Quantcast

Premjeras kai kurioms gydymo įstaigoms grasina apkarpyti finansavimą

Grįžti į straipsnį

violeta

violeta portretas
Pilnai pritariu premjerui

Nu jo

Nu jo portretas
Kaip premjeras paaiskins,kad kai kuriu istaigu darbuotojai net negavo papildomo uzmokescio del viruso? Nepaisant to,kad buvo ir kostiumai ir tyrimai daryti

Anonimas

Anonimas portretas
per rinkimus balsuokit uz marsieciu partija ir marsiecius! o siuos i istorijos savartyna

Nuomonė.

Nuomonė. portretas
Kuo kalti priklausantis tai gydymo įstaigai žmonės.Ne finansavimą apkarpyti,o bausti vyr.gydytojus.Į jų vieta kitus ir,kad būtu tvarka.Šiaulių gydymo įstaiga numarino jauną žmogų.Tai negali tokie medikai lengvai atsipirkti.Juos reikia sodinti ir atimti licenzijas dirbti.Žmogaus gyvybė vien baudomis neikainuojama. Manau ,kad reikia keisti per balsavimus ir valdančiuosius .Politikus tokius iš seimo lauk.Jie nesirūpina žmonėmis ti virusas ir neišlenda keli iš televizijos.Veryga tik galvoja kaip patekti į seimą ,o ne apie darbą.

Bobute

Bobute portretas
Gydymo istaigu vadovai jauciasi karaliukais,daro ka nori,o generiniai vaistai taip pat gydo.Tam kas nesupranta laikas pas psichiatra.O gydyyojai kai kurie tikri brudai.Kaune yra tokiu Dainavos poliklinikoj.

Ona

Ona portretas
Mepasiekiami seimos gydytojai SAVIVALDYBIU pavaldume esanciose poliklinikose. SAVIVALDYBIU ETATUOSE YRA GYDYTOJO ETATAS, o kokios jo darbo FUNKCIJOS ?

taip...

taip... portretas
Išties šis laikotarpis apgailėtinas....pikta, apmaudu....išeitis: nesirgti (ne nuo paties žmogaus priklauso dažnu atveju) arba mokėti už paslaugas (didelius pinigus) privačiose gydymo įstaigose....

Sabotažas

Sabotažas portretas
Nepasisekė senjorų ištručyti su generiniais vaistais, tai dabar atsigriebs su neteikiamomis medicinos paslaugomis, juk dauguma senjorų neturi jokios galimybės iš pensijos naudotis komercinės medicinos paslaugomis, kur vien tik gydytojo konsultacija prasideda nuo 55 eurų.

12 %

12 % portretas
Kaip prisiskambinsi ar prisibelsi, jeigu šeimos gydytojai, gydymo įstaigų medicinos personalas išėjo vasaros atostogų, visą karantino laikotarpį, 3-is mėnesius nedirbo, i dabar atostogauja. Veryga tuoj paskelbs 2-ą bangą ir vėl poliklinikos užsidarys. Ligoniai, turintys lėtinius susirgimus, palikti be jokios medicininės pagalbos. Gydytojai dirba privačiose klinikose, kur medicinos paslaugos brangiai kainuoja. Nemokamų medicinos paslaugų neliko, medicina jau seniai tapo verslu. Ligoniai 60+, panašiai kaip Švedijoje, palikti natūraliai atrankai. 12 proc. atstatė savo paslaugas, tai juk ciniškas pasityčiojimas iš ligonių, beviltiškai laukiančių medicinos paslaugų.

Jei

Jei portretas
ir toliau daktarai gydis telefonu tai nereikes joko viruso.Zmones ir taip ismirs negaudami reikalingos pagalbos. Teko lankytis klinikoje Panevezyje, tai ten tuscia, tyku, ramu zmoniu nera. Visi darbuotojai vaiksto atsipute, atlyginimas eina, va cia tai bent darbas..

pikta

pikta portretas
daktaram patiko būti kašpirovskiais ir ligų "ieškoti" telefonu, o ir psichiatrų psichiatras tam pritaria

Nevykėlis

Nevykėlis portretas
ministras ir vėl pats nemato ar negeba tvarkytis? Vis reikia Svernelio įsikišimo

Onutė

Onutė portretas
Pirmiausia kaltas veryga dėl poliklinikų darbo. Veryga per visas spaudas šypsosi kreiva savo šypsena, apsimeta durneliu

paciente

paciente portretas
senai reikejo atkreipti demesi kiek zmones skundesi verygai bet jis aklas kurcias tiesiog gydytojai dabar tyciojasi is zmoniu jiems vis mazai tai algu tai demesio dabar negydytojai o sundaktarai

Pilietiškas

Pilietiškas portretas
Tai padaryti labai svarbu Kauno klinikoms - pažiūrėkite kokia betvarkė Akių klinikoje po 17 val. Visi žmoės sukišti į siaurą mažytį koridorių prie 193kabineto! Ar mes tam mokesčius mokame, kad idealom sąlygom gydytumėte uzbekus? Absurdų absurdas dabartinėje Lietuvoje!

Jonis

Jonis portretas
Reikia imti tuos daktarus už konkolų, kad jie baigtų čia įsidirbinet. Kiek jie čia gali savivaliauti? Viskas jiems blogai, tai jie pervargę, tai jiems pinigų mažai. Gėda.

Ale

Ale portretas
Tikrai reikėtų, nelabai suprantu ,konsultacijos telefonu.

Galerijos

Daugiau straipsnių