas
Dirbti reikia su meile. Virtuvej darbas sunkus. Reikia kantrybes. Darbas su sveciais, jie turi savo noru, nevisada yra geros nuotaikos. Kolegos ir sefai taipogi... Reikia turet pasaukima tokiam darbui.

Tiesai

Tiesai portretas
"virėjai kvėpuoja blogu oru"... Patys orą pagadinat, patys kvėpuojat, patys skundžiatės

Tiesa

Tiesa portretas
Situacija apgaiketina. Virėjai uždirba panašiai kaip barmenai Virėjai neša atsakomybę, kuria, kvėpuoja blogu oru, turi pastoviai šveistis, nėra kada atsisėsti, turi skubiai ir kokybiškai gaminti....ir dar begalė darbų Tik šūdini restoranai priima į darbą imigrantus, ten valgo asilai be kūrybos. Asilai tie šeimininkai, kurie nesugeba mokėti geriems virėjams daugiau nei 1k. Bet bent jau Klaipėdoje vien kaimiečių lygio barai, nėr ko stebėtis dėl šūdarankių įdarbinima.

Minimumui

Minimumui portretas
Ukrai išgyvena ir dar namo siunčia

algos minimumas i rankas 630 eur

algos minimumas i rankas 630 eur portretas
kaip zmonems isgyventi.?

Žaliakalnietis

Žaliakalnietis portretas
Ir kiek tame "tikrame" restorane šefas uždirba?!

aš tai

aš tai  portretas
nevalgau ten kur nekalba lietuvoje lietuviškai, angliškai aš kitose salyse i valias prisisneku, savo salyje, man, klientui turi buti suteiktos tos šalies klientui paslaugos kurioje jis gyvena tokia ir kalba, aš esu klientas ne verslininkas, ne pardavėjas aš, aš moku pinigus, man turi buti suteiktą kokybiska paslauga

Anonimas

Anonimas portretas
"Angliškai kalbėti man smagiau nei lietuviškai“ - Pуzdiets patrijotų tauta auga...

Galerijos

Daugiau straipsnių