Quantcast

Premjerė: veikiančių prekybos tinklų raginimai atvykti apsipirkti pandemijos metu – neetiški

Vertindama kai kurių didžiųjų prekybos tinklų raginimus žmonėms nelikti vieniems namuose ir vykti apsipirkti į prekybos centrus, premjerė Ingrida Šimonytė sako, kad tai – neetiškas ir netinkamas elgesys esamomis aplinkybėmis.

„Mes jau dabar svarstome ne apie tai, ką dar galėtume apriboti ir papildomai uždaryti, o labiau kalbame apie tai, kokiais etapais yra saugu atverti tai, kas dabar yra apribota. Man labai nemalonu, kad tokie raginimai vyksta. Laikyčiau tai neetišku elgesiu.

Laikyčiau tai neetišku elgesiu.

Raginti žmonės ateiti kažkur, kur žmonių gali būti nemažai, gali būti būriavimasis tuo metu, kada bendra logika sakytų, kad mums tų būriavimųsi, nebūtino judėjimo reiktų vengti, yra ne pats tinkamiausias elgesys šiomis aplinkybėmis“, – teigė premjerė žurnalistams.

I. Šimonytė pridūrė, kad Vyriausybės dėmesys šiuo metu sutelktas į siekį leisti verslams, visų pirma, prekybininkams, veikti.

„Nė kiek neabejoju, kad ir tų reklamų sumanytojų šeimose yra turbūt žmonių, kuriuos jie pažįsta, kurie ar sirgo COVID-19 liga, ar galbūt neteko artimųjų dėl jos. Dėl to apgailestauju ir dėl to yra apmaudu. Bet mūsų dabar dėmesys yra skirtas tam, kokiomis sąlygomis galėtų pradėti veikti bent jau dalis to verslo, ir prekybinio turbūt visų pirma, kurio veikla dabar yra apribota“, – tikino ji.



NAUJAUSI KOMENTARAI

siulau

siulau portretas
priimti praeito seimo siulymus 1proc nuo pajamų mokėti į valstybės biudzeta kiekvieno didelio PC maisto tinklo...(rimi,iki,lidl,maxima,norfa) jie siuo metu skaičiuoja milijonus pelnus, niekas jiems nesikeičia...

T

T portretas
Tai kad jus pirmiausia leidziat klestet dideliem monopolinam verslam kurie jus remia ir cia nereika vaidyt susirupinusios del tu reklamu,tai tik darbo imitacija ir zmoniu akiu mulkinimas kad jus dirbat del visu.

Anonimas

Anonimas portretas
Naujiems laisvos Lietuvos išaugusiems asil...s tik duonos ir pramogų. Amžinai alkani ir basi....
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių