Quantcast

Paskutinės dienos pigioms prekėms iš Kinijos: kiek daugiau teks mokėti?

Grįžti į straipsnį

NIEKO TOKIO, KVAIŠALŲ TAŠKAS YRA M.U, Ateisties g. Vilniuje

NIEKO TOKIO, KVAIŠALŲ TAŠKAS YRA M.U, Ateisties g. Vilniuje portretas
Kai .alė gimė, jos mama ir tėvas artėjo prie 40 m. .alės snukis kibiras, kaulėtos gauruotos kojos, srutų spalvos akys, ūsai ir barzda yra, kūnas išmatų statinė pakabinta ant lūžtančių degtukų, žvilgsnis idiotės, peraugo iki 2 m ūgio, su kupra. Mokytis negali, tuštintis nesugeba, klizmuojama. Motina ligoninėse juodžiausiuose darbuose, bet žinojo visų LTSR įžymybių priklausomybes, nesantuokinius vaikus, kt. Savo D.lę aprūpindavo reikiamais kvaišalais, o dokumentacija su įrašu, kad .alė lytiškai santykiauja su biologiniu tėvu, būtų krachas. Po 1990 m .alė su savo mama įgudo, kvaišalų platinimo tinklas siekė visus žinomesnius Vilniaus asmenis. .alė jau virš 20 m M.U „specialistė“, užsiima tuo pačiu, prokurorų, žymesnių valdininkų, verslininkų, politikų, vadinamųjų menininkų atžalos priklausomos nuo kvaišalų, o M.U profesūra, dėstytojai... kam uostomieji, brangesni, kam pigesnių gana. Pas psichiatrus neregistruoti, reikalingos „nepriekaištingos“ reputacijos.

Galima

Galima portretas
pirkti iš Kinijos per Lenkija, Ispanija Čekija ir pan. ES yra daug šalių, visada atsiras adekvačiu ir norinčiu užsidirbti prekiaujant su kinais. Perkant per Aliexpres iš ES sandelių lt valdžiai apiplešti pirkėju neišeis :))

Anonimas

Anonimas portretas
Pas mūsų spekuliantus 8 kartus brangiau ir su muitu labiau apsimokės pirkti iš kinų.

Anonimas

Anonimas portretas
Kinija ives papildomus mokescius JevroPiderKolghozui. Nemanykit kad Kinija idiotai. Rusija galima smaukyti kaip tik norit ten parsiduodanciu uz dolerius uztektinai. Pirkau ir pirksiu tiktai is Kinijos. Jokiu budu ne parazitams Lietuvos. Cha cha cha. Mes su Kinijos kolegom prekiu suma isskaidem i neapmokestinama minimalia suma ir graskit lytini organa p.e.d.a.l.a.i.

visiškai nieko nepakeis

visiškai nieko nepakeis portretas
Plėšikai prekybininkai užsidėję 200 proc. antkainius prekėms, ploja rankomis, kad konkurencinė kova bus vienoda. Siuntėmės ir siųsimės iš užsienio, kad tik nepirkti iš gobšuolių, nepajus jie jokios konkurencijos naudos.

taskas

taskas portretas
kaip vienas komentatorius rase! geriau kinams sumokesiu daugiau nei lietuviu aferistams,kurie baigia finansiskai pribaigti savo tauta,negalesim nusipirkti pigiau is kinu,bet ir is jusu svolociai nepirksim!

Anonimas

Anonimas portretas
Ačiū broliams kinams, kad milijonams pirkėjų leido įsigyti prekių už realią, o ne spekuliacinę kainą. Šlykšti Geiropa tepaspringsta savo mokesčiais. Mes jai dar tai priminsim.

Galerijos

Daugiau straipsnių