Quantcast

Prognozė: žmonės darbe turės pranokti robotus

Grįžti į straipsnį

Anonimas

Anonimas portretas
Gal ir Vasiliauska pakeis robotukas? Pagalvokite kiek sutaupitume euruko o visa valdzia pakeistu robotukai juk jie ismanus ir protingi robotukai:-)

robotukas

robotukas portretas
kaip Lietuvoje tokia pigi darbo jega, robotai nereikalingi! Pilnos gatves robotuku kurie dirba uz centus.

...

... portretas
Nusimato STAIGUS lietuvių atpigimas?.. :/

Safyras

Safyras portretas
O kas robotus taisys ir perprogramuos? Gal politikai su visa armija patarėjų? Geras gydytojas ar mokytojas ne tas , kuris moka elgtis su naujausia technika, bet tas kuris sugeba perteikti žinias... Žmogaus protas ir kalba yra universalūs dalykai, todėl jokie robotai jų neaplenks, nes robotus kuria žmonės, kaip ir programas.. O žmonių bendravimas tarpusavyje taip pat yra didelė vertybė, ne tik kosmoso užkariavimas ar naujos brangios mašinos nusipirkimas, kai galima tą atstumą ir su dviračiu nuvažiuoti, nereikia nei sporto klubo..

Anonimas

Anonimas portretas
Gazdina ir gazdina, tai mokesciai tai robotai, gerbemieji iš ko bankas ims mokescius , jeigu paprasti zmones nebedirbs ir pinigu netures, iš ROBOTU??? kurie algu negaus:))),o kas pirks kai robotai pagamins, dabar verkiat ,kad nera kas daug perka, o tai kaip robotai dirbs tai iš ko tas nedirbantis zmogus pirks????????Paprastu dalyku nesutvarkot pavz: susirgai ir pas gydytoja patekti greitai, vaziuoti be kamščiu,autobusai su atvirais langais, o ne senienos be atidaromu langu,kviepuoti nera kuom, palijo daugiau, kanalizacijas uzkimso,skesta miestas,ar derlius laukuose,paprastu daluku nesutvarkot, o apie robotizma kalba...................truksta zodziu

Verslinykas

Verslinykas portretas
Lodariams ateina sunkūs laikai. Teks arba pakelt subinę arba badauti. Ir imigrantų korta čia jau neveiks.

Vartotojas

Vartotojas portretas
Nebereikės darbuotojų, didės skurdas - tai kas bus vartotojas? Kam gamins tas dirbtinis intelektas, jei liks mažai vartotojų?

Šiaip l

Šiaip l portretas
Tai kodėl klesti lanzbergiu privatus verslas ir panašiai. Kodėl vaikai skirstomi į kastas. Kas tai, ar esate visiški idiotai, nematot. Ar tai rūpi valdžiažmonems, ar jie to nesupranta, ar nenori suprast. Idiotų šalis. Šalyje neturi likti nei vienos privačios mokyklos, Darželio. Švietimo pinigai kur jie dinksta, visiška betvarkė. Išsirinkome ne tą prezidentą, išsirinkome, ne ta valdžia, todėl kad esame kaip sakė, gerbema ponia Meldeikienė, Asilai! Ir tai neginčijama tiesa.

Galerijos

Daugiau straipsnių