Quantcast

Mokesčių inspekcija prašo pinigų algoms

Likimo ironija, tačiau milijardus litų į šalies iždą surenkančios Valstybinės mokesčių inspekcijos (VMI) darbuotojams gali vėluoti atlyginimai ir atostoginiai. Įstaigos vadovai jau prašo Finansų ministerijos pagalbos.

VMI portalui patvirtino, kad su finansiniais sunkumais artimiausiais mėnesiais gali susidurti ne tik Vilniaus apskrities VMI, kurios darbuotojai buvo informuoti apie galimą algų vėlavimą, bet ir kiti Inspekcijos padaliniai. Vilniaus apskrities VMI darbuotojams birželio mėnesį gali būti neišmokėtas darbo užmokestis, su juo susijusios sumos ir atostoginiai už birželio-liepos mėn., o rugsėjo mėnesį - avansas.

„Finansinė situacija institucijoje, kaip ir visoje valstybėje, yra įtempta, todėl priminimas darbuotojus atsakingai planuotis atostogas bei išlaidas - natūralus vadovų veiksmas“, - sakė VMI viršininko pavaduotojas Dainius Daugirda, akcentuodamas, kad II ir III ketvirtis pagal dabar skirtus asignavimus institucijai bei sudarytą pagal reikalavimus biudžeto sąmatą išties bus įtemptas.

VMI vadovybė jau pradėjo pokalbius su Finansų ministerija, kad visais šių metų mėnesiais atlyginimų išmokėjimas darbuotojams būtų stabilus.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių