Quantcast

Prezidentė pasirašė sinchronizavimo įstatymą

Grįžti į straipsnį

...

... portretas
Na, dabar prezidentė laisva bet ką pasirašinėt... ypač kai 'nusipelnę' jai TOOOKIĄ rentą patvirtino. :/

Marius

Marius portretas
Pamatysit Lietuvoje ims dinginėti elektra. Pamatysit. Kas ims investuoti į šalį kur dingsta elektra? Taigi. Na ką gi tapsime priklausomi nuo Lenkijos anglimi kūrenamų elektrinių, išleisim šimtus milijonų kad būtų blogiau. Lietuviai, na kodėl jūs tokie durni? P.S. Prisiminkite šį komentą kai dings elektra.

Pilietis

Pilietis portretas
Verslininkas geras žino,kaip pirkti kad būtu naudinga ir pigiau,nemanau kad prezidentė to nežino,bet jai ir žinoti nereikia,ji pagal savo gaunamas pajamas derina pirkimus,sandorius.Manau per didelė Jai renta ir pensija,o Europos sąjungos pensijos manau nereikia.Lietuva juk siuntė Ją atstovauti Lietuvą, Lietuva mokėjo ,pervesdavo numatytą atlyginimą.Ne Briuselis iš savo kišenės jiems visiem tenai moka.Žinome sistemą.Faktiškai baigėsi kadencija,baigėsi privilegijos, kada visą tai baigsis Lietuvoje.

Rita

Rita portretas
Visos jos pasirašytos sutartys nenaudingos Lietuvos žmonėms,nes kainos didesnės, kaip europoje.Buvusi prezidentė dirbo ne Lietuvos žmonių gerivei o JAV,Europai,Nato,užtai tiek metų Lietuva neišbrenda iš skurdo.

Alis...

Alis... portretas
kol yra ES lėšų reikia bandyti įgyvendinti tarpininko vaidmenį tarp rytų ir vakarų sistemų... juk, nepamirškim, yra Kaliningrado sritis... reikėtų įgyvendinti suderinamuosius įrenginius ir dalyvauti elektros prekybos procese... o pirkto pabrangusią per Suomiją Astravo elektrą kažin ar pats geriausias variantas...

Galerijos

Daugiau straipsnių