Quantcast

Ministras: baltarusiškos trąšos per Lietuvą nustos judėti nuo gruodžio

Grįžti į straipsnį

Del Kinijos

Del Kinijos portretas
Dėl Kinijos - gi jau pešasi, per Taivanį - atidarys atstovybę ir pan. JAV jau pasveikino. Visai gali būti, kad jų užsakymu ir loja.

Sekanti Kinija

Sekanti Kinija portretas
Nafta patvarkė, trąšas uždarė, db sekantys- kroviniai iš Kinijos ir uostas bus tuščias? Ploju -nesustoju. P. anūkas dirba iš peties..Tik klausimas kam? Nes Lietuvai ir jos žmonėms tai atneša tik milžiniškus nuostolius

Įvertinkite ir paskaičiuokite

Įvertinkite ir paskaičiuokite portretas
Kam tos sankcijos? Aleksandrui Lukošenkai? Bet jis jau sukriošėlis, vos nulipo nuo scenos po 8 valandų spaudos konferencijos, atsiprašau, šūdmalystės. Tos sankcijos yra Lietuvai, kuri neteks 1/3 Klaipėdos uosto krovos. Ką tai reiškia? Tai apie 100 mln. eurų Lietuvos geležinkelių netektis, apie 15-20 mln eurų Klaipėdos uosto rinkliavų netektis, apie 50 mln. eurų BKT praradimas. Tos sankcijos ir apie 150 BKT žmonių, kurie neteks darbo, apie 100-150 žmonių, kurie darbo neteks Lietuvos geležinkeliuose. Tos sankcijos ir paprastiems Baltarusijos žmonėms. Lukošenka kaip nbors pramis, nes jam, panašu, nedaug ir liko.

Piktas

Piktas portretas
Labai gerai. O kodel "Nord Stream 2" neuzdaro? Juk visi nurodymai kolukieciui eina is kremliaus.

>

> portretas
Manau, veiksmingos sankcijos,tada,kai ivedamos staiga !?Kas dabar,chebrai doutas terminas "pasitvarkyti reikaliukus su ru.fed terminalais",ir tiek ,a ne ??? Prisiminkim,kaip bel.ru nutrauke naftos produktu "judejima" per Klaipedos naft.terminala ?Ryte pareiske,kad nuo vakar, krovinius nukreipe per ru.fed !?

pilietis

pilietis portretas
Jei šaliai vadovautų pirmo komentaro autorius ar į jį panašūs, tai ...maištų ir šturmų būtų begalė. Tokie nabagai šalį nustekentų per porą metelių...Trumpesnio proto mėgėjams [ na tokiems , kurie nemėgsta skiepo ar myli žmonių prekybą , kontrabandą ] manau nedaplauks, bet kitiems aišku , kaip dvi kapeikos kaip tai gali nutikti. Aš palaikau sankcijas, palaikau viską kas padėtų baltarusiams laisvai gyventi.

>idomu

>idomu portretas
"įdomu" rašosi su nosine liurbi, nemokša. Kiek milijonų , o ne milijardų ???... pirmiausia berašti tai reikia gerai straipsniuką skaityti

pilietis

pilietis portretas
P A G A R B A, senai reikėjo.

Anonimas

Anonimas portretas
dideli sveikinimai dėl JAV sankcijų

sveikinimai

sveikinimai portretas
puiku,kokios kovos buvo Klaipedoje,susisaude del terminalu...pagaliau baigsis otkatai batios parankiniams-odiniai cemodanai o dabar ofsorai

Marius

Marius  portretas
Visiski debilai.

idomu

idomu portretas
Kiek milijardų nuostolių Lietuvai?

bobutės aimanos

bobutės aimanos portretas
Ko čia aimanuojate kas bus, kas bus. Nieko nebus- reikia persikvalifikuoti, nemirsim badu. Kurių velnių aš turiu kraudamas tarakono trąšas jam milijonus atiduoti, kad jis po to už tuos milijonus nelegalus siųstų į mano šalį? Tai jei tarakonas pabandys su Rusijos pagalba mano šalyje 3 pasaulinį organizuoti irgi tyliai jiems trąšas krausime? Nieko nėra amžino, juo labiau darbas- bet kada tave gali iš jo išmesti ir sekančią dieną niekas tavęs neprisimins.

Klimatas

Klimatas portretas
Vilnius- Klapeda jau bilietai pabrango. Idiotai...

Liudna

 Liudna portretas
Kaip mama lenkiuosi Gabrieliui ,labai aciu dabar mano sunus liks be darbo o jug augina 3 vaikelius... dieve mano ka jus darote valdzioje ?

Nezabitauskas

Nezabitauskas portretas
Tai sankcijos Lietuvai už tai, kad nesugeba išsirinkti protingos valdžios. Labai teisingos sankcijos, dar ir lazdų reiktų pridėti!

Algiui

Algiui portretas
Algi, ukš pas mamą Rašą.

ALGIS

ALGIS portretas
Ir kaip galima pasakyti , kad LIETUVOS VALDŽIArūpinasi mūsų gerove, per jų liežuvius nutrūko naftos išvežimas Klaipėdos uostu , dabar trąšos , negi mes tokie turtingi , kad atsisakomepinigų , o migrantai atsirado irgi per kelių ''ruporų'' liežuvius , NE MES TUERIME NURODINĖTI KAIP TURI GYVENTI BALTARUSIAI , O JIE PATYS TURI SPRĘSTI .

Galerijos

Daugiau straipsnių