Quantcast

Nesiskiepijusių karantinas smogė prekybos centrams: maištauja net ir turintys galimybių pasus

Grįžti į straipsnį

Anonimas

Anonimas portretas
Valio ponai tautiečiai, pagaliau pradėsim remti savo smulkų verslą. Didieji prekybcentriai tegu čiulpią savo leteną...

Artūras

Artūras portretas
Dabar didžiausia problema ne sloga, ne idijotų virusas-kovidas, ne gripas ir roto virusai o LT valdžia besityčiojanti iš savo žmonių ir prastuminiejanti tarptautinių mafijuozių vakcinas!"Galimybių" o jai tiksliau gėdos pasas tai tik svertas tarptautinės mafijos rankuose, kad Lietuvos marijonečių padedami galietų toliau daryti biznį!

kaip išsigelbėti nuo totalinio nereikalingų vergų genocido?

kaip išsigelbėti nuo totalinio nereikalingų vergų genocido? portretas
Yra tik du keliai-nedelsiant bėgti į Baltarusiją arba greitai susiveikti “čipuoto vergo pasą“ juodojoje rinkoje…

Oho

Oho portretas
Kiek kvailių! Neina į prekybcentrius nors turi galimybių pasą, nes atskleidžiami jų duomenys!!! Jūsų duomenys jau atskleisti nuo tos dienos, kai gavote prekybcentrio lojalumo kortelę!!!

Pilietis

Pilietis portretas
Oi lidlas trina rankutem is maximos atimamas navaras plius dar boikotas paskelbtas,turės mažinti kainas buržujai

Tadas

Tadas  portretas
Dabar einu tik į didesnes parduotuves. Ir žmonių mažiau, ir kaip žmogus gali vaikščioti be kaukės. Pagaliau yra šansas laisvai po prekybos centrus pasivaikščioti.

M.

M.  portretas
Galvijų paso neimu ir neinu į didžiąsias parduotuves. Va čia tai laisvė! Nei skiepų reklamų, nei mantros apie rankų dezinfekavimą. Jėga! Negrįšiu ten!

Nu jo

Nu jo portretas
Nu ka varvaliukai vp gavot ane sluot jus nuo zemes pavirsiaus malafijozai hrienavi

Ugne

Ugne portretas
Man patinka kad tikrai galiu pirkt mažose parduotuvėse,. Neprisiperku visokių nesąmonių ir džiaugiuosi kad didieji rykliai gauna mažiau.

Pilietis

Pilietis portretas
Mieli žmonės atsikvošėkit! Prieš visus mus vykdoma segregacija ir prievarta... Kas toliau?...

Gintaraa

Gintaraa portretas
Kai tauta susivienija prieš tokią diktatūra. Yra sveikintina. Ir taip toliau ignoruoti prekybos centrus.

LAISVĖ

LAISVĖ portretas
UŽ COVID 19 DIVERSIJOS ORGANIZAVIMĄ LIETUVOJE, OŽIO GAUJA IR JŲ SEBRUS IKI GYVOS GALVOS , SU VISO TURTO KONFISKACIJA ...

Kestas

Kestas portretas
Labai džiaugiuosi, kad dideliuose PC nereikia makaluotis tarp tuščiais vežimėliais besiramstančiu "parodų" lankytojų. Labai prašau ir toliau ignoruokit didelius centrus - man patogiau apsipirkti. Ačiū nuoširdžiai

Ne galvijų

Ne galvijų  portretas
pasai,o genderių pasai-kokia valdžia,tokie ir pasai.

Ričardas

Ričardas portretas
Galiu turėti tą gyvulių pasą, neimu jo. Aktyviai ignoruoju tuos parsidavėlius, smurtauju prieš stribus, tikrinančius tą šlamštą.

Ilona

Ilona portretas
Paprasta ir labai sena priemone skaldyk ir valdyk

tai

tai portretas
Paskiepyti ( kai kurie) tikrai lengviau perserga, todėl nesigydo, nesitestuoja, nesisaugo ir nesaugo aplinkinių, kitaip sakant yra nepakaltinami ,, pagrindiniai viruso platintojai. Na ir kas kad kosčiu ir sloguoju, juk turiu "galimybių pasą" tai ir dalinu visiems ką turiu.:)

Anonimas

Anonimas portretas
sergantys irgi eina apsipirkti,ar su skiepu ar be jo vistiek uzsikrecia zmones.tik paskiepyti lengviau perserga,kaukes parduotuvese turi but privalomos ir transporte ir renginiuose,

>Gerai, maziau atmatu ir proto invalidu...

>Gerai, maziau atmatu ir proto invalidu... portretas
Kam gerai? Tau? O verslui kaip? Verslui - tik blogai.

Tai

Tai portretas
Gerai, maziau atmatu ir proto invalidu bus prekybos centruose

Ter

Ter portretas
Kam reikia šnekėti nesąmones. Pasiskiepinę pencininkai žino kur galima atsispaudinti nemokamai tą pasą. Šiandien jau tikėjomės,kad Mole bus mažiau žmonių,nieko panašaus ,žmonių buvo daug. Nežinau , gal ir galima patekti pasiėmus svetimą galimybių pasą,bet manau jei baudos bus didelės praeis noras taip elgtis.

manau

manau portretas
Man nesvarbu ar žmogus pasiskiepijes ar ne, nesvarbu kokios spalvos jo plaukai ar plikė, nesvarbu ar kairiarankis ar dešiniarankis, mus turi vienyti tikėjimas , kad Konstitucija ir žmogaus teisės yra mūsų valstybės pamatas. Prievartai, persekiojimams, bauginimams, segregacijai ir totalitariniam režimui bei jo kolaborantams NE.

hmmm

hmmm portretas
Tai pensininkai neturi to paso vien del to kad dauguma neturi nei siuolaikinio telefono, nei kompiuterio su printeriu.

Lordas

Lordas portretas
Kur dar toliau galima nusiristi mieli valdžios atstovai,jau pencininkai ir tie iš jūsų juokiasi,jau anekdotais pavirto jūsų darbai,už ką jūs gaunate atlyginimus? Už visus šitųs kliedesius,laikas sustoti

T

T portretas
LNK primityvių žurnalistų laidele kaip mus skriaudžia, puikūs rezultatai. Man patinka GP

smogė?

smogė? portretas
ir gerai

Gerai

Gerai portretas
Kad kai kurie žmonės jaučiasi ramūs, turėdami pišpasį ir pasiskiepiję. Nervai ir grožiui, ir sveikatai kenkia. Tai leidžia jaustis oriai, kaip jaučiasi, tikriausiai, bet kuris eksperimentinis triušis, gyvenantis paskutines dienas eksperimentinėje laboratorijoje.

Daugiau vienybės

Daugiau vienybės portretas
Gerai, kad yra žmonių, vengiančių p/c su GP tikrintojais. Tik vienybe galima nugalėti žmones kiršinančius, skaldančius, antikonstitucinius valdžios sprendimus. Kol nėra skiriami tyrimai-galima žmogui skiepytis, ar pavojinga, tol antivaxerių tik daugės. Prievarta-blogiausias sprendimas, tik didinantis nepasitikėjimą!

ką reiškia maištauja???

ką reiškia maištauja??? portretas
vakar, per lietų, prie Molo pralaukiau eilėje gal 10-15 min, kol apsaugos darbuotojas desperatiškai bandė suvokti, kaip su išmaniuoju skenuoti tą GP. Galiausiai apsisukau, šlapias ir piktas, ir nuėjau į LIDL. Jeigu nėra galimybių tikrinti be eilių ir pirkėjų laiko trukdymo, gal nereikia ir tokių priemonių?

Anonimas

Anonimas portretas
Nuo visokių ligų,ir senatvės žmonės kaip miirė,taip ir mirs.o sukurti neaiškūs skiepai dar tik ateityje parodys ar jie buvo naudojami tikslingai.Bet iš neturėjimo ką veikti,valdžia kuria,buria...,o gaunasi šnipštas..

>

> portretas
> Triuši tu triuši, vakar net trys iš šešių mirusių pilnai paskiepyti, dar du po vienos injekcijos, o tu su snargliu panosėje išdidžiai šlaistaisi prekybos centre nes turi triušio pasą.

Anonimas

Anonimas portretas
Dabar pasirodė, kad Lietuvoje ne toks procentas paskiepytas. Nesvarbu kad į kaimus iki namų atvažiuoja padkiepyti. Avinai yra avinai. Ligoninės pildosi, reiskia nes iskiepijo. Prekybos centrai su GPasu apytuščiai?!

maištauja žmogiukai

maištauja žmogiukai portretas
nesusivokiantys, kad jais manipuliuojama. Mąstantis žmogus nemaištaus.

