Quantcast

Prezidentūra siūlo papildomas priemones energijos kainų šuoliui sušvelninti

Grįžti į straipsnį

EILINE KONSERVATORIU AFERA

EILINE KONSERVATORIU AFERA portretas
TAUTA SUPRANTA,KAD KAINOS KYLA,BET KAI TIK ATEINA I VALDZIA KONSERVATORIAI TAI TAS KAINU KILIMAS ISAUGA DVIGUBAI AR TRIGUBAI.jUK TAI JAU NEBE PIRMAS TOKS ISSUKIS. KADA TAUTA ATSIBUS IR TUOS KONSERVUS PAMIRS,KAD UZ JUOS KAS BALSUOTU.visuomet ju valdymo metu atsitinka kazkokie nenumatyti ivykiai- tai jie atsiremia i tautos nuskurdinima atplesdami didziaja dali lesu.ekonomika prie ju stagnuoja,o jie tik ir gyvena pazadais gerinti tautos gyvenimo salygas,bet nieko nedaro,kad jos geretu- priesingai prie ju visuomet kyla tos intrigos su kainu kilimu.Cia kaip ir tam posakyje,kad ziuri i saule ir klausia uj ar saule dar aukstai.Taip ir pas mus konservatorine valdzia.Daug ko zada,bet is vis nieko nedaro.Kada tauta pasimokys ir uz tuos konservinius nebebalsuos.

I. Abramovičius

I. Abramovičius portretas
Kainų kilimą dabar sustabdyti gali tik eurozonos krachas. Jis, beje, ne už kalnų...

Joo

Joo portretas
Kainos kyla kaip niekad. Gal tai tęsis ne nuolat. Gerai, kad imamasi kažkokių priemonių sušvelninti ūmų drastišką brangimą.

Sako išdėstyti mokėjimus per kelerius metus

Sako išdėstyti mokėjimus per kelerius metus portretas
Bet jug kasmet arba kas pusmetį kainos vis kils ir kils, tai kaip tada išsimokėsim, argi tik dabar viskas pabrango, ir jau daugiau niekada nebrangs. Tai nesamonė , jie tik nori mus taip apgaut

Galerijos

Daugiau straipsnių