Quantcast

Pigu.lt nesikuklina: respiratoriai – po 229 eurus

  • Teksto dydis:

Kol vieni dirba neatlygintinai, dovanoja pačių pagamintas apsaugos nuo koronaviruso priemones, kiti iš jų bando pralobti.

„Respiratorius RPS3 FFP3, gera kaina internetu“, – vakar ir šiandien ryte pigu.lt interneto parduotuvė ragino nesnausti ir įsigyti dešimt respiratorių tik už... 229 eurus.

Prieš siunčiant klausimus pigu.lt atstovams toks pasiūlymas dar galiojo, tačiau vėliau jau buvo nurodoma, kad prekė išparduota ir pasirodė lentelė, kad paskutinį kartą prekė įsigyta ryte. Tačiau ir po šio laiko respiratorių dar buvo prekyboje.

Vakarop šios prekės aprašymas apskritai išnyko iš pigu.lt puslapio, nors kitos prekės, kurios buvo išparduotos, liko. Su prierašu „Išparduota“.

Pigu.lt klausėme, kodėl konkrečiai šių respiratorių kaina tokia didelė, su pastebėjimu, kad visiškai neatitinka pavadinimo „pigu.lt“.

Teiravomės, ar bendrovė nesvarstė galimybės nekelti kainų, ypač gyvybiškai reikalingoms prekėms per karantiną. Taip pat klausėme, kaip vertinate premjero pasisakymą, kad beprotiškas kainų kėlimas yra nepriimtinas. Kol vieni telkiasi, savanoriauja, dovanoja būtinas prekes, maistą ligoninėms, bendruomenei, kiti pelnosi maro metu.

Respiratorius RPS3 FFP3, gera kaina internetu.

„Jūsų matoma kaina yra tokia, kokia yra rinkoje. Būtent šitos klasės respiratorių, vertinamų kaip vienų iš efektyviausių, yra nedaug ir gana sudėtinga rasti. Pastarosiomis savaitėmis dėjome visas įmanomas pastangas, kad savo klientams užtikrintume galimybę įsigyti reikalingas apsaugines priemones. Į e. parduotuvę pateko net ir maži kiekiai didele kaina rastų prekių. Be abejo, matėme, kaip smarkiai išaugus paklausai, padidėjo šių prekių kainos – kai kuriais atvejais dešimtimis kartų. Todėl priėmėme sprendimą kainas sumažinti tiek, kiek galime. Tuo pačiu ir toliau pildome atsargas, ieškome alternatyvų, dirbame su tiekėjais, skatiname juos pasekti mūsų pavyzdžiu ir nesinaudoti šia kritine situacija. Pastarosiomis dienomis buvo sumažintos rankų dezinfekcinio skysčio, medicininių kaukių, apsauginių priemonių rankoms ir kitų higieninių prekių kainos“, – portalui kauno.diena.lt pakomentavo pigu.lt Komunikacijos vadovė Raimonda Strazdauskaitė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
Čia tipo gal balandžio 1 pokštas? Nes kitu atveju, sveiku protu yra nesuvokiama! Visiškas Nuzmogejimas! Daugiau ir aš iš nieko nebeuzisakinesiu! Turi būti durnas kad už tokią kainą pirkti arba pinigų neturi kur dėti, kad už tokią nerealią Kaina pirkti!?

Ašš

Ašš portretas
Prieš du mėnesius buvau užsisakius apie 6 kaukes su respiratoriais už maždaug 14 eurų, laukiau apie mėnesį, galop nesulaukus kaukių paklausiau kur jos, sako nėra.. bet pinigus grąžinsime. Pasirodo atėjus virusui jie tiesiog 10 kartų pakėlė kainas...pasipinigavimas ir tiek, nusivyliau... Daugiau ten nieko nebepirksiu...

Algis

Algis  portretas
Tikrai pigu.!!!!! Debilai ir tiek, gal nepirksiu ateityje pas juos nieko. Linkiu jiems bankrutuoti. Gero vakaro,
VISI KOMENTARAI 101

Galerijos

Daugiau straipsnių