Quantcast

Moters dieną Vilniuje atidaromas baras vyrams

Sostinės Vokiečių gatvėje įsikūrusio restorano „Čili kaimas“ apatiniame aukšte pradeda veikti pirmasis „Čili pub“ – baras vyrams. Ir moteriškos auditorijos neignoruosianti įstaiga skirta visiems, besidomintiems sportu ir mėgstantiems alų bei nepraleidžiantiems net ir pačių egzotiškiausių sporto varžybų transliacijų. Kiekvieną savaitės dieną čia ketinama organizuoti skirtingas atrakcijas lankytojams ir pasiūlyti ypatingų nuolaidų.

„Simboliška, kad tarptautinę moters dieną atidarome barą vyrams – tokiu būdu norime, kad  šventę jaustų ir jie. Nors šis baras orientuotas į vyrus, tačiau mielai jame laukiamos ir moterys, nes jo svečius pirmiausia vienija ne testosteronas, bet aistra sporto varžyboms, stalo žaidimams ir, suprantama, alui“, – sakė bendrovės „Čili Holdings“ reklamos ir komunikacijos vadovė Danutė Lašaitė.

Kiekvieną dieną linksmybių sau ras įvairių pomėgių auditorija – bare vyks teminiai vakarai. Pirmadienio vakaras guodžiančiu pavadinimu „Ir pirmadienis turi pabaigą...“ skiriamas studentams, kuriems bus taikoma 20 proc. nuolaida. Tačiau ir be jų „Čili pub“ žada labai patrauklias gėrimų kainas ir specialius užkandžių rinkinius prie kiekvieno alaus bokalo. Antradienius baras skelbia draugų dieną.

Trečiadieniais bare varžysis smiginio gerbėjai. Beje, šios pramogos ambasadoriais sutiko tapti žymiausi šalies penkiakovininkai. Geriausią mėnesio rezultatą pasiekęs baro lankytojas turės galimybę susikauti su Edvinu Krungolcu ar Justinu Kinderiu.

Ketvirtadieniais – diena tiems, kurių galva pramušta stalo futbolu. Šios rungties varžybose emocijų ir tempo netrūks, nes prie stalo vienu metu kamuoliuką gainios net aštuoni dalyviai. Rungtį globoja Vilniaus futbolo klubas „Žalgiris“.

Užsukusieji į „Čili pub“ penktadienį galės pasiryžti pelningam sandoriui – iškeisti savo kaklaraištį į papildomą alaus bokalą, mat penktadienis – diena be „šlipso“ – „No ties!“. Į gėrimą iškeistas kaklaraištis čia pat bus kalamas virš baro, renkama „Čili pub“ kolekcija. Šios atrakcijos ambasadoriai – grupė „Čilinam“. Jie pirmieji „dovanoja“ savo kaklaraiščius. Bet kuriuo atveju, asmenys, ketvirtadienį bare pasirodę su kaklaraiščiu, bus paprašomi jį nusirišti.

Savaitgaliai bus skiriami stalo žaidimams (domino, kortos, šaškės, šachmatai) bei sporto varžybų transliacijoms. Savaitgaliais vyksta Anglijos futbolo čempionato rungtynės, F1 lenktynės, pagal lankytojų pageidavimus bus galima stebėti teniso, golfo, beisbolo ir kitas rungtynes.

Planuojama, kad artimiausiu metu „Čili pub“ savo lankytojams pasiūlys dar daugiau pramogų ir siurprizų.


Šiame straipsnyje: Čili pica

NAUJAUSI KOMENTARAI

andrius

andrius portretas
O Klaipėdoje kažkas panašaus yra?
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių