Quantcast

Ministerija siūlo atsisakyti elektros kainų reguliavimo buitiniams vartotojams

Grįžti į straipsnį

Ei

Ei portretas
Tai gal aš galėčiau tiesiai iš Astravo elektrą pirkt? Ba jau ir dabartines kainas patempt sunku, o nereguliuojamos tikrai papjaus.

M.

M. portretas
Visa tai grindžiama mitais: 1 mitas - "sudarys sąlygas nuosekliam ir skaidriam perėjimui" nes Lietuvoje skaidrumo nelabai randama. 2 mitas - "mažmeninės elektros energijos tiekimo buitiniams vartotojams rinkos sąlygomis." Lietuvoje laisvos rinkos nėra ir kažin ar bus. Bus tik karteliniai susitarimai.

...

... portretas
Chm: "„Lietuvos energijos“ vadovas Darius Maikštėnas sako, kad grupė siūlymą palaiko" - o ko spec.tarnybos nealiarmuoja apie realią grėsmę Valstybei, apie kenkimą VALSTYBINEI įmonei?

Gyv.

Gyv. portretas
Visada Lietuvoje buvo valstybinė įmonė,valstybė derina kainas pagal mažiausias pajamas,taip ir turėtų būti.Jeigu bus kitaip ,tada aišku,perėmė vadinasi elektros tinklus savų berniukų grupuorė.

Nerediska

Nerediska portretas
Sėdint valdžioj smegenys minkštėja, arba kuriama rinka draugams. Deficitinėj rinkoj, šalyje kuri pati pasigamina tik 40procentų elektros, o kitą importuoja, taip siūlyti gali tik "rediska"-žr. filmą "Sekmės džentelmenai".

Eikit nx

Eikit nx portretas
Tai jei aš pasirinkčiau kitą tiekėją, ką jis atsitemps laidus kitus nuo savo linijos, ir pardavinės man kitą elektrą :) Aš turbūt debilas, nes niekaip nesuprantu kaip galėčiau pasirinkt- pasikeist tiekėją. Davai, paaiškinkit, įvadas požeminis.

Galerijos

Daugiau straipsnių