Quantcast

R. Kuodis: žmonės turi geriau suvokti, dėl ko moka mokesčius

Grįžti į straipsnį

...

... portretas
JOKIŲ mokesčių tiems, kurie juos auksiniams šaukštams skirią; KAM mums tos prieštvaninės haubicos?

Anonimas

Anonimas portretas
Ka jis sneka meluoja tai nieko nesako.Kad ir mokes mokescius atlyginimo nekels vistiek.Pinigai bus siunciami NATO nes Trumpas rekia per mazai skiriat.Kainos maisto aprangos kosmines.Kur padedat pelna??.Aisku statot vilas anukams o kur dar verslui sukisat.Ir taip prekybos centru per daug.

minde

minde portretas
kur tie 488euru mokesciai nueima jai dar visiem prasot aukot invalidam visiem tai al taip suskaiciuokt kad aukot nereiktu .

Norėtų mokėti??

Norėtų mokėti??  portretas
Mes ir taip mokam nuo savo varganus atlyginimų apie 50%, labai didelis noras mokėti mokesčius, kai valstybės tarnautojai padėję ant mūsų. Pirma. Korupcija reikia išgydyti valdžioje tada bus pinigų ir gaisrininkams, gydytojiems ir mokytojoms. Atgal valstybė nieko neduoda, nei padeda pirma būstą nusipirkti, net darželių nepastato. Svarbu sukišti pinigus į statybas, kaip Gedimino kalnas, valdovų rūmai, ir šiaip į kitas grandijozinės statybas, nes galima bus praplauti pinigėlius, valdžioje sėdi manau daugelis tik dėl savų interesų. Žodžiu žmonės norėtų ir mokėtų mokesčius matant, kad kažkas bent gerėja, o dabar kiekvienoje vietoje bando nulupti. Mokesčių našta per didelė, algos mažos ir daugelis net automobilio padoraus negali įsigyti.. Naujas automobilis-10 metu senumo automobilis. Gaudamas skandinaviška alga, mokėti ta patį 50% mokesčių būtų vienodai, nes užtektų gyventi kokybiškai už likusius.. Taip kad požiūris į mokesčius ilgai dar nepakeis..

Galerijos

Daugiau straipsnių