Quantcast

R. Kuodis apie mokamą gydymą nepasiskiepijusiems: jau matau krūvas spiegiančių dėl diskriminacijos

Grįžti į straipsnį

T0mas J.

T0mas J. portretas
Kartais Kuodis kalba kaip rimtas žmogus, o kartais visai nusišneka: kolektyvinis imunitetas yra tik laikinas abejotinas pramanas, ne įstatymas, todėl negalima riboti žmonių teises, pažeidinėti Konstituciją dėl kažkokio mistinio išsigalvojimo. Juolab kad yra smarkiai priskiepytų šalių pavyzdžiai, įrodymai - joks realus imunitetas ten NEsusidarė. // Kokia šito Kuodžio pasisakymo priežastis? - Dabar tokie laikai, kad kiekvienas valdžios politikai lojalus komjaunuolis turi savo lojalumą pademonstruoti viešai savo lojimu. Taip suskaičiuojami lojalieji, jie kaip lojantieji - gaus KAULĄ..

Irena

Irena portretas
Kuodi,ar galite duoti garantija,kad vakcina man,serganciai kraujotakos ligomis,mane nenumarins?Jeigu negalite,maziau spygaukite socialiniuose tinkluose!!!

Irena

Irena portretas
Na o Kuodis kur lenda sėdi banke čiulpia gyventojų pinigus ir uzsikisa jam maža dar neprisivoget,tai kokį suda ,atliekas susileidzia žmonės ,jei pasiskiepije suserga,tai ko verta vakcina,jau gerklėje stovit,iš viso netraukia pandemijas,skiepų debilizmas,jau nežino valdžia kaip iš žmonių babkes paskutinės atimti,vis bankams maža,na ir gerai nudves du mln pensininkų kokios problemos,vistiek gydytojai kitu net pacientų ant kojų nestatė ir prieš kovidas ir dabar,SAM prioritetas pirma pensininkai paskui pijokai,kiti palauks,gydytoja man taip ir pasakė,be reikalo šliaužiojau į poliklinika,man vistiek nieks nepadės,dar Toms grupėms nepriklausau,kas neaišku,na tai neguldot į ligoninės su covidais,jei užsikrėtė,tai toliau tualeto žmogus nenuzliaus,baigiam sekt pasakas,turim pusę mln migrantų su atmainom,kur priverstiniai skiepai,ko ministerijos dabar į siknas jiems sulinde,kad tik babkes iš JT pasiimti,jų neskiepijat nereikia tada ir kitų versti,vagių žmogžudžiu saika dar ziojasi

RUNKELIS

RUNKELIS portretas
NEPISKIT PROTO

>To nu

>To nu portretas
esi toks pats primytivus zmogus kaip ir tas pseudo mokslo atstovas Kuodis, kuris zino tik viena kelia sprendimu igivendinimui - prievarta, bausme ir bauginimas.

To nu

To nu portretas
nu-ir esi tas marmalas.

nu

nu portretas
kas nors paaiskinkit, niekaip nesuprantu. Gal kokiam 0.0001% ar dar maziau zmoniu susirgusiems kovidu pasireiskia komplikacijos. Ir kodel like >99.9999% zmoniu turi del to leistis ta neaisku marmala ir rizikuoti savo sveikata labiau negu, kad susirgus kovidu?

Ašai.

Ašai. portretas
Ištiko giminaitę širdies priepuolis ,nualpo,prasiskėlė galvą.Iškviesta gretoji nuvežė į Klaipėda.Ten gavo viska staigiai.Patikrino ar nėrakraujo išsiliejimas į galvą,susivo žaizda ir nugabeno į Jūrininkų ligonine kur įdėjo stimuliatorių.Net sako nesusiorentavau kas vyksta.Viskas buvo žaibiškai atlikta ir be jokio atlygio.Ir daug labai ligonių kuriem skubiai suteikiamos pagalbos.O atėjus karantinui tie antivakseriai užims skirtas vietas sergančių žmonių.O pažystamas mirė užsikrėtęs ligoninėje nuo sirgusio viruso.Nes jam reikėjo skubios pagalbos ir kur atliko .Ir užkrėtė kita su juo kontaktavusi.Ir tas žmogus mirė.Manau bausti nesiskiepijusius.

EdmundasTulcevičius

EdmundasTulcevičius portretas
Štai prieš rūkymą kovojama ant cigarečių pakelių vaizduojant kas vyksta su rūkančiųjų plaučiais - siūlau per TV kas valandą rodyti sergančiųjų kankynes ir jų baisią mirtį nuo uždusimo , gal tai nors kiek atves antivakserius į protą .

Mirtinas virusas

Mirtinas virusas portretas
Mirtingumas iki 1,23%..Daugumai vakseriu loginis mąstymas atsijungia,jei tokie argumentai juos įtikina.Tuberkuliozės atvira forma sergantys negalėjo būti gydomi prieš jų valią,kadangi tai pažeistų jų teisę.Bet štai besimptomiai, PGR testu nustatyti ligoniai,net šiukšlių išmesti baudos negavę negalėjo..

Raimondai

Raimondai portretas
nejuokink arklio pasagų.

V

V portretas
Daktarui naudinga sergantys, advokatui nusikaltėlis ir t.t ir tik vagis jum palinkęs sėkmės. Taip, kad mąstykite savo galva, vysi žiūri sau naudos be išimčiu

Virgius

Virgius portretas
Kažkoks visuotinis proto užtemimas, - vakcina virusų nenaikina, tik palengvina ligos eigą. Pasiskiepijęs irgi perneši užkratą. Gripo skiepai naudojami jau n metų, o gripas neišnyko.

iš  portretas
KRŪVOS girdžiu.

Į

Į portretas
"mūsų smegenis sunkiasi" ne koronos vu-sas, o baimės. Kaip ir suplanuota.

beveik

beveik portretas
visi barmaliejai atsisake skiepytis ,tai nejau dabar jie gydysis uz savo babkes... ar barmaliejai vis tiek bus gydomi uz dyka ???

oj ne ne

oj ne ne portretas
neteisingas nei vienas jo žodis. Jis matai toks išsilavinęs kad net ir konstitucija jau drįsta abejot. Mat ją surašė nieko nesuprantantys... Tai kodėl tie, kurie laikosi ir laikėsi visų saugumo priemonių, nesusirgo, gal net yra atsparūs virusui, dabar privalo skiepytis vakcinomis, kurios pasirodo dar tebėra testuojamos ir negana to dar ir neapsaugo nuo šio viruso, nes jis vis mutuoja.. kodėl? juk tie žmonės sveikutėliai!!

manantis

manantis portretas
japonai viena intelektualiausių tautų pasaulyje-kiek procentų šiai dienai skiepijosi ?

Ne tas pats..

Ne tas pats.. portretas
Kiekvienas p.Kuodžio žodis teisingas, kodėl už tuos , nesąmones šnekančius debilus turi kentėti visi . Nenori skiepytis kaip visi, nori būti tipo ,, protingesnis" susirgai ir mokėk.....Tegul rėkia kiek nori, bet atsidūrę bėdoje, ne vienas pasitrumpintų liežuvį... Jau nusibodo tie ,vadinami antivakseriai , šneka vėjus, o asilai klauso. Šaunuolis p.Kuodis , pasakė visą tiesą, daugiau tokių straipsnių, gal kai kam pasieks smegeninę.. .

Hipokrato priesaika

Hipokrato priesaika portretas
Kuodis, turbūt, niekada nėra girdėjęs apie Hipokrato priesaiką, kursi skelbia: "Pirmiausia nepakenk". Visi gydytojai privalo gydyti žmones, nepriklausomai nei nuo odos spalvos, įsitikinimų, turimų ligų, amžiaus, lyties, tautybės, socialinės padėties ir t.t. O tai reiškia, kad bet kokį kuodį, kuris nekenčia savo tautos, narkomaną, benamį, diplomatą ar vairuotoją privalo gydyti vienodai.

Ar jis Kd sveikas

Ar jis Kd sveikas portretas
Ką šitas zmogysta čia svaigstat, ar jam smegenėlės apskritai veikia ar vietoj jų tik pinigų skaičiukai sukasi, labiau į tai ir panašų, mes sveiki žmonės nieko nesergame, ir ką mums tokie pusgalviai ekonomistai čia bando primesti kad mes virusų veisyklos, už tokius žodžius kai kas būtų tokiems nepraustaburniams padaryta, bet tegul tuos teisia aukščiausiasis jie net neverti diskusijų....

Kas

Kas portretas
tas kodis,jis man panašus į panaudota gan dona

Labai

Labai portretas
gerai. Nesiskiepiji- mokėk už viską. Kodėl kiti turi mirt,per tuos kam dzin. Vėl per antivakserius bus karantinas,vėl suvaržymai,vėl ribojimai tarp savivaldybių,pusė darbingo amžiaus žmonių prastovose. Kodėl per juos turi kiti kentėt? Nenori vakcinuotis mokėkit už viską. Kai pakratysit piniginę už kiekvieną menkniekį,gal biškį proto įgausit. Neprivalo už juos kiti kentėt.

2

2 portretas
Kuodis ir Girijotas

Patarimas

Patarimas portretas
Kai zmogui blogai, nei p. Kuodis nei likusieji komentatoriai, tikrai negydo ir nesuteikia pagalbos. Pasalpiniams, bedarbiams linkiu susirasti darbus, o savo nuomones pasilikti sau. Neturite su kuom pasikalbeti eikite savanoriauti. Susitvarkykite pirmoje eileje savo gyvenimus, nesiimkite to, kas jums nepriklauso. Yra gydytojai - specialistai, ir tik jie, kaip profesionalai, gali teikti savo mintis ir nuomones.

na, ir leksikonas

na, ir leksikonas portretas
kuody, kas toks manai esąs, jei leidi sau Lietuvos žmones išvadinti "krūvas spiegiančių"?! Ar ne pats esi tam tikra žemo lygio krūva?

Anonimas

Anonimas portretas
Kadangi galvojat, kad rimto viruso nera, del ko pykstat? Nesirgsit, nemokesit :)

VKTORUI

VKTORUI portretas
Jeigu man 50 metų, dirbu nuo 18 metų, nė karto nesikreipiau pas gydytojus, išskyrus dėl dantų gydymo. Paskaičiuok kiek sumokėjau mokesčių valstybei tame tarpe Sodrai nuo vidutinio atlyginimo. Manau ,kad pakankamai sumokėjau ,jog mane gydytų, nepriklausomai būsiu pasiskiepijęs ar ne.

senjore

senjore portretas
asileli mes pradirbe po penkiasdesimt metu mokejome mokescius ir susirgus turetume moketi uz gygyma tai kur nuplauks musu pinigai valdziai i kisene uztenka jie irtaip apvoge sodra

Viktoras

Viktoras portretas
Čia niekas nekalba apie prievartinį skiepijimą,o apie atsakomybę jeigu nepasiskiepijęs susirgsi ir papulsi į ligoninę būk malonus ir susimokėk už gydymą.

Pensininkė

Pensininkė portretas
Šaunuolis R.Kuodis. Protingos, logiškos mintys.

Kud-kudak

Kud-kudak portretas
Užtenka kudakuoti tam kuodžiui, oru dar bus galima kvėpuoti? Sekantis žignsnis-Gvantanamo kalėjimas Lietuvoje/

Klausimas

Klausimas portretas
Mano sveikata ir gyvybė yra mano nuosavybė. Su savo sveikata ir gyvybė galiu elgtis kaip tinkamas. Visi norintys gali skiepytis. Paskiepytiems aš nekelia grėsmės. Koks kieno susuktas reikalas , kas man nutiks? Gal aš iš viso niekada nesinaudoja med paslaugomis?pagal įstatymą privalau mokėti PSD , bet mes paslaugomis naudotis neprivalau. Tai koks gali būti prievartinis skiepijimas? O gal reikia notariskai patvirtinto atsisakymo naudotis mes paslaugomis?

O aš

O aš portretas
jau girdžiu bandą valdžiakiaulių, žviegiančių apie solidarumą, kai žmogeliai bando teirautis, kodėl turi mokėti PSD, jei nemokamų medicinos paslaugų už tai negauna. Akanamiste tu kuoduotas, dar gudriau supaistyt negalėjai? Iš kur traukei, kad "Pusė šitoj šaly beveik nieko nemoka"? Jei bent kiek pasidomėtum, tai žinotum, kad PSD lupamas net iš tų, kieno pajamos net neapmokestinamo minimumo nesiekia!

Dar

Dar portretas
vienas nuomonės formuotojas. Įdomu kiek gavo iš Dulkio reklaminių pinigėlių. Buvo ekonomistas, tapo medikas. Gabus vyrukas,moka plokšteles kaitalioti. Deja Lietuvėlėje tokių daugėja.

Teisuolė

Teisuolė portretas
Draugai gyvena Švedijoje,dirba bare prie maisto, ir džiaugiasi demokratine šalimi, kurioje gerbiama kiekvieno piliečio nuomonė ir teisė. Jokių kaukių ir vakcinų valdžia nebruka per prievartą.

DRM

DRM portretas
zalupos gabalai galvoj spaudžia?

Anonimas

Anonimas portretas
R.KUODI KAIP suprasti ar visi LIETUVOS PILIEČIAI nemoka mokesčių,tu ka prieš LIETUVOS KONSTITUCIJA,kur 21str,parašyta SU žmogumi,be jo žinios ir laisvo sutikimo,negali būti atliekami moksliniai ar medicinos bandymai.IR kodel atleisti vakcinu gamintojai nuo bet kokios atsakomybes už pasekmes kurias gali sukelti tos vakcinos.Vadinasi žino kad su tomis vakcinomis neviskas aišku.KUR tada aiški kompensavimo tvarka jei po vakcinacijos bus žmogui labai blogai ar visai galas.TADA TOKIE KAIP TU KĄ PASAKYS. KUODI TURĖJAI PROGA PATYLĖTI,PROTINGESNIU PASIRODYTI.

Aš portretas
Teisingai - jeigu sudarant sąlygas nemokamai apsaugai ,vistiek nesisaugo - tai susirgus tegul susimoka už gydymą !

jei taip rašai

jei taip rašai portretas
džiova apėmė dvasią , o sąžinės nebūta ...

jo

jo portretas
persivalgiusio biudzetininko kliedesiai

Kuodi kuodi

Kuodi kuodi portretas
A tau skiepas smegenis paveike, dziovininkus jis mat prisimine, ar bent nutuoki apie ka kalbi?

darosi

darosi portretas
juokingas

Anonimas

Anonimas portretas
Kai nustos reketuoti mokesčiais tada tegul ir kliedi....

TU NE ANTIVAKSERI,

TU NE ANTIVAKSERI, portretas
NE SPIEGI,O STAUGI,KAD NE GYDYTI NEPASISKIEPIJUSSIŲ. LABAI ĮDOMU SUŽINOTI KIEK PATS SUMOKĖJAI MOKESČIŲ? KOKIĄ TEISĘ TURI REIKALAUTI, KAD MŪSŲ NEGYDYTŲ.ESU INDIVIDUALIOS ĮMONĖS SĄ VININKAS,SUKŪRĘS 10 DARBO VIETŲ. MOKU MOKESČIUS UŽ SAVE IR DARBUOTOJUS,TAČIAU NEPASITIKIU ŠIAIS!!! SKIEPAIS. PATS NESISKIEPYSIU IR TO NEREIKALAUSIU IŠ SAVO DARBUOTOJŲ. TAIGI, KURIS TURI DIDESNĘ TEISE Į GYDYMĄ? KAS GALI PANEIGTI,KAD PATS IŠ VISO NEDIRBI IR NESUMOKĖJAI NEI VIENO EURO PSD. SĖDI INTERNETE IR SAPALIOJI NESĄMONES.

Tam žąsinui

Tam žąsinui portretas
Žmogus dirbi visą gyvenimą, moki mokesčius-gauni pensija, kuri kaip numirėliui kompresas. Vėliau atsiranda protingas "ekonomikos daktaras", kuris aiškina kaip paskutinis aferistas. Valstybė neduoda žmogui jokių garantijų už brūkamus skiepus, nuo kurių žmogus gali ir neišgyventi? O jei tai šeimos galva, kuris išlaiko šeimą?

kaunietis

kaunietis portretas
Nu ir skėlė R. Kuodis. Šaunus bičas. Taip ir toliau...

Negydikit

Negydikit portretas
...negydikit rukanciu , gerianciu alchoholi , narkomanu ... - cia beveik tas pat

gerai kad nespiegei

gerai kad nespiegei portretas
''Bankininkas R. Kuodis ir rektorius P. Baršauskas skęsta korupcijos skandaluose?''

Po pirmo skiepo

Po pirmo skiepo portretas
10 dienų turėjau biuletenį, o antro jau turiu mėnesį laiko. Turbūt valstybei pigiau skiepint ir po to gydyt bei mokėt ligos pašalpas, nei tiesiog gydyti....

Pagyvenkit Amerikoj

Pagyvenkit Amerikoj portretas
Sužinosit , kas yra "nemokamas " gydymas - už viską mokėsi.Šakojasi antivakseriai ,debilai visokie...turėsit susimokėt.

Kiek galima įžeidinėti žmones

Kiek galima įžeidinėti žmones portretas
tokiais pasisakymais??? Jeigu aš 14 metų dirbu be pertraukos, moku psd, sveikatos priežiūros paslaugomis naudojuosi minimaliai ir dar už tas pačias susimoku, nes neturiu galimybių laukti eilėse, tai žinoma, pasak šio "pono" spiegsiu! Kodėl mano pinigai naudojami kitų vakcinoms, o man jau negali būti naudojami??? Be to, yra daug žmonių, kurie negali skiepytis, taip jiems jaustis?

Anonimas

Anonimas portretas
Demokratinėje šalyje neturi būti baudžiavos principų. Jei gydomi žmonės su priklausomybėmis, tuo labiau turi būti gydomi tie, kuriems vakcina nepriimtina. Ne viščiukų ferma, nepaisant kad statistai pasakė, dėl skiepų ekonominės naudos. Daug ką galima daryti efektyviau valstybės mastu ir pradėti reikia ne nuo eilinių žmonių puolimo. Einam link JAV sveikatos modelio, kur visos paslaugos absurdiškai brangios. Kiek gali išsilaikyti nacija, kurios pagrindas laukinė komercija ir kainos kylančios į debesis. Kažkada JAV idėja buvo kitokia, tada dar nebuvo masinių karų ir emigrantų antplūdžio.

TS

TS portretas
Reikia turėti supratimą,kad yra žmonių kuriems skiepytis iš vis negalima dėl turimų ligų,o mokesčiai juk yra mokami,tai čia taip vienareišmiškai niekaip negalima daryti siūlomų nesąmonių.

tam kuris jau įsijautė

tam kuris jau įsijautė portretas
Europos žmogaus teisių konvencija taip pat garantuoja sąskaitų apsimokėjimą gudruoli.

Tegul per daug neįsijaučia

Tegul per daug neįsijaučia portretas
Europos Tarybos Parlamentinės asamblėjos (PACE) rezoliucija dėl vakcinacijos nuo COVID-19. Rezoliucijoje pabrėžiama prievartos skiepytis nepriimtinumas ir žmonių diskriminacija dėl skiepytų / neskiepytų asmenų. Rezoliucijoje valstybės raginamos informuoti piliečius, kad skiepijimas nėra privalomas ir niekas neturi patirti politinio, socialinio ar kitokio spaudimo skiepytis, jei asmuo nenori skiepytis. Įvedus „vakcinacijos pažymėjimų“ covid pasus, pranešama, kad juos įvedus, jie turėtų būti naudojami tik vakcinos veiksmingumui ir jos šalutiniam poveikiui stebėti. Rezoliucijos teksto aiškinamajame pranešime teigiama, kad atsisakymas skiepytis yra teisė, kurią garantuoja Europos žmogaus teisių konvencijos 8 ir 9 straipsniai.

Pilietis

Pilietis portretas
Kodėl mano PSD įmokas eina gydyti vakseriams(kurių protinė (ne)galia liejasi iš jų kometarų),kalėms,narkomanas ir kitoms padugnėms?!Tegul susimoka patys,nes jie yra grėsmė visuomenei!

Mama

Mama portretas
Paspiegs ir nustos, kai susirgs, arba susimokės, arba Angelams spiegs. Visada buvo ir bus besmegenių! Jokių dovanų už AČIŪ!

edmas

edmas portretas
zmogelis atidirbineja

Kokia

Kokia portretas
Retorika.... Bjaurus tipas

Teisingai pasake

Teisingai pasake portretas
Veltedziu parazituojanciu galvojanciu kad jiems kazkas kazka skolingas - laikai turi baigtis. Pirma pareiga - poto teise kazka gauti.

Vaiga

Vaiga portretas
Yra paskiepytieji, antivakseriai ir žmonės, kurie negali skiepytis. Man kiekvienas skiepas su problemom baigdavosi jau nuo vaikystės.

vyte

vyte portretas
Sitam dar noretusi priminti Europos Tartbos Parlamentines Asamblejos Rezoliucija 2021.01 27d.2361\2021 punkta 73,1,kas kalbama apie prievarta zmonems vykdant med.eksperimentus

Užkuteno tuščios kalbos

Užkuteno tuščios kalbos portretas
Neteikė ir neteiks nemokamo gydymo. Valdžiažmogių marazmas, gydymas telefonu buvo nemokamas, o patekt pas gydytoją greičiau nei per pusmetį, visada buvo mokama. Juokdarių šaika seime ir vyriausybėje, atitrūkusi nuo eilinio lietuvio kasdienybės. Sėdėkit ir kurpkit įstatymus kaip dar apmokestinti tą ubagą lietuvį(gentviliuko pavyzdys), o ne apie sveikatą pezėkit.

vyte

vyte portretas
o sitas jau susileido eksperimentini tirpala,nes kalba neadekvati.Mano vyras,kuriam yra 55 metai nera buves gydymo istaigoje, buti laboratorine ziurke irgi nesiruosia,tai tada tegul grazina jo imokas uz PSD.Stazas 30 metu.Tai kur gi pinigai?

vejas

vejas portretas
Nesiskiepijantys nemokamo gydymo ir nenori, jiems tai nereikalinga, nes tai atima daug laiko ir negauni tinkamos paslaugos.

sitie

sitie portretas
visaziniai ir zudo valstybe

Pensininkas

Pensininkas portretas
Atejo laikas kai sveiki zmones (nenorintys neaiskios sudeties marmalo leistis i savo organizma) tapo liaudies priesais, viruso nesiotojais.. Gal truputi mastykit ka rasot.

klp

klp portretas
o ko tiems pasiskiepijusiems pergyventi.Jie gi turėtų būti neužkrečiami jei pasiskiepyjo.O gal ne??????

ogi

ogi portretas
vyksta totalinis zmoniu mulkinimas bei psihoitykinimo programa kad kuo daugiau zmoniu sumarmaliuotu ir sie setono parankini/ai gauna uztmai mlrd kaip simragana?;;;

Anonimas

Anonimas portretas
Kuodi - susaudyti arba pakarti, bet pries tai tures susimoketi uz sovinius ar uz muiluota virve + laidojimo kastai. Turi pasirinkima isgama.

ir

ir portretas
sis papuginis s u kuodu dar drista mulkint zmones ir varyt socberg programas atitinkancioms ju grobikiskiems tikslams ir populiacijos mazinimui pagal svabgenocida========

Vis dėlto

Vis dėlto portretas
Žiūrėk Kuodį, kad pats greitu laiku nespiegtum...

Emigr.

Emigr. portretas
Negalvokite ir nelaikykyte žmonių kurie nesiskiepino kvailiais ar žemesnio lygio,viskas atvirkščiai.Tie žmones turi išsilavinimą,matė ne vieną pasaulio šalį,žino daugiau už tuos, kurie nosies iš Lietuvos nebuvo iškiše.Nereikia žeminti kitų, kurie turi kitokią nuomonę.

Bukų ir

Bukų ir portretas
Bukesnių daugėja!

Pilietis

Pilietis portretas
Jeigu bus testai ar gydymas mokamas, bus masiniai streikai ,jeigu to norite ,pirmyn.Kas apnuodijo pasaulio žmones ,tas turi ir apmokėti gydymą ,testus ,viskas kas reikalinga žmogui pasveikti. ir atsakyti turi už tai.Užtenka žmones laikyti runkeliais,balvonais,šunimis.

>lape

>lape portretas
kas peržmonės, matome...Tai greičiau neišprususių tamsuolių gauja, kenkianti visuomenei, daugumai Lietuvos žmonių.

pilietis

pilietis portretas
Mano giminėje [ su visais, ir tolimesniais giminėmis ] yra 17 žmonių , ir jaunų ir senų. Skiepams "tinkami" pagal amžių 14 ir VISI PASISKIEPINO [ tik vienam liko antrą kartą...]. Nei vienam nebuvo jokių didelių komplikacijų, tik keliems buvo pakilusi neaukšta temperatūra ... Nesuprantu , apie ką tauzina nenorintys apsaugoti šalį nuo karantino, nuo žmonių laisvės ? Nebent tai pakvaišę, neapsišvietę, kokie nors tamsūs žmogėnai. Manau jie savanaudžiai , neatsakingi dargi buki [ atsiprašau už šį žodį ] . Šis , žinomas žmogus , gana aštriai pakalbėjo, bet , manau teisingai. Jeigu atsisakai valstybės pagalbos, jeigu kenki visuomenei, jeigu piktybiškai vengi nutraukti kenksmingą veiklą [ pasigydyti dykai ir neužkrėsti kitų ], tai tokį reikia izoliuoti, ir priversti pasigydyti už savo lėšas. Viskas logiška.

lape

lape portretas
kruvas spiegianciu,vo cia tai issireiskimas,kuodi, tai tu sitkaip apibendrini lietuvos zmones maladec, tak derzat

E.

E. portretas
Jau ir banko klerkai patapo covid "ekspertais" :) „Advokatai prirašė konstituciją tokių žodžių kaip „nemokamas“. Tai rodo, kiek žmonės menkai gaudosi reikaluose, bet buvo prileisti prie valstybės pamatų kūrimo." - daug pasakanti frazė apie Kuodžio požiūrį Į Lietuvą, Valstybę.

Loni

Loni portretas
Išlindo Kuodelis iš savo krūmelio ir loja kaip šunelis. Matosi, skiepų pasekmės.

Povilas

Povilas portretas
Perskaičiau. Malačius, su viskuo sutinku. Gal paprastas , pasiskiepinęs žmogus ir nelabai moka atsikirsti paveiktam, pasakų prisiskaičiusiam antivakseriui, tačiau protingas ir mokantis kalbėti žymus žmogus sustato viską į normalią eilę. Jis pateikia tiksliai , tiesiai , logiškai. Kas gali su tuo nesutikti ? ... ... na , aišku, tik antivakserai su kai kuriais suklaidintais. Tačiau jie ginčysis iki paraudimo , nors ir be jokios logikos...

linas

linas portretas
prievarta kaip baltarusijoje...sia tau ir laisva lietuvos saule...slove lansbergiu sutvei!

Koks slykstus straipsnio pavadinimas

Koks slykstus straipsnio pavadinimas portretas
"Spiegianciu".....

nuomone

nuomone portretas
kol nebus isaiskinta,ka daryti su zmonemis ,kurie serga gretutinemis ligomis ,as nesiskiepysiu,nes ar taip ar kitaip mirtis,skiepa sutaupysite,jei jau taip pinigus skaiciuojate,viskas vertinama tik pinigais,slykstu

nu

nu portretas
gerai, kad nuo to Kuodžio niekas nepriklauso ir ka jis galvoja niekam neidomu.

Asta

Asta portretas
Dėl politinės koronos nustokit šantažuoti, naudoti prievarta, geriau patys išmokit pagarbos žmogui, tai jo apsisprendimas, pasirodo žmogus negali jau turėti savo nuomonės, bet turi vadovautis parsidaveliu nuomone.

to As

to As portretas
O kas tau liepi ji moketi, nemokek.

As

As portretas
Tai visi mes,kurie nepaskiepyti vadinasi ir soc.draudimo turim nemokėti, juk vistiek gydymo nemokamo negausime.

Vysnia

Vysnia portretas
Tai galim jau ir PSD nemoketi? Jei moketi reikes uz gydyma, vagiu tikrai nesersiu.

yja

yja portretas
nešik miltais, nes malūnas sustos

Ass

Ass portretas
Koki cia brieda sneka"mirtina virus".gripas taip pat mirtinas tada,bes ir kaikas mirsta.

daktarui:

daktarui: portretas
lyžtelk kūšį — mažiau ūši.

let's see

let's see portretas
Ar pastebėjot, kad visi konclibai ir lgbtšnikai, taip pat jų satelitai, — turi vieną įdomią savybę... Jie atkakliai demonstruoja, kad jų smegenyse yra užsilikę svetimkūnių. Pavyzdžiui — zalupos gabalų..

tada negydykit

tada negydykit  portretas
ir negru -barmalieju uz dyka , taip pat prostituciu serganciu ven.ligomis ,rukoriu ,ir alchašu su jiems budingomis ligomis ,narkomanu , ir t.t.

daktaras

daktaras portretas
antivakseriai auuu!!! laukiu jusu ziegzdriuose

Petras

Petras portretas
As 45 metus mokejau mokescius Sodrai, tai taip iseina kad turesiu moketi, kaip siulo visokie ekonomistai,uz gydyma kadangi nesiskiepiju,bet tuos mano esamus pinigus naudoja ir kurie susirgo budami paskiepyti, baikit terorizuoti ir visaip gasdinti zmones

Anonimas

Anonimas portretas
mat kaip svariai konservai renka is viso pasaulio galymybes smaugti savo salies zmones mokesti ivede Anglijoje bet jis skamba taip jei esi nepasiskiepijes ir vazineji po pasauli ir grizes sergi covidu tada moki nustatyta mokesti uzgydyma o cia yra eilinis pasityciojimas is lietuvos zmoniu

sakalas

sakalas portretas
Nuo kada eiline kabinetine popieriu ziurke nusimano apie medicina,ateis laikas ir visos vakcinuotos eksperimentines ziurkes dves ir spiegs kad jiems butu apmokamas gydymas is bedrai sumokamo PSD lesu.

Rasa

Rasa portretas
užkniso juodai šlykšti propoganda, moku mokesčius visą gyvenimą, sveika ir dar turiu jaustis kalta ...Atiduodu savo dozes labdarai...

o as matau spiegiancius ,,,bankininkus,,, ysikibusius

o  as matau spiegiancius ,,,bankininkus,,, ysikibusius portretas
y kalejimo narvo grotas ir staugiancius ,kad juos,,,nekaltus ,,,uz grotu sukiso su turto ju ir ju giminiu bei artimuju konfiskacija 25 metams....ZIURESIM kurie kuriuos perreks Kuodi....

kaunietis

kaunietis portretas
viskas labai teisinga, nei pridesi nei atimsi, straipsnis super geras ir teisingas, o jus antivakseriski IDIOTAI pajudinkit savo varganas smegeneles jei dar toki daikta turite

jo

jo portretas
Kuodis yra senas mafijinių struktūrų elementas.

Henri de Toulouse-Lautrec

Henri de Toulouse-Lautrec portretas
Jis irgi gavo savo "kušą". Matot, kaip išsiduoda "specialistai". Visomis priemonėmis stengiasi prakišt savo kliedesius. Ką, mes nemokėjom mokesčių? Dar drįsta lįsti su savo spragėsiais ir orą gadint.

> Nina

> Nina portretas
Pletkų nešiotoja. Visa mano šeima pasiskiepijo, mano kolegos, mano tolimi giminaičiaai- nei vinos komplikacijos, išskyrus, kad skiepo vietoje raumenuką paskauda. Menko protelio žmogeliams sąmokslo teorijos limpa kaip lapai prie sub..bin ės pirtyje.

pypenas

pypenas portretas
ŽIOPLĮ-aš visą gyvenimą mokėjau mokesčius PSD ir dar drysti leisti tokius burbulus viešai,aš būdamas sveikas neapkrėčiau nei vieno bendruomenės nario,ir tu jau nori pritaikyti tiems žmonėns suvaržymus,oi vyruti yra tam tikros žmogaus teisių gynimo organizacijos-nudegsi nagus.........????????????????

Nina

Nina portretas
Neteko girdėti apie ekonomisto Kuodžio nuopelnus Lietuvai,tačiau apie skiepų sukeltas komplikacijas žinau ne iš nuogirdų.Skiepai nuo viruso?!Bandymus atlieka ant "populiacijos",net vaikų?!Ar ne per žiauru?

As

As portretas
Sergamumas auga,reik skiepytis!

Nuomone

Nuomone portretas
Parodo savo kultura zemas lygis ir siaip tai provokatorius

Jonas

Jonas portretas
Nupušo nuobodžiaudamas banke

ANTIVAKSERIS

ANTIVAKSERIS portretas
VALDŽIOS ISTERIKŲ IR IDIOTŲ KLYKSMĄ TAUTA NEGIRDI

Nu

Nu portretas
Ekonomistai jau pasidare visaziniai. Nuo kada? Minciu galiunai su bevertemis teorijomis. Ne daugiau. Jau vienas ekonomistas tapo prezidentu ir ka? Nieko vertas. O kokius straipsnius raite spaudoje, kaip buvo banko tarnas. Kuodis ir neatsilieka. Maldeikienes tipo ekonomistai. Svarbu daug sneket ir nesvarbu ka.

manau

manau portretas
milijardo ar net pusės milijardo programa įjungta ?

Kaunietė

Kaunietė portretas
Ale ir papostringavo, kas tas Kuodis, jeigu jau žmonės kažkokio ekonomisto pradėtų klausyti, mes visi turim savo galvą ir "ekonomistas" - kaip šuo prieš mėnulį... jukš į gardą...

4

4 portretas
Kas eina į valdžią, i politika jau yra psichiškai nesveiki, juos pilnai reikia izoliuoti nuo žmonių, geriausiai zoologijos soduose laikyti, ten jų bendrapročiai ir bendraminčiai gyvena

Tai pala

Tai pala portretas
Nuo manes nuskaiciuoja daugiau negu 5000 eur mokesciu kas menesi, esu nesiskiepijas tai dabar jeigu susirgsiu tai as negausiu gydimo nes kiti moka mokescius? As nieko pries skiepus ir medicina bet dabar palaida bala su tom vakcinom ir milijardine pinigu plovykla.

Milda

Milda portretas
Puikios mintys. Skiepytis yra visuomenės interesas ir taškas.

Galerijos

Daugiau straipsnių