Quantcast

M. Majauskas apie delsimą dėl mokesčių reformos: nėra blogo laiko teisingiems sprendimams

  • Teksto dydis:

Seimo Biudžeto ir finansų komitetas Mykolas Majauskas tikisi, kad