Quantcast

Prokurorai ragina J. Narkevičių atšaukti finansavimą kelio į Aluoną remontui

Grįžti į straipsnį

va

va portretas
jai turėtų tuose kaimuose bent vienas politikierius namus, tai senai būtų sutvarkytas tas kelias, bet jis reikalingas tik po kelis šimtus turintiems gyventojų kaimams, tai yra paprastiems kaimiečiams

Anonimui Pydarui

Anonimui Pydarui portretas
idiotas

Siūlau Prokurorams

Siūlau Prokurorams portretas
pasidomėti ką finansuoja Aplinkos apsaugos ministras, Švietimo ar (ypač) Vidaus reikalų ministerijų dipukai nuolat ,kaip kalbama, nusigraibantys paviršėlius nuo sumelių?

vietinis

vietinis portretas
kaip nereikia, gal dėl to, kad čia gyvena paprasti darbštūs kaimo žmonės, tas kelias yra apie 3 km, juo pastoviai važiuoja žmonės į darbą, vaikai eina į mokyklą, kai orai blogi tai ten kelias virsta purvynu, dėkojame ministrui, kad po 20 metų prašymų, patvarkys kelią

Anonimas

Anonimas portretas
Šitiek korupcijos Lietuvoje ,šitiek vagiama ir prokurorai nieko nedaro . Jeigu ir daro tai smulkius vagis gaudo ,o į stambius dėmesio nekreipia. Pvz. Austėjos biznis už 1€ miesto centre ,kai pastatas milijono vertas ???? Neįdomu nei FNTT nri prokurorams. Masiulio ir Kurlianskio vagystės irgi didieji vagys laisvi. Pilnos prokurorų kišenės kyšių prikištos ,nes iš vagių ir jie gyvena. Išgamos....sistemos atstovai naikinantys Lietuvą. O čia matote keliukas užkliuvo.

Cha cha cha to Cha-cha-cha

Cha cha  cha   to  Cha-cha-cha portretas
Tau haliucinacijos nuo grybų? Ar tokį trenktą motina pagimdė?

Cha-cha-cha

Cha-cha-cha portretas
Tai gal nuo pono Narkevičiaus ir drabužius nuvilksite, nes jie Jam priklauso, o ne konservatnykams? Tokio Ministro, kaip Narkevičius nebuvo 30 metų Lietuvoje, Jam esant visi keliai remontuojami, asfaltuojami. Dirba visai Lietuvai išsijuosęs, o konservatnykams pavydas ima, nes žmonės tai vertina ir įvertina teigiamai, o tai ožiams oi kaip nepatinka. Sėkmės Ministrui kovoti su marazminiais ožiais, kurie nieko nedirba, tik kenkia žmonėms ir Lietuvai.

Galerijos

Daugiau straipsnių