Quantcast

Policija pataria: ką daryti, jeigu kenčiate nuo balkonuose rūkančių kaimynų?

Grįžti į straipsnį

Vika

Vika portretas
Balkonas ne privati erdve,nes balkonas yra atviras , išlindęs į atvirą erdvę.O rūkyti reika taip, kad niekam neitų dūmai ir kvapas,tada rūkyk kiek nori.O rūkaliai rūkydami tyčiojasi iš kitų ir specialiai dar pučia dūmus kuriems nepatinka.Labai gerai, kad pagaliau pagalvota apie visų žmonių teises ir pagarbą.

Nesuprantu

Nesuprantu portretas
Privatumo įstatymas atšauktas??, iškrypėliai fotografuos privačią erdvę, o pagauti "teisinis", atseit laukę, kada išeis parūkyt??, trūksta žodžių..

Vardenis

Vardenis  portretas
Istatymas neveiks. Vel be reikalo ismestos lesos i bala

Kaimyne

Kaimyne portretas
Esu nerukanti,tikrai nepakenčiu dumu kvapo,bet pagalvojus kur rukančiam rūkyti,nors kultūringi žmones randa išeiti,tik gaila,kad tokiu maža,jie rūko laiptynej,ruko lifte ir susede autobusu stoteleje kur daug žmoniu,tokie jsučiasi dievais

Anonimas

Anonimas portretas
Idiotai. Tai uzdrauskit cigareciu gamyba ! Ka, pelnas dings ? Kam kisti suri pelei i spastus ?

Magyla

Magyla portretas
Rūkoriai sujudo - matyt, įstatymas veiks!

Gyv.

Gyv. portretas
Du namai blokuoti ir šalia esančiam name ,yra butas, kuris pastoviai nomuojamas ,nėra pastovių gyventojų.Tame bute gyvenantys nuomininkai rūko siaubingai, kaip tik namie,šalia esančiam bute neįmanoma buti, smarvė siaubinga ir atrodo ne gerentys žmonės nuomoja butą, su mazais vaikais.Manau dabar bus galimą padaryti tvarką. Ačiū už įstatymą.

Vika

Vika portretas
Dar to ir betrūko, kad gyventojai pradėtų dirbti už policiją. Duomenų rinkimas apie rūkantį ar nerūkantį kaimyną ??????Ką dar besugalvosit?????Tai pažeidžia visas teises.

Ui

Ui portretas
Straipsnis "Verslo" skiltyje patalpintas, reiškia, rūkorių skundimas yra verslas. Įdomu, kokius mokesčius tie verslininkai mokės?

pypenas

pypenas portretas
Man atrodo,kad reikėtų šokti per langą daugiabučio iš kokio 5-9 aukštų,juk dabar tai populiaru...............???????????

.....

..... portretas
Bet sėdi dėdas vonioje ir rūko, ir ką tu Jam? ....o virš jo gyvenantys bijo į vonią tuo momentu įeiti- taip dūmai smirda. Jau dabartinės realijos.

Senis

Senis portretas
Gyvenam šalia tokių kaimynų. Kalba ne apie triukšmą. O apie draudimo įstątymą ir valandos ten neapibrėžtos.

Tikrasis senis

Tikrasis senis portretas
Jums, mieli tautiečiai, neteko gyventi šalia tokių kaimynų, kurie švenčia tris kartus per savaitę ir švenčia iki ryto. O švęsdami visą naktį kas pusvalandį rūko balkone ir žvengia, kaip arkliai. Ar norėtumėt?

Senis

Senis portretas
Labai įdomu ,kaip elgsis tas nerūkantis pas kurį į balių,šventę, atėjo rūkantis ? Sakys į balkoną negalima (aš kaimynus apskundžiau),eik lauk. Nejuokinkit.

Ha ha

Ha ha portretas
Atministracinėje teisenoje įrodymų rinkimas yra policijos darbas.

pro tingi

pro tingi portretas
Kas įstatymo iniciatorius? tauta turi žinot savo didvyrius. Kiršindamas liaudį kraukis politinius dividentus.

LIII

LIII portretas
Kalbama ne apie tą, kuris iškiša galvą į balkoną parūkyti. Kalbama apie tą, kuris persisvėręs rūko ir žemyn spjaudo, pelenus krato ir nuorūkas meta. Kalbama apie tuos, kurie ištisą dieną balkone sėdi rūko ir rūko... Kai pritrūksta pradeda nuorūkas rūkyt.

Cigarka

Cigarka portretas
Visiškai bereikalingas įstątymas- nerūkančiam niekuo nepadės,tik paaštrins santykius.Bet labai naudingas langus gaminančiom įmonėm.Ir ne paslaptis kas jų akcininkai.Rūkaliai bus priversti isistiklinti balkonus!!!

nesuprantama

nesuprantama  portretas
Durniu laivas ir tiek jai senute sulaukusi 90 metu ir skundziasu kad jai TIK DABAR PRADEJO kenkti rukoriai tai visus baveik 100 metu balkonuose niekas neruke TODEL SENUTE SULAUKE baveik 100 metu Durniu laivas ir tiek nuprotejimam ribu nera Slykstu skaityti kada priimami tokie sveiku protu suprasti neimanomi istatymai todel pradedu galvoti ar visi pateke i seima turi sveika mastyma ir nezinai ar juoktis ar verkti kada musu valstybes auksciausioje institucijoje GIMSTA tokie absurdo pasiulymai panaikinti atskirus vyru ir moteru WC tuletus ir padaryti bendrus vyram ir moterim Siuo metu miestuose labai didele ismetamu duju koncetracuja butina sustabdyti viso transporto judejima isskyrus PASPIRTUKUS

klp

klp portretas
Kuo toliau, tuo juokingiau..... Panašu, kad covidas užleidžia pozicijas šizofrenijai. Ji jau plinta geometrine progresija. Vaikas žadėjo mokytis odontologu, bandysiu perkalbėti - ateitis lietuvoje priklauso psichiatrams.

kova su vejo malunais

kova su vejo malunais portretas
rukorius ramiausiai atsisedes prie lango orlaides , pus dumus y balkona sededamas siltam kambary......tai kaip ir visas nepatogumas...dumu porcija kaimynams bus ta pati ---tik rukoriaus nematysit balkone --tai tik tiek.

Galerijos

Daugiau straipsnių