Quantcast

Premjeras: jeigu Vilnius nesugeba, stadioną turi statyti valstybė

Premjeras Saulius Skvernelis sako, kad Vilniaus valdžiai nesugebant pastatyti naujo daugiafunkcinio komplekso su futbolo stadionu, jo statybos turi imtis valstybė.

„Turi valstybė priimti sprendimą, kad toks objektas būtų pastatytas“, – ketvirtadienį Seime pareiškė premjeras.

„Ko gera, reikalinga priimti sprendimus ir tiesiog pavesti Švietimo, mokslo ir sporto ministerijai kartu su Futbolo federacija padaryti šį projektą valstybės investiciniu projektu ir pastatyti Vilniuje futbolo stadioną, jeigu nesugeba padaryti savivaldybė“, – kalbėjo S. Skvernelis.

Vilniaus mero Remigijaus Šimašiaus pareiškimus dėl Viešųjų pirkimų tarnybos (VPT)  sprendimo S. Skvernelis pavadino „neadekvačiais“.

„Seimo rinkimų kampanijos metu daryti tokius pareiškimus yra keista ir apgailėtina“, – teigė jis.

Seimo rinkimų kampanijos metu daryti tokius pareiškimus yra keista ir apgailėtina.

Pirmasis Vyriausybės vicekancleris Lukas Savickas sako, kad minsitrų kabinetas laikėsi savo pažadų ir įsipareigojimų Nacionalinio stadiono projekte.

Vyriausybė tvirtina, kad ji pagal 2015 metų gruodžio nutarimą yra įsipareigojusi projektui skirti 53,392 mln. eurų. Anot L. Savicko, ši pozicija niekada nesikeitė.

„Vilniaus miesto savivaldybė nesugebėjo suvaldyti paties proceso ir rizikų, todėl, panašu, nusprendė kapituliuoti. Tačiau užuot pati prisiėmusi atsakomybę savivaldybė, o tiksliau – meras Remigijus Šimašius, mėgina visiškai nepagrįstai kaltę versti vienai ar kitai institucijai“, – pranešime sakė vicekancleris.

Anot jo, VPT yra nepavaldi Vyriausybei, o R. Šimašiaus užuominos, kad tarnyba esą dirba Vyriausybei, yra „nevykusi rinkiminės kampanijos pradžia“.

Viešųjų pirkimų tarnyba (VPT) įpareigojo Vilniaus valdžią nutraukti 156 mln. eurų vertės Nacionalinio stadiono statybos ir koncesijos konkursą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

AHA !

AHA ! portretas
O pinigu ar turi ?! Gana skolu !!!

Vilniui

Vilniui portretas
gal kokią akštę toj vietoj įrenkite, susirinks gausiai Vilniaus narkomanai, jų vaikai, anūkai - pasimatys visi didieji neva elito žmonės, visi bent vienoj vietoj pabus, pabendraus, pasidžiaugs vieni kitais ir Asilynu vadinamo universiteto padalintais teisininkų, vadybininkų, finansistų, viešojo administravimo neva "žinovų" diplomais, galės iš tų diplomų susisukti žolės suktines ir dailiai surūkyti, paskui pasipiarinti ir pasiskelbti - Vilnius - negražiausių mergaičių miestas... nors kuo pritrauks dėmesį

išvada

išvada portretas
stadiono nesugeba pastatyti Vilnius, bet nesugebės ir policajaus praskolinta valstybė....
VISI KOMENTARAI 10

Galerijos

Daugiau straipsnių