Quantcast

Mėnuo šalia Astravo AE: avarijos ir batalijos

Grįžti į straipsnį

Kam keikti tai kas galėjo ir pas mus būti.

Kam keikti tai kas galėjo ir pas mus būti. portretas
Nereikėjo griauti Lietuvoje AE ir klausyti Europos sąjungos veikėjų juk visose didžiosiose ES šalyse ir iki šiol veikia AE .Deja mūsų uolūs valdininkai ,anksčiau sovietų dabar ES rekomendacijas vykdo . Kodėl Lenkai gina tautos valia ,nesiklaupia kaip mūsų netikėliai prieš ES klerkus. Kodėl tyli valdininkai kiek Lietuvos žmonėms kainuos ir kainuoja AE uždarymas ir konservavimas ?.

man

man portretas
tai keista, kad mūsų valdžia nutraukia, bet kokius įmanomus ryšius su baltarusiais, o po to reikalauja ataskaitų apie atominę, dar keista, kad pradėjus veikti AE, iškart prisikūrė privačių kontorėlių, tarpininkių, iškart buvo sukurti įstatymai, kuriais remiantis visi privalės pirktis elektrą tik per tas kontorėlias, panašu, kad vėl grįžtama į devintą dešimtmetį

Alis...

Alis... portretas
savo nebeturi, tai nors apie kaimynų diskutuoja ir analizuoja...

Anonimas

Anonimas portretas
jau ten simtaprocentines diversijos pries ta elektrine,tuo labiau kad vyksta neramumai baltarusijoj, siaip rusai geras ae stato,ne viena uzsieni pastate kurios gerai dirba

VILENSKAS

VILENSKAS portretas
Turim beda salia sienos

Jiems zmoniu nuomone neidomi

Jiems zmoniu nuomone neidomi portretas
Klauso Briuselio ir Amerikos balso.

Darot ką norit ir žmonių nuomonės neklausiat.

Darot ką norit ir žmonių nuomonės neklausiat. portretas
Niekas to Astravo AE nestabdys ir nenugriaus ,tai kodėl kaip broliukai Latviai nepasinaudoti pigia elektra ?.Ką dangus nugrius ar negali žmonės pigiau mokėti?. Pristeigėt tarpininkų firmų ir apvaginėjat žmones įstatymus sutvarkėt kad nėra kur dingti, priversti rinktis veltėdžių ,švogerių ir panašių operatorių kuris elektros pats negamina.

Senis

Senis portretas
Kaip su žalia ekonomika?

lanzberginis-fašistinis rezimas

lanzberginis-fašistinis rezimas portretas
sprendzia ko reikia ,ar nereikia Baltarusijai ,net jei Astravo AE ir butu politinis sprendimas ,koks jusu su...tas reikalas , o Naftos gamyklos pardavimas ,ar ne politinis reikalas , o duju barzos nuoma ,ar ne politinis reikalas , o atsijungimas nuo BREL...ir t.t. esate tiesiog wasingtono su8iniu laizymo cempionai

Hadi

Hadi portretas
Cha cha eko zmagarai praneša apie GALIMA o Lituvis jau spausdina apie ivykusia avarija. O ekologiniai hunveibinai (ne)gali papasakoti apie bandymu etapus kas po ko seka kokie etapai. Ir kodel techninis dalykas iškarto pavečiamas i politini? Net minetame ekohome-ngo.by prašoma priimti politini sprendima:) Gal esme ne technologija o politika. Tada viskas aišku uždarykite savo jiegaine ir pirkite (musu) SGD saugiai elektrai gaminti:) Jakže maš

Koks Švedas yra ekspertas

Koks Švedas yra ekspertas portretas
jeigu jis nežino, kad Kaliningrade AE niekas seniai nebestato, net sunkvežimiai palikti surūdyti, o statybvietė apleista? Ir jei Astravas Rusijos projektas, tai kodėl rusai tame pačiame regione iš karto pradėjo statyti dvi atominės elektrines, o paskui vienos atsisakė? Nejaugi Rosatom tokie durni ir neturi kur pinigų dėti? Kažką čia nupeza šitas ponas? Pas mus taip visada pasako pusė tiesos ir galvoja, kad visi yra durni.

MMM

MMM portretas
Kiek galima žmonėms plauti smegenis, kad AE yra gerai, tik su sąlyga, jei tai būtų Lietuvoje? Tik, matai, "reikia spręsti dvi problemas: kaip užtikrinti branduolinę saugą ir ką daryti su panaudotu branduoliniu kuru". Taigi panaudotas branduolinis kuras ir yra didžiausią taršą sąlygojanti gamybos atlieka, kurios šimtus tonų nežinia kur dėti tūkstančiui metų. Jos nesudeginsi pečiuje. Jau turime vieno monstro Sniečkaus AE atomines kapines, žinoma, reikia dar vienų. O paskiau jau būtų galima ir iš užsienio už pinigus prisivežti atominių atliekų, vis tiek ta Lietuva vienas atominis kapinynas. Ponai gyvens Šveicarijoj (kaip jau dalis energetikų gyvena), o mužikai tegul miršta. Tokia yra valdininkų ir kitų darmajiedų logika. Geriau papasakokit, kaip otkatus iš anksto dalinotės dar tik planuodami tą savo AE. Kas turėjo gauti daugiausiai ir kuriai partijai atiduoti liiūto dalį? Kiaulės prakeikti.

Anonimas

Anonimas portretas
Ir kokiu tikslu tuos bulbasus Lietuvoje priimat,gal kad jų ateitų išvaduoti savi,ar draugai rusai.Gal todėl su Lietuva ES,TATENA ir nesiskaito,nes nerimta,nestabili,nebrandi politiškai valstybė.

Anonimui Pydarui

Anonimui Pydarui portretas
pilsto žibalą

Anonimas

Anonimas portretas
Ar jau sprogo, kad triedžiat ? Bėgat iš Vilniaus viską metę ? Nieko, motina Europa jus priglaus. Stovyklose kartu su arabais..ten galėsit pasirodyt kokie jūs darbštūs ir protingi.
Anonimas portretas
Šūdrankiai burliokai nesugeba net paleist, ką jau kalbėt apie eksplotaciją...

Galerijos

Daugiau straipsnių