Quantcast

N. Mačiulis: 200 eurų išmoka nėra susijusi su COVID-19 pasekmėmis

Grįžti į straipsnį

ko pavydit pensininkams

ko pavydit pensininkams portretas
Paskaitykite straipsnį, juk ne apie pensininkus kalba.O tiems rėkiantiems su vaikais - taigi vaikų pinigus gaunate kaip gavote, kitiems padidėjo, ko dar jums maža? Ar atsiklausiate valstybės, kai gimdote sau vaiką? Tai ir nereikalaukite perdaug.

aš portretas
Dar ir kaip susijusi - kas dabar priims į darbą pirmos rizikos grupės asmenį - amžius, susiję ligos ir t.t. Pensijos 60metų sulaukus niekas nemoka, o gyventi reikia.Bet kurgi supras bankininkas, pripratęs visus mokyti. Dabar į parduotuvę draudžiama, į viešas vietas, kur yra nemažai žmonių, draudžiama, į polikliniką negalima, bet į biržą darbo ieškoti prašau, kelias atviras.

tam p

tam p portretas
kai pats tapsi pensininku vai kaip kitą giesmelę nei dabar imsi traukt

Pencininkas

Pencininkas portretas
Ačiū, geras laikas rugpjūtis,šašlyku iškepsime,vaikus pasikviesime ,dabar ir mes galėsime vaikus pavaišinti,o ne tik vaišintis,anūkam kažka.šaunuoliai.

kaukė

kaukė portretas
Na,ir pavyduoliai...Ar žinot vaistų kainas bent,o ar žinot,kad daugiausia ligos kamuoja ne jaunystėje,o ar žinot ,kad ir anūkėliui norisi ir reikia bent ledč nupirkti ir t.t.Manot,kad pensininkui nieko nebereikia.Nėra pinigį dantim susidėti,apie implantus ir sapne nepasapnuosi...ką čia berašau.Nepavydėkit.

P

P portretas
Nuostoliu patyre zmones kurie buvo prastovose ,tie kurie neteko darbo , tie kas su vaikais liko namie ir negalejo dirbti.ju pajemos sumazejo o pensininkai pensijas gavo kaip visuomet juk prastovu nebuvo tai kokia proga tie 200 euru ? Kaip visuomet gaus ne tie kam labiausiai reikia

Dar ne pensininkė

Dar ne pensininkė portretas
Manau, kad mūsų nedirbantys pensininkai kiekvienais metais galėtų gauti nors po 100 eurų prieš Kalėdas

AŠ Manau

AŠ Manau portretas
Uspaskichas papirkinėdavo ledais ir kitokiomis pakišomis,kiti bambalais išgeriantiems.o štai valstiečiai dar geriau .Pensininkus nutarė pamaloninti išmokomis.Juk prieš rinkimus ir šiaip uždraudė papirkinėjimus,o kaip su tais 200 e.ar ne papirkinėjimas prieš rinkimus? Juk pensininkai nenukentėjo ,ir pensijas gavo.Tai manau turėtų įvertinti teisininkai.

Galerijos

Daugiau straipsnių