Quantcast

Prognozės šokiruoja: nuo drakoniškų šildymo sąskaitų gali išgelbėti tik šiltesnė žiema?

Grįžti į straipsnį

tam , kur moka 36 eurus

tam , kur moka 36 eurus portretas
o kiek moki už renovaciją-ko apie tai tyli

orakulas

orakulas portretas
Batka gali išgelbėti, reikia tik paprašyti

Jokia kita

Jokia kita portretas
valdzia - nera atsaukusi blogu ankstesniosios darbu! Ir tokios,kuri padetu zmogui nebus! Juk kandidatus,2rniu "pasirinkimui" - deleguoja verslu mafijos klanai! Todel visos valdzios dirba savo sponsoriams,o mums dirbs tik tada,kai priversime visuotiniais streikais! Butent taip Vakaruose pasiektas geras gyvenimas,o ne "mesiju" laukimu!

Anonimas

Anonimas portretas
ta ir bėda, kad dažnai gauna ne tie kam priklauso, o tie kurie geriau suktis moka

Ne nuo

Ne nuo portretas
Ar bus šilčiau po ateinančio sekmadienio dar didelis klausymas. Orų prognozės iki pirmadienio gali pasikeist. Iki to laiko dauguma pamirta kokios jos ir buvo.

anonimui

anonimui portretas
kam priklauso,tas ir gauna...jūsų rašliavos kaip visada

Anonimas

Anonimas portretas
kompensacijos gal ir yra, bet gauti jas sudėtinga, nes tai vienokio popieiaus, tai kitokio visada trūksta. kol gauni vieną, kitas jau būna pasenęs ir t.t.Atrodo, kad visa sistema taip sutvarkyta, kad būtų galima kuo ilgiau tyčiotis iš žmogaus, vaikyti jį pirmyn ir atgal, kol galiausiai jam kantrybė trūks ir tų kompensacijų visai atsisakys, nusprendęs, kad sveikata svarbiau.

Deja

Deja portretas
Šilta žiema neišgelbės, nes šilumininkai pareikalaus pakelti tarifus, idant užtikrinti jų "teisėtus" lūkęsčius. Reikalinga revoliucija kaip nutiko Prancūzijoje 17a-18a.

aha

aha portretas
Šokiruoja pavadinimas kaip visada,o paskaičius ir gavus sąskaitas-visiškai NE

seniui

seniui portretas
Tai gorienė ar janutienė sakė? švieskis, nesuvoki visai nieko

nuomonė

nuomonė portretas
Jokių nėra didžiuosiuose miestuose drastiškų kainų,jokių...be to, yra kompensacijos,gąsdino gąsdino ir jokios tragedijos

EUSSR

EUSSR portretas
Esate dauguma d, neišgelbės kita valdžia, nes prasidėjo žalias bolševizmas. Pažiūrėkite kas yra EU Carbon Permits (dar yra tok š kaip Fit for 55) ir kiek tas malonumas kainuoja dabar ir kiek kainavo 2019 - 2020. Beje, energetinė krizė dėl žaliojo bolševizmo prasidėjo jau 2021. Kainos benzino kilo jau iki karo. Ar mes pamiršome kaip badėme pirštu į Lenkiją dėl sumažintų akcizų degalams?

senis

senis portretas
ne šiltesnė žiema o kita valdžia kuri bus nenupirkta verslo.

Anonimas

Anonimas portretas
Nėra ta žiema šalta,ateina pliusinė temperatūra.O dabar kiek yra, tai visai nešalta,kaip drėgna reikia daugiau šilumos

Adfgrwtjhtyjt

Adfgrwtjhtyjt portretas
Nauji ar renovuoti BUTAI-36 e mokam-PATENKINTI

KUR DINGO LIETUVOS NAPOLEONAI?

KUR DINGO LIETUVOS NAPOLEONAI? portretas
Su tokiu ryžtingumu ėmėsi pagelbėti banditinei Amerikai paimti Maskvą, o tuo pačiu ir jų neišsenkamus žemės turtus...kur jus ? aūūūūūūū? Ar neteks šliaužte šliaužti į Kremlių atgailos? Lietuva, kol nesupras ir neišmoks ELEMENTARIOS DIPLOMATIJOS - ne tik šalsime, bet ir alkani vaikščiosime su ištiesta ubago ranka. Kas buvo sukurta po antro pasaulinio karo - viską sugriovėme...o ką šiandien davė mums banditinė Amerika ir lezbijietiška Europos sąjunga?

ai

ai portretas
ir toliau balsuokit uz konservas...

Anonimas

Anonimas portretas
ARBA PUTINAS

Nuo drakonisku

Nuo drakonisku portretas
kainu gelbeja tik streikai! Bet lietuviams tai - baisiau,nei kainos...

Labai jau koncervatoriška.

Labai jau koncervatoriška. portretas
Įdomu.. viskas brangsta, bet į valstybes biudžetą surenka vis daugiau pinigų.. taip pat ir didieji verslai peni savo lašinius..

Hmm

Hmm portretas
Palangoje daugiabučio namo laiptinės radatorius užsuktas, o sąskaitos virš dvidešimt eurų už bendro naudojimo šildymą.. tiesiog šilumininkai naudojasi ir dangstosi sunkmečiu ir sąskaitas bele kiek..

Jūs čia rimtai?

Jūs čia rimtai? portretas
Viena iš drakoniškų kainų esmių ir yra šiltesnės žiemos,nes reikia uždirbti pelną!Kuo šiltesnė žiema,tuo mažiau uždirba!Ką tada daro,kad gautų tolygų ar didesnį pelną?!Kelia kainas!!!

Neisgelbes!

Neisgelbes! portretas
Kuo maziau sunaudosi - tuo didesne bus kubo ar kilovatvalandes kaina! Nieks neatsisakys pelnu ir PVM isgrobstymui.

Senis

Senis portretas
Dujinis sildymas seno namo daug ,labai daug € suvalgys. Senio pensija tik uzdujas , elektra , o pragyventi teks Is senes pensijos. Tai ne gyvenimas ,o pragyvenimas ,islikimas. Tik karas butu blogiau…

Galerijos

Daugiau straipsnių