Quantcast

Dėl parduotuvių darbo laiko apribojimo – kompromisas

Grįžti į straipsnį

DĖL BANKO SNORAS UŽGROBIMO

DĖL BANKO SNORAS UŽGROBIMO portretas
GRYBAUSKAITĘ - KGB MAGNOLIJĄ Į KALĖJIMĄ!

KONSTITUCIJA

KONSTITUCIJA portretas
Taigi, prisiminkim: "Lietuvoje nėra valstybinės religijos" (K.43str.7d.), o taip pat: "Valstybė pripažįsta tradicines Lietuvoje bažnyčias bei religines organizacijas, o kitas bažnyčias ir religines organizacijas – jeigu jos turi atramą visuomenėje ir jų mokymas bei apeigos neprieštarauja įstatymui ir dorai" (K.43str.1d.). O kadangi Lietuvoje NĖRA valstybinės religijos, tai ir negalima valstybiniu lygiu skelbt nedarbo dienomis religines šventes; dar labiau - antikonstituciška iš visų Lietuvoje oficialiai pripažintų religinių organizacijų tik vienos jų šventes švęst valstybiniu lygiu, visos konfesijos turi turėt lygias teises (beje, ir sekmadieniai neturi jokių privilegijų prieš šabą).

Lukka

Lukka portretas
Skvernelis iš pušies iškritęs. Mažose parduotuvėlėse brangiau nei prekybos centruose. Bananai pvz 30 proc, pasukos 20 cnt maximoj pigesnės nei šalia namų privačioje parduotuvėje. ir t.t.

nu nu...

nu nu... portretas
Gal ponas paaiškintų prie ko čia LTSR? Sovietmečiu parduotuvės sekmadieniais nedirbdavo (skirtingai nei dabar), ir darbuotojai buvo gerbiami, turėjo savo teises. O dabar vergams nieko nereikia-nei sekmadienių, nei švenčių. Ir atlyginimo taip pat.

juokdariai

juokdariai portretas
tai ne joks kompromisas.Tiesiog niekas nesikeičia.Vis dar esame LTSR, nes normaliame pasaulyje preybos centrų darbuotojai sekmadienį poilsiauja, o tai ko reikia, nusiperka penktadienį.Vidus supuvęs,o išorė blizginama, kaip šuns pautai.Tokia tat pertvarka.

Aš portretas
nematau nieko blogo,kad dirbtų savaitgaliais ir švenčių dienomis. Abstu darbų kur net nediskutuojama dël darbo dienų. Dirbinslenkančiu grafiku,išeina tą dieną dirbt ir dirbi. Tai jūs pažiūrėkit kiek žmonių dirba: ligoninės,maitinimo sferose,eso,telekomunikacijų,policija,greitoji pagalba,viešasis transportas ir aibė kitų.

Pilietė

Pilietė portretas
Gal, ponas Vilimai, padirbėkite kokį mėnesiuką savaitgaliais, o taip pat per šventes - gal patiks?...ir už minimalią algą...ir už kasininką, ir už salės darbuotoją, ir už krovėją - už 1 algą...Tiesiog svajonių darbas...,bet ne visi verslininkais galime būti ir tyčiotis iš prekybos darbuotojų-neva jie nenori per šventes su šeima švęsti dėl "fantastinio" šventinio uždarbio. Gąsdinimas neva ateityje atleistais darbuotojais - vienintelis jūsų argumentas, kuris yra didelis burbulas apginti Lietuvos verslininkų išsigimėliškam ir nežabotam godumui. Apyvarta, kurią generuojate švenčių ir sekmadienių metu susigeneruos kitom dienomis (kaip ir visoje Europoje), o prekybos darbuotojų šeimos pagaliau kartu galės susėsti šv.Kūčių vakarą ar šv.Velykų rytą, o ir priklausomybę nuo prekybcentrių turintys "pirkėjai" gal būt prasmingiau ir dvasingiau praleis šventines dienas ir sekmadienius - daugiau pabendraus su šeima, artimaisiais - gal ir tradicijas atgaivins per prekybos centrus pamirštas?

melagiai

melagiai portretas
Norvegijije,sekmadieniais nedirba didieji centrai,ir viskas labai gerai.mano pastebejimu penktadieni ir siastadieni nuperkama daug daugiau.taip kad vilimai ir ko neverkit ir nemeluokit zmonems.koktu klausytis to melo

nui

nui portretas
tos mazosios parduotuves kainas uzsikelusios dvigubai brangiau negu didelese parduotuvese,beto mazose pasenusios prekes nes mazai kas eina ten pirkti...jos gyvos tik is makaluzu prekybos...

Kaunas.

Kaunas. portretas
Lietuvvos prekibiniku ,verslininku godumui ribu nera .Jie pagalba zmones is alietuvos emigravo.O prekybininkai nesuinteresuoti 300 milijonu e.palikti Lietuvoj.Per zinias sake ,kad lietuvia tiek palieka Lenkijoj.Jie ne prkybininkai jei nesupranta ,kad pigiau parduosi turesi daugiau pirkeju ir islosi ,

Maxima

Maxima portretas
Nedirbsi neuzdirbsi

Era

Era portretas
Kai reikia dirbti per šventes ir savaitgaliais, tai kazkodel nei viena pardaveja nera oatenkinta. Dirba tik todel, kad toks grafikas. O kai reikia su kazkuo oasikeisti, nes turi planų su šeima savaitgaliui ar šventėms, tai niekas uz jokius pinigus nesikeičia. Ką čia paistot, kad visi pardavejai ir darbuotojai nori dirbti? Didzioji dauguma turi šeimas ir nori laisvų savaitgalių. Kas tie norintys? Gal tie oatys savininkai, kuriems tik pelnas terūpi, o algos dirbantiesiems, kylant pelnui, niekaip nesikeičia.. Jei nereiks dirbt per šventes ir sekmadieniais, bus daugiau norinčių dirbti prekybos centruose. As kai ten dirbau, kas antrus metus neturejau Kalėdų... ne savo noru..

nuomonė

nuomonė portretas
Kiekvienam prekybos centre trūksta darbuotojų,tai kodel skaičiuojama,kad tūkstančiai neteks darbo vietų.Kaip tik dabar dirbantiems bus geresnės darbo sąlygos,nes nereiks dirbti už kelis.Aišku savininkams tai menkas malonumas,nes jiems jau dirbančius žmones neišeis taip išnaudoti.Sovietmečiu buvo laikas ,kai parduotuvės sekmadieniais nedirbo ir niekas nuo to nenumirė

:;(

:;( portretas
Uzdaryti juos visam savaitgaliui, kad smulkieji prekybininkai atsigautu bent kazkiek. Geriau 100 smulkiu parduotuviu nei 1 prekybos centras. Knisa prota, kad 5000 zmoniu darbo neteks, uz tat kiek gaus - 10000?

Galerijos

Daugiau straipsnių