Quantcast

Nuomonė: taršos mokestis turėtų būti visiems

Grįžti į straipsnį

prielaida ,

prielaida , portretas
kad šitas ''visiems'' dar nuo Smetonos laikų užsilikes ir vis dar arkliuko tampomom rogutėm naudojasi ............

jo

jo portretas
o didesnis turetu but bezdantiems beretnykams...

Ka ?

Ka ? portretas
Kokio mozochizto cia paistalai publikuojami.Praso,kad tauta butu apmokestinta, taip,ko vyriausybe net ne siulo.Is kur tokie lavonai atsiranda?,dar paprasyk ,kad pro sikna pabirbintu ,vardan taikos,arba viesai nuplaktu.Prancuzam bande padidinti tik degalus,kuo viskas baigesi,matem visi.

...

... portretas
Taip, elementarus automobilio neturinčio PAVYDAS; šiaip, reikia ir pėsčiuosius (pagal batų skaičių) apmokestint: vaikštai, šaligatviai dyla, o ir guma nuo puspadžių atitrūkusi į orą kyla, atmosferą teršia.

jo

jo portretas
Taršos mokestis turėtų būti mokamas kiekvieną kartą atliekant technikinę apžiūrą (TA) ir priklausytų nuo tuo metu pamatuoto teršalų išmetimo bei nuvažiuoto atstumo tarp TA.

.

. portretas
Tarša čia visai ne prie ko. Tiesiog dar vienas eilinis pretekstas prisidengiant skambiais lozungais patuštinti mūsų kišenę ir papyldyti biudžetą...

idomu

idomu portretas
kaip tie mokesciais surinkti pinigai mazins tarsa,kodel nepaaiskinama,kam sumoket,kad ta tarsa sumazetu,gal PONUI DIEVUI ir kodel kalbama tik apie lengvuosius autom.,o kur TRAUKINIAI, LAIVAI,KARO TECHNIKA,LEKTUVAI juk ir jie varomi degalais,kurie tersia aplinka,o nori isgrezti ta vargsa zmogeli-PENSININKA ar DIRBANTYJI gaunanti minimalu atlyginima.MESLIAI -jus istatymu leidejai.

...

... portretas
pats taršiausias dalykas tai politikų burnos,ten tiek daug brudo kad apmokestinti būtina kuo daugiau

pastatų-vaiduoklių

pastatų-vaiduoklių portretas
daugiau kaip taršių auto ........... byra be mokesčių

Aha

Aha portretas
O nuo to mokesčio tarša tikrai sumažės? Kažko abejoju... Nors jei jau taršos mokestis visiems, tai jis galimas tik degalams ir tepalams: kuo daugiau važinėji, tuo daugiau terši, vadinasi, tuo daugiau ir moki. Nu dar padangoms dygliuotoms, o jau labiausiai tai tankams visokiems, kurių pasivažinėjimai tikrai kenkia aplinkai labiau, negu žmogeliai, keliaujantys į darbą ir atgal.

visiems mokesčio gerbėjams

visiems mokesčio gerbėjams portretas
kai aš parašiau kad reikia įvesti mokestį man atrašė kad būtina įvesti durnumo mokestį,tai aš pagalvojau,pamąsčiau ir supratau kad tai tikrai nuostabi idėja

W

W portretas
absoliučiai visiems , - kasmet nuo 500 euru

Debilai kaimo partijos parlamentarai

Debilai kaimo partijos parlamentarai portretas
pirmiausia sitie kaimieciu idiotai seime ne isradinetu dvirati, o visiems be isimciu detu euro4, euro5 ir panasiais standartais paremtus mokescius transportui iskaitant ir sunkiajam bei zemes ukio transportui. Kas tures auto, tas mokes. Kas neistengs, tie vazines visuomeniniu. Kaimieciai pereis ant arkliu jei taip reikes. Miestai atsikratys senu tersianciu trantu, kompanijos atsikratys senu kledaru. Viskas cia ciki. Tik problema kvailu kaimieciu parlamentaru galvose , kurie naujai dvirati isradineja.

nesamone

nesamone portretas
Tas mokestis nenormalus, nes Lietuvoj ner problemos su tarsa kaimuose, rajonuose ir visuose tusciuose plotuose. Tik didziuosius miestus liecia, tai jie gali isivest koki mokesti ivaziavimo ar isvis dyzeliu neleist i tam tikras vietas, centra. Ir vcio. Dabar Kaimiecius nori nualinti.

uffo

uffo portretas
Kas cia per durni svaisciojimai aplanai tokio mokescio but negali.. Mums turetu kitos dalys moket kompensacijas jog esam vieni is maziausiai tarsiu saliu

Tiesa

Tiesa portretas
Jeigu gali nusipirkti naują mašiną , gali ir už taršą susimokėti. O jei mšinos neturi ,nėr už ką mokėti .

Skaitytojas

Skaitytojas  portretas
Eik nusišauk tualete debilas tu nahuj, pakelkite algas žmonėms, sedi pidarai,tik galvuoja iš kur dar pinigų sau i kišenės pridėti!!!!

Galerijos

Daugiau straipsnių