Turiu gp

Turiu gp portretas
Turiu gp bet is principo eisiu tik ten kur jo nereiki, aš prieš skirstyma zmoniu!!! Visi esam lygus ir turime tik viena Lietuvos Respublikos pasą!!

tai

tai portretas
Vakar iš 6 mirusių nuo covid 3 pilnai paskiepyti, dar du paskiepyti vienu skiepu, tai sakote laisvė triušiams?

Lukas

Lukas portretas
Artėja Tautos atpildo diena Vyriausybei. Netikit?

Oijojoj

Oijojoj portretas
Kol bus šiti brudai valdžioj gėrio nesutikėkit. Išrinkot šūdą ant visų galvos,tai kenčiam,nėjau ir nerinkau šitų.

Anonimas

Anonimas portretas
Kad Phizer skiepu pasiskiepijau,tai man žinoti,o ne visiems.Prievartavimas skiepytis yra savivalė,o neleisti apsipirkti kur nori-tai jau žmogaus teisių pažeidimas.Ar ne taip, p.Prezidente.Laikas prisiminti savo įsipareigojimus Lietuvos žmonėms.

As

As portretas
Paziuresim ar ilgai

Aldona

Aldona portretas
Man tu prekybos centru ir nereikia,yra kur nusipirkti ir be ju,gali bankrutuoti kad ir šnd

M

M portretas
Kur reikejo rodyti,net neinu,kazkokia nesamone,ir ziuriu jie per 2m.tai ką ten mato?

taigi

taigi portretas
> Įsipareigota nupirkti 16 milijonų dozių marmalo, štai visa "šaknis".

Slimokas

Slimokas portretas
Tai kad sakė nesirgusių ir nepaskiepytų ligų platintojų daug neliko - pavyks priversti palįsti po adata per draudimus, o čia dabar kalba, kad labai daug nepaskiepytų? Kur šaknis pakasta?

Gardievutis

Gardievutis portretas
Kodėl, aš, laisvas Lietuvos pilietis, turiu kažkokiam dalbajobui kažkokį nieko vertą popiergalį rodyti? Mano protėviai ne dėl tokios Lietuvos miškuose kariavo...

,,,

,,, portretas
tokios degradu vyriausybes dar nebuvo...kur lansbergiu sutve,ten blogas kvapas.

Kaunas

Kaunas portretas
Turiu pasą bet neisiu ten kur tikrina!

pietietis.

pietietis. portretas
anksciau nemegau didcentriu- triuksmas, zmones skuba, eiles prie kasu- dabar einu tik i juos, lai mazose grudasi "principingi"

pastebėjimas

pastebėjimas portretas
Vakar mirė ŠEŠI, iš jų TRYS pilnai skiepyti, DU su vienu skiepu ir VIENAS neskiepytas senolis. Dauguma sunkiai suserga po pirmo skiepo arba tampa viruso besimpmtomiais platintojais pilnai pasiskiepijus. Išvada paprasta, skiepas neapsaugo, tik padeda virusui mutuoti ir paskiepyti besimptomiai yra pagrindiniai platintojai. Palyginkite 2020 m. rugpjūti - rugsėjį be vakcinų su 2021 m. rugpjūtį - rugsėjį su vakcina, skaičiai akivaizdūs.

Ona

Ona portretas
Kodėl zmonės pyksta ant parduotuvių,juk kalta valdzia,kad priima tokius įstatymus.nusibodo kovot prekybininkams su tokiais įstatymsis jie nuleido rankas

Magdė

Magdė portretas
Taip turiu GP (galvijo pasą) esu 2 k.skiepyta, bet ten kur tikrina GP neisi

TAIGI

TAIGI portretas
TAIGI PRIEŠ TĄ PIRMADIENĮ BUVO DAUG DIDESNIS PIRKIMAS,,TODĖL KOL NESUVALGIS,TOL NEIS.

Brumbrum

Brumbrum portretas
Užtat lidluj gerai pinigėlius lietuviai neša.

Spiglys

Spiglys portretas
Buvom nuėję į ,,senius,, oi žmonių sumažėję, oi sumažėję, oi kaip kam blogai.

>Tai

>Tai portretas
Ar tai teisėja ( -as), esate, kad žinote, kas laimės, o kas nelaimės? Ir nenurodinėkite kur ir kam vaikščioti, nes mokesčius moka visi. O jūs, skiepyti, jei nenorite, bijote būti šalia neskiepytų, tai sėdėkite namuose ir niekur neikite, nes jūs esate tokie patys virusų nešiotojai kaip ir visi kiti žmonės, ir galimai dar net pavojingesni, bet nediskriminuokite kitų žmonių. Pavyzdys jums kad ir miesto meras Grubliauskas. Arba skriskite į kitą planetą, kur nėra virusų :))

pastebėjimas

pastebėjimas portretas
> TAI Tai sveiki žmonės nenori būti šalia subadytų zombių kurie ir yra pagrindiniai viruso platintojai.

Nu jo

Nu jo portretas
Paprasys valdzia issidurti po viena aki tai ka ir issidursit ponai Vakseriai? Ar esat per durni ir kitus durnais laikot kad nesiklauso valdzios ir patvoriu pseudo ekspertu ir mokslinininku.

Nu jo

Nu jo portretas
Kaip sakoma oziu pilna ir visur yra. Beeeeee!

Emigrantas

Emigrantas portretas
Galimybių pasas tai pasityčiojimas iš žmonių, negalima skirstyti žmonių!!!

Tai

Tai portretas
kas jus,antuvaxerius vercia skiepytis?Niekas.Bet zinokit,kad pasiskiepije zmones nenori buti salia jusu,mokytojai nenori klasese matyt neskiepytu jus vaiku.Vaiksciokit turguose,mokykit savo vaikus patys,o gal susikurkit kokias anivaxseriu sektas,gyvensit ramiai.Uzknisot, vien jus komentuojat, normaliems zmonems atsibodot.Jus ne jokie seimu gynejai,o tikri anarchistai,vien paziurejus i jusu samburi bloga. .Kokia teise jus turit kalbet ir kazko reikalaut visu pilieciu vardu?..Nieko jus nelaimesit,nes tokie tamsybes to padaryt negali.Fas.

>

> portretas
> Lietuva ne tavo, Lietuvą MŪSŲ, o jūs stokite į eilę trečiai dozei ir užsirašykite 4,5,6 narkomanams reikia .

Mano Lietuva

Mano Lietuva portretas
Kokie savo duomenis?GP tik surasyta jusu gim.metai ir vardas,pavarde.Savo duomenis jau senai palikote soc.puslapese.Atsipeikete.Del antivakseriu kaltes niekada neislipsim is sito su....

Ina

Ina portretas
Durniu laivas man to asiliuku paso tai jau tikrai nereikia

....

.... portretas
Bet tie žmonės keisti, atrodo kad parduoruvės pačios sugalvojo neileisti be GP.

Antivax

Antivax portretas
Laikom fronta zmones ir toliau venkime vietu su GP.

Jop

Jop portretas
Greičiau dalinkitės čipus, lengviau bus bandą ganyti.

Scorpion

Scorpion  portretas
Labai gerai! Tegul bankrutuoja!

Asta

Asta portretas
Su seima po cipu ir dar reikia pasu.. nu nea jau musu duomenu neskanuos niekas ir neskaiciuos kiek kartu lankiausi

KADA

KADA portretas
IDIOTŲ VYRIAUSYBĖ SUPRAS KAD ŽMONĖS LIETUVOS NE GALVIJAI...TAUTA SUGEBĖJUSI NUSIMESTI KOMUNISTŲ JUNGĄ VERGŲ NESUTIKS SU PYYDARASTIŠKA SOROŠO VERGIJA...

4

4 portretas
Taip išgąsdinti žmonės, tuo COVID, kad iškart bėga gydytis į ligoninę, patys gali laisvai išsigydyti namuose, jeigu žinoma neturėjo kitų baisesnių problemų su sveikata

Anonimas

Anonimas portretas
Sveiku žmonių segregacija o ne nesiskiepijusių karantinas...

Tam AX

Tam AX portretas
Tu turi potencialą į durnýną ir ne daugiau.

Kas pasidarė ?! Nereikia panikuoti !

Kas pasidarė ?! Nereikia panikuoti !  portretas
Visada pirmom dienom susuka galvas paralyžius. Viskas bus gerai. Priprasim prie naujos tvarkos . O antivakseriai - didžiausi kaltininkai chaoso šalyje.

Žiauri šios dienos tikrovė

Žiauri  šios dienos tikrovė portretas
Senjorai vaikšto į prekybos centrus, kad nusipirkt pigiau, ne todėl kad jiems taip patinka, o todėl, kad gerovės Lietuvos valdžia juos pavertė ubagais. Kur matyta, sąžiningai dirbus ir 42 metus mokėjus mokesčius žmogus senatvėje turi pirkt ne ką norėtų valgyti, o kas išeina. Senatvė neaplenks nei vieno, todėl gerbkime vieni kitus. Lietuva pastatyta jų rankomis ir darbais, todėl manau, kad pastumdėlių dalios jie neverti. Mūsų valdžia tik savo ir savo giminių pinigines pildo. Baisesnės kaip mergelių valdžios tėvynė dar nematė.

Pastebėjimas

Pastebėjimas portretas
Mažos parduotuvės dabar privalo užtikrinti pirkėjų saugų apsipirkimą, neapsiriboti vien lentynų papildymu prekėmis, parduotuvėse nėra apsaugos darbuotojų, nereguliuojami pirkėjų srautai, nesilaikoma saugių atstumų.pirkėjai vaikšto neuždengtomis nosimis. Ar čia negalioja pandemijos reikalavimai?

Ramunas

Ramunas portretas
Ka jus cia stumiat ant tu neskiepytu rastininkai bled.

Azuolas

Azuolas    portretas
Kas čia per rašliava, užsakymus vykdote, ponai...

aš portretas
ne žmonės maištauja,o prekybos didieji centrai, nes juk biznis stringa. Turiu tą galimybių pasą, bet kasdien nevaikštau į tuos centrus.Dažniausiai išryto ten keliaudavo senjorai,tai gal jų apmažo.Prekybininkams pandemija nerūpi, jei prekyba klesti, tai daugiau bėdų nėra.

PENSININKAS JUOZAS

PENSININKAS JUOZAS portretas
Tik netrieskite į kelnes. Šis straipsnis užsakytas SEIMO NARIŲ - antivakserių.

AX

AX portretas
Artimoje ateityje įvyks didžiuliai tarptautinės bankinės sistemos pokyčiai, kuriuose atrodo bus panaudota XRP blockchain sistema(IMF ir WEF organizacijos vykdo pokyčius), todėl yra didžiulis potencialas. Nebandau apgauti, aš tiesiog užsidegęs kitiems padėti, nes tikiu tuo ir nesu mątęs tokio potencialo. Verta pasiskaityti: drive(.)google(.)com/drive/u/1/folders/1YpIKrYhP-lOHcn23L-rfS5tsG_Qk0-Ox (ištrinti skliaustelius).

kaip dabar?

kaip dabar? portretas
Gal dabar piš su šaika prievarta visus varys į tuščius prekybos centrus, turinčius1500 m plotą, ane? :))

piktas

piktas portretas
Turiu pišpasį, bet iš principo neinu į prekybcentrius. Esu prieš nevykusių valdžiabobių vykdomą žmonių genocidą. Gėda.

piktas

piktas portretas
Turiu pišpasį, bet iš principo neinu į prekybcentrius. Esu prieš nevykusių valdžiabobių vykdomą žmonių genocidą. Gėda.

Manau

Manau portretas
Kad valdantieji peršoko kartelę,jau nežino kaip alinti žmones.Jie negerbia Konstitucijos,o ir mūsų tautos.Dar nurodinėja lbgt ištvirkėlis Kirilkinas.Tai tokia velniava dabar darosi.Neturiu to paso ir nežadu jo turėti,kadangi esu sunkus ligonis tai neduoda jiems teisės mane priversti skiepytis.Man atrodo daugelis yra tokių kaip aš.Valdantieji nori mus sunaikinti,su tais lbgt ištvirkėliais,su tais pasais.Velniop tą valdžią.

Pirmyn į vergovę

Pirmyn į vergovę portretas
Globalistų pakalikai(GB) džiaugiasi, kad vakcinavosi, visur kiša ta savo vergo numerį, juokas pro ašaras. "Laisvoje" šalyje, "laisvas" pasirinkimas, būt sunumeruotam ar ne. Jei žmogui tereikia tik prekybcentrių viskas reiškia gerai.

pastebėjimas

pastebėjimas portretas
Izraelis paskiepijo praktiškai visus, sergamumas padidėjo beveik 10 kartų, dabar stumia 3 dozę....be jokių garantijų. Palyginkime 2020 rugpjūtį - rugsėjį be vakcinų ir 2021 rugpjūtį - rugsėjį su vakcinomis.

Anonimas

Anonimas portretas
Autorius klaidina .. nemaistsujama, bet kovojama už savo beje ir autoriaus teises. Prieš segregacija.

Lauris

Lauris  portretas
As sendien akropolija paprikolinau pasemiau persirgimo pazyma ir turejau dar kur del darbo man dare testa toki pat ir praleido

Taja

Taja portretas
Niekas ne maištauja; atmetus LGBT ir Astralu rekautojus, dar tyliai sedi žmones :)

taigi

taigi portretas
Vargšeliai prekybos centrai, kaip užjaučiu monopolistus ir oligarchus.

neimu

neimu portretas
neeisiu i dideles

Galimybių pasai

Galimybių pasai portretas
Gauti išprievartavus žmones

...Nesiskiepijusių karantinas...

...Nesiskiepijusių karantinas... portretas
Va čia tai pavadinimas! Na, kokiam bukam reikia būti, sugalvok tu man...

23

23 portretas
Prie valstiečių vyriausybės pernai ( 2020 09 16 ) esant nuliniam pasiskiepijusių skaičiui naujų susirgimo atvejų buvo 73, o esant PIŠ ir esant apie 70 procentų pasiskiepijusių naujų susirgimo atvejų1300 . Tai kas čia durnas?

Paskiepijusi ir nedemonstruoju kvailumo.

Paskiepijusi ir nedemonstruoju kvailumo. portretas
Tos visos mažosios parduotuvės yra didžiųjų prekybų centrų padaliniai.Ir jie nenusomena dėl to. O Barbora dirba išsijuosusi. Tai ir tie centrai netušti. Maxima apsiperku. Ir nesiskiepije nesidžiaukit.Nes greit gulsit į ligos patalą.Tik nepulkit į ligonines, o duskit namie.Yra nuomai deguonies balionai. Tai pasinaudokit.

ko tu nesupranti?

ko tu nesupranti? portretas
tokios parduotuvės ir kavinės dar gerokai iš anksto pradėjo reikalauti to Armonaitės paso

nu

nu portretas
ko ir buvo galima tiketis is neskiepytu ir kokiu 30% paskiepytu per prievarta.

Nesuprantu

Nesuprantu portretas
besipiktinančių prekybos centrais,juk ne jie sugalvojo tą idiotišką pasą ir tokią tvarką , jie tik vykdo valdžios nurodymus, tos bobelės valdžioj nieko gudresnio nesugebėjo sugalvot

nu

nu portretas
mes tai dar specialiai pradejom eiti apsipirkti i mazas parduotuves, kurios nepriklauso didiesiems prekybos centrams.

sena boba

sena boba portretas
turiu gp, bet segregacijai - NE

byrkanosiui

byrkanosiui portretas
byrkanosi, gramatikos zinove o ka tu be to, kad moki idealiai lietuviska gramatika, dar gero padariai su savo issimokslinimu?

Baubas

Baubas portretas
Taip, neiname i tuos prekybcentrius!!

aciu tau

aciu tau portretas
vyriausybe kad tu vedi visus prie skurdo

Byrkanosi,

Byrkanosi,  portretas
tu, pirmiausia išmok lietuviškai rašyt..Tiek metu musu duoną valgai, "darmaedas" prakeiktas...

Anonimui Pydarui

Anonimui Pydarui portretas
duju kameros, naikina Tauta, o čia pašlamėkas ne žurnalistas

By. Rka paklojęs

By. Rka  paklojęs  portretas
TEGU SEKMYNGAI BANKRUTUOJA PREKYBCENTREI !!! zinos kaip lyst y šykna valdziabobelkoms su psyvhiniais zakonais :-) kai patures mynuso dachera.... GAL ATEIS Y PROTA..... AS daba turguje visko nusiperku duona kiausiniai majonezo krienu.... VISKO PRISIKTA IR MALONIAI APTARNAUJA BE ŠŰDPASIU, šyknai valyt skyrtu. Cia ne dokumentas!!!

Pilietiškas

Pilietiškas portretas
Kažin, ar skiepai išgelbės tautą! Tikriau, ją sunaikins, šeimas sterilizuos, žmones supriešins - to ir siekia valdantieji. Belieka pasakyti:" visoms vertybėms tfiu, tfiu!"

F

F portretas
Turiu gp bet i sentrus neisiu iš prinsipo

Galerijos

Daugiau straipsnių