Quantcast

M. Majauskas: turguje reikia įvesti elektroninius apskaitos žurnalus

Grįžti į straipsnį

Toma

Toma portretas
Stengiuosi neiti į turgų ir neremti verslų, kurie nemoka mokesčių. O jei nueinu, visada paerzinu, paprašydama kvitą išrašyti. Oi, kaip jie nervinasi, tai verslo liudijimas pasibaigęs, tai formų neturi :) O šiaip turguje ir perka tokie, kur patys algą juodais gauna. Toks tokį supranta, nes nei vienas nemoka sąžiningai dirbti, o paskui verkia, kad pensija maža ar stažo nėra.

Anonimas

Anonimas portretas
turgus reiktu UZDARYTI ar NAIKINTI is vis ! turgus turetu buti SENDAIKCIU o ne MAXIMOS !!!!

:)))

:))) portretas
konservastam kasmetine psichiatro komisija ivest reikia...

tam -,,,durniu laivo -aborto aukai,,,

tam -,,,durniu laivo -aborto aukai,,,  portretas
skaityk straipsnio pradzia aborto auka -konservatlibersosine ,..... finansu ir biudzeto pirmininkas KONSERVATORIUS M,Majauskas --prie ko cia ,,,zali karbaso priekvailiai,,,,

Gal

Gal portretas
geriau Majauskas įvestų e-žurnalus kaip dalinami pelnai iš Independenso, "nepriklausomo" elektros tiekimo ir pan., tai būtų daug daugiau pajamų biudžetui....

durniu laivui

durniu laivui portretas
jis zaliasis,koks dar konservatorius.karabaso priekvailis.

BLT ...narko baronas matomai kokso padaugino

BLT ...narko baronas matomai kokso padaugino  portretas
koks asile tu konservatpriedurni gali but turguje pas bobulka pardavinejancia melynes ar grybus elektroninis apskaitos zurnalas ... tu suskiau durnium gimei?? ar durnium tapai nuo narkotiku ?????

?????

????? portretas
Tai gal turgams mažinti mokesčius, o ne restoranams, sporto klubams, pramogoms? Dirbantiesiems bent 1000 eurų turi būti neapmokestinama jokiais mokesčiais. na, bet nebūtų koncervatoriai....pramogos, restoranai ir seimūnų algos svarbiausia?

skiep

skiep portretas
reik naikint konkurentus Maximai,anie Majauskai?

yja

yja portretas
ten net kasos aparatų nėra, nors pakraunami namuose ir be prisijungimo prie tinklo 24 val veikiantys seniai yra. O jus dar kažką svaičiojat apie apskaitos žurnalus

Taigi

Taigi portretas
Iš turgaus prekiautojų atimt, restoranų ponams atiduot? Gudriai sugalvota. Įdomi " lengvata", mokėti 9 proc PVM, o į atskaitą tai 21 proc, ar ne, ir PVM grąžintinas? Gal paskelbkit duomenis pirma, kas per biznis ta " lengvata"?

Tam \\\\\.../////

Tam  \\\\\...///// portretas
daunui ant bir...os skaitliuką užmauti,kad į save panašių nepridirbtų.

D.

D. portretas
Ar jūs matėt kur nors pasaulyje turgų su "elektroniniais apskaitos žurnalais" ? Aš kol kas dar NE. O jūs ?.. Ar čia tik pono Majausko eilinė sparnuota vizija ?

Galerijos

Daugiau straipsnių