Quantcast

Pasirašytas susitarimas dėl pareiginės algos bazinio dydžio didinimo

Grįžti į straipsnį

Anonimas

Anonimas portretas
Labai įdomiai surašyta, buvo 132,5, o didės iki 173, kokia gera valdžia, tiek padidina, kodėl neparašyta, kad bus perskaičiavimai ir kad realiai didės tik 1,7 eur ??? Vat šios valdžios ypatumas viską supinti, kad žmonės nesuprastų, bet bile pliusus užsidėti, taip pat kaip ir pensijos didėja, pvz mamai padidėjo 20 centų, bet išafišuota valdžios kad didės, daugiau turbūt pašto išlaidos ir perskaičiavimo darbai kainuoja, nei kad žmogus pajaučia pridėtinę vertę.

hm

hm portretas
o tai kas padidins bazinį dydį tiems, kieno jis siekia 35 Eur? Kiek galima laukti, juk kaip sumažino 2008 m. taip jis toks ir liko iki šiol. Jis toks galioja biudžetinėms viešosioms įstaigoms (ligoninės, aukštosios mokyklos ir kt.)

Zelemunčikas

Zelemunčikas portretas
Nrt man,prasčiokui,suprantama,kad didinant atlyginimo bazinį dydį dar labiau didinama socialinė atskirtis.O jiems?Tas pat ir su pensijom,kai ydinga pati pensijų paskaičiavimo formulė,tik gilinama praraja tarp dideles ir mažas pensijas gaunančių pensininkų.

Eilinis tarnautojas

Eilinis  tarnautojas portretas
Jau paskaičiavau: alga padidės 8 eurais. O Kukuraitis matyt nežino, kad nuo 2019 m. nebus jokių kvalifikacinių klasių ir valstybės tarnautojas negalės pasididinti algos, nebent lys į vieną vietą tiesioginiam vadovui, o tas gal būt malonės per metinį įvertinimą šiek tiek pakelt algą. Kuo tolyn, tuo gražyn.

pirmiausia

pirmiausia portretas
indeksuokit pensijas grobuonys

Geras

Geras portretas
Sau kiek pasididonot

Galerijos

Daugiau straipsnių