Quantcast

R. Budbergytė apie 2,2 mlrd. eurų planą: G. Skaistė daug ką slepia iki šiol

Grįžti į straipsnį

no coments

no coments portretas
tiesiog neįtikėtinas "mergaičių" nihilizmas

patrupinti 2,2 mlrd.

patrupinti 2,2 mlrd. portretas
Tai va taip po truputį pažalinsime, paskaitmenizuosime, patolerantiškiausime ir pinigų nebėra. O juk dar ir savų negalima užmiršti! Na ir kas, kad paskui infrastruktūroms projektams, tokiems kaip laivybos šliuzo prie Kauno HE įrengimui (~70mln. Eur.) ir apskritai Nemuno įveiklinimui skolinsimės iš Skandinavijos bankų už palūkanas? Ne veltui finansų ministre ir buvo skiriama tokia veikėja, pagauta girta už vairo, ir dar, matyt, su įspūdinga "gerų darbų" istorija, kad paskui negalėtų globėjams pasakyti "ne". Į Budbergytės išsakomą kritiką irgi reikėtų žiūrėti šalčiau, nes čia, matyt, socdemai pyksta, kad jų prie tokio lovio neprileidžia. Tai jau istoriškai susiklosčiusi praktika.

ar

ar portretas
dar neaisku kas iremino ta visa liberlaisva nuo atsakomybes mergu sutve kuri samoningai su VRK bvei KT griauna viska kartu su tauts samone ir paprociais bei seimas uz ka ir gavo tuos dar sviezius popieriukus kuriu ma se nori nusisavint bei pasidalint uz juda darba kas dar beaisku?[[]]

Jurgis

Jurgis portretas
Paviesinsi,bus sunkiau prichvatizuoti

?

?  portretas
Konservatorė Skaistė vieną dieną sako : kad neviešinti plano prašė EK , o kada EK paneigė tokias kalbas , tada konservatorė kalba jau kitaip ? Ir tokiems konservyno ministeriams patikimi 2,2 milijardo mūsų pinigų skirstymas ? Jūs rimtai ponia PIŠ ? Meluoja ?

prieš 10 metų ŠIMONYTĖ būdama konservatorių

 prieš 10 metų ŠIMONYTĖ būdama konservatorių portretas
ministre a p i p l ė š ė šalies gyventojus 1,9 milijardo eurų ir padovanojo JANKIAMS, --tą patį d a r o ir kita konservatorių ministrė SKAISTĖ, tai rodo , kad konservatoriai NETURI sąžiningų atstovų ne tik į fin. ministrus--juk senai žinome , kad v e l t ė d ž i a i konservatoriai 30 metų skurdino šalies gyventojus.

AŠ portretas
Laukiame lentelės su skaičiais kam atiteks tie milijardai,Skaiste.Tai visų pinigai.Ir gali greit jų nematyti ir nebeskirstyti jei slepi.

O jūs dar klausiate

O jūs dar klausiate  portretas
kam reikėjo smulkaus verslo griūties ir žlugdymo ? Panašu tam , kad gauti milijardus , kuriuos skirstys liberalkonservatorių " savi " , o skirstymas turi būti slaptas :))) Jug runkeliai ten TIE VISI LIKĘ ...Jei dar kažkiek likusių sąmoningų piliečių pašūkaus , tai " partija " blogiausiu atveju vieną skaistę pakeis kita ...Užtat pinigų bus tiek, kad pinigais galės užpilti visas tv ir tapinovizijas , kad dar gyvus išliksiančius pensininkus iki kitų rinkimų įtikintų " jų pasirinkimo teisingumu " ...Jaunesniems soctinkluose bus užtikrinta pakankamai progų pažvengti iš visokių karabasų , širinskienių ...Žvengs tol , kol supras, kad liko tik emigruoti ...fui...

AŠ Manau

AŠ Manau portretas
O Skvernelis skelbė kur taškė milijonus eurų ,o kiti ta pati tuo pat metu pirko po 2 eurus.Atsieit vyksta tyrimai.Irt vyks pakol visi užmirš tuos milijonus.Taip jau yra ir bus.

Zita

Zita portretas
Slepia, kad galėtų pavogti.

Aha )))))

Aha ))))) portretas
Tik nespauskite Skaistės , nes vėl gali darbe užgerti :))) Šiaip vis labiau ryškėja šios vyriausybės veidmainiškumas ....kur konservatoriai ten chaosas ...

Nieko sau ...

Nieko sau  ... portretas
PIŠ Vyriausybės" milijardų " Skaistė atvirai meluoja ? Na PIŠ kaip ten sakėte ? Atskaitomybė , reputacija , skaidrumas ir atvirumas - esminiai šios Vyriausybės veiklos principai !!!!! Kurio žodžio nesuprato ministrė Skaistė , jei meluoja dėl skirstomų milijardų ?

Galerijos

Daugiau straipsnių