Quantcast

R. Vainienė: svarstoma visiškai atsisakyti galimybių paso

Vyriausybei kitą trečiadienį žadant priimti spendimą atsisakyti galimybių paso, Sveikatos apsaugos ministerijos ir verslo atstovai penktadienio popietę aptarė, kaip konkrečiai tai būtų daroma.

Pasak Lietuvos prekybos įmonių asociacijos direktorės Rūtos Vainienės, nebuvo kalbos apie galimybių paso stabdymą etapais ar su išimtimis.

„Ne, kalba buvo tik apie visišką galimybių paso atsisakymą ir kaip, pavyzdžiui, mūsų atveju reikėtų užtikrinti saugumą prekybos vietose“, – BNS sakė R. Vainienė.

Abi pusės girdi, supranta argumentus, motyvus. Labai geras darbinis susitikimas.

Anot jos, ministerijos atstovai susitikime daugiau klausinėjo nei aiškino, todėl koks bus galutinis Vyriausybės projektas, ji nesiryžo prognozuoti.

„Mums turėjo daug klausimų, mes į juos atsakėme. O dabar lauksime projekto, nežinome, kas ten atguls į jį“, –  sakė Prekybos įmonių asociacijos direktorė.

„Labai dalykiškas ir konstruktyvus buvo pokalbis. Abi pusės girdi, supranta argumentus, motyvus. Labai geras darbinis susitikimas“, – pridūrė R. Vainienė.

Premjerė Ingrida Šimonytė penktadienį paskelbė, jog sprendimą dėl galimybių paso sustabdymo Vyriausybė priims kitą trečiadienį.

Dėl omikron atmainos sparčiai daugėjant naujų užsikrėtimo atvejų ir ligos eigai tapus lengvesne, pastaruoju metu suabejota galimybių paso reikalingumu.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimui - Klpd.

Anonimui - Klpd. portretas
čia dar ne visi nuostoliai. Kas paskaičiuos kiek kainuos verslui pasikeitę pirkėjų, vartotojų, paslaugų gavėjų įpročiai? (Atpratimas) Kas išmano prekybos organizavimą, tuojau pat pamatys kad iki ribojimų buvęs poveikis per reklamas, asortimento įvairinimą(dažniausia tik dėl pirkėjo pritraukimo)ir kitas priemones ,,jaukinant ir auginant" sau naudototoją NUĖJO PAKIBINIMAT. Dabar jeigu norėsi vėl viską ,,įsukti" reikės pradėt nuo pačių pradžių...Ir tą padarė pagrinde inovacijų ir investicijų ministrė Kosmonautė kuri apie tokius nuostolius ir atvirkštinį procesą PRIVALĖJO PAGALVOTI.Čia didžiulis smūgis pačiai šalies ekonomikai...veiksmai nešantys pinigus į biudžetą stoja..

Klpd.

Klpd. portretas
Reikia ne svarstyti o tuojau pat atšaukti. Jis neveikia o tik kankina ir erzina žmones

Anonimas

Anonimas portretas
Kas jo neturėjo, visai nepergyvena, buvo parduotuvių kuriose jų nereikalavo.Sutaupeme pinigų ,labai gerai.Durniu nepagydo,verslininkams reikėtų paduoti i teismą tą kuris sugalvojo ta pasą bur reikalavimus žmonėms kurie ju neturėjo. Nukentėjo verslas ,kas sumokės už patirtus nuostolius ir pelno netekimą.Kas atsakys uš darbuotojų netekimą, kuriuos privalejo atleisti ,todėl kad jie nesiskiepino.
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių