Quantcast

Motinystės kaina – mažesnės pajamos visą gyvenimą

Grįžti į straipsnį

to lyra debile

to lyra debile portretas
Gimdai sau , o ne valstybei, kokio stažo užsimanei buvai bedarbė prieš nėštumą užtai ir nėra stažo, dabar visos bedarbės gudrios dauginasi kad amžinai nėščia būt ir amžinai nedirbt ir net už pašalpas jų nekviečia atidirbti, rojus šitom žmogėnėm.

LYRA

LYRA portretas
Kodėl vyrai tarnavo armijoje.Jų tarnyba užskaito į stažą,o moteris gimdo ir augina vaikus,tie 3-4metai jau neįskaito į stažažą.O dar nori,kad daugiau gimdytų.Dabar ir taip jau daug moterų karjieriščių,jo nenori gimdyti o ir vaikų jau nenori.Todėl mūsų Lietuvėlė ir mažėja.

Taigi

Taigi portretas
Sugalvoja visokių planų,kad daugiau gimdytų,o moteris ,gimdžiusias 1993.1994metais pamiršo,nes 1995m neskaičiuojami į darbo stažą,nesvarbu ar vieną ,ar dvynukus auginai,Tai štai kaip rūpinasi valdžia motinomis-tik žodžiais.

Jo

Jo portretas
Gali negimdyt , vistiek gims parazitai jau nuo 2m eina snargliai ir nuskina kaimynų gėles po langais, jau 2m moko vogti, tai kas bus toliau, o motka žiurkė pašalpinė sėdi ir leidžia 2-3m benkartam vogti gėles iš kaimynų.

nesupraantu kam gimdyt ?

nesupraantu kam gimdyt  ? portretas
PSD vezdu paskutini danti ismusa per prievarta suvakcinuoja ir i ystaymu gardeli yvaro ....gimdyt pagal lanzbergiu plana tam ka jo tarnai mano vaikus galetu privatiems pensiju fondams praskolint arba uzsienio bankams uzstayt ? o gal europos turciams reikia REKRUTU ka dvarus nuo rrusu gint....??? eikia vergu - staykit gimdyklas i gimdykites ppatys.... negalit ? nu ttada tradiciskai prisigaudykit ir is afrikos parsivezkit... zzmogui turi but gera savo saly gyvent.... tada jisi nores ir vaaiku ir dirbt ir ateiti kurt ir sali gins... .....a kaip ... jei valdzios ponai tave mkesciu kilpom gaudo ir kaip gyvuli PSD vezdu i uzsieenioo banku laza varo ??? aciu ...as savo amzeli kaip nors atvergausiu...a jus po fioletinem veliavos uzsip...

PSD mokescio vergas....

PSD mokescio vergas.... portretas
i uzsienio bankus ir pensiju fondus prievarta sugrusti prievoliu atlikejai uri but prievarta suvakcinuoti vien tam ka valdzia turetu sveiku rekrutu prieaugli....

O

O portretas
Kokia dar kaina jos išvis nedirbo arba nedirbtų ir toliau ir jokių mokesčių nemokėjo ir nemokėtų, o gimdo nes taip prisidengia savo tinginyste, gi yra tokių kurios 5 kart gimdys bet niekad nedirbs , jos gi uždarbiauja gimdydamos, visas išmokas gauna už dyką, tai čia toks jų darbas tų kur mėgsta daug kruštis.

Tai

Tai portretas
Gali negimdyt mažiau išlaidų bus valstybei ir pats laikas trumpinti vpa iki 3mėn, o vėliau jei nori ilgiau sedėt tegul sėdi savo saskaita užteks išlaikyti valkatas kurios gimdo dėl pinigų.

I

I portretas
Juokaujat dėl pašalpų ir vpa 2metų išmokų tyčia gimdo visokios gnidos kad gyvent Sodros sąskaita ir kad tik nedirbt, čia jų tikslas nedirbt o veistis.

o

o portretas
juk dulkiagalviams gerai maziau reikes ismoku===

Galerijos

Daugiau straipsnių