Quantcast

Poilsis Palangoje šiemet bus brangesnis: mes jau seniai nesilyginame su Turkija

Grįžti į straipsnį

Welcome braliukai

Welcome braliukai portretas
Kam bobučių Palanga ar auksinė Nida. Latviai šalia, turi pajūrio kiek nori, parduotuvėse norm. kainos, skanūs produktai, daug natūralios gamtos, laukia dar neatrasti maršrutai ir takai :)

Kiekvienais metais

Kiekvienais metais portretas
ta pati debiliška mantra. Turkai moka sidabrinius?

Emigrantas

Emigrantas portretas
Lietuviai ir pasižymi tuo, kad neskaičiuoja savo pinigų. Pradedant Vyriausybe ir baigiant poilsiautojais. Gal per lengvai uždirba, galvočiau...

Ernestas.

Ernestas. portretas
Melas. Lietuvos Respublikos lietuvių Velnio išpažintojų karo kurstymas, propoganda. Nepilietiškumo, okupacija, nepilietiškumo, veiklos ryšys, tautos pasipriešinimas, žmonių nepilietiškumo atsparumas. Sustiprinti Vilniaus egzistuojančio organo vadovybę, kuri turėtų nuolatinį ryšį su užsieniu, iš jo gautų materialinę ir moralinę paramą vedami kovai prieš priešą. LR Kauno vpk, Darius Žukauskas, Mindaugas Baršys. Gintautas Žaliagiris, Aloyzas Venckus. Valdas Adamkus, Andrius Kubilius. Danguolė Šermukšnienė, Levinskienė, Pilipavičius, Sakalaitė, Valaitis. Vaišnys, Almantas Baltrūnas. Egidijus Žigutis, Jolita raudeliunienė, Jonas Kvaraciejus, Indrė Katkauskienė, Šarūnas Jonušas, Margarita Filatova, Artūras Jusas, Viktorija Varpulienė. Lidija Burbienė, Evaldas Šidlauskas, Nida Grunskienė. Olegas Romančikas, Irena Degutienė, Mindaugas Stankevičius. Všį Ernmar respublika. 1.2 procento gyventojo paramos 2022 metų forma. Luminor LT 294010051005573106. Direktorius, Ernestas Marcinkevičius.

Vartotojas

Vartotojas  portretas
Mažėja poilsiautojų, todėl ir verkia. Visi mokam skaičiuoti. Siulau ir kitiems pamiršti lietuvos pajūrį kokiems 2metams, kad kainos nukristų. Į užsienį važiuokit tikrai pigiau ir dar viskas įskaičiuota

nnn

nnn portretas
bet mes jau seniai nesilyginame su Turkijos ar Graikijos kurortais kiti kurortai mums neprilygsta.Na nesupratau ka norejo tuo pasakyti.Greiciausiai kas liecia kaina pradedant kava ir baigiant ledais.Mazdaug trigubai.Aisku kas kaip nori tas taip ir atostogauja,bet sutikime,kad kainos Lt kurortuose kosmosas.Jei Lt atostogaut,tai tik su palapine prie ezeriuko ir prisipirkus ko reikia prekybcentryje per akcija:)Geros visiems vasaros ir smagiu atostogu,kad ir kur atostogautumet:):)

Galerijos

Daugiau straipsnių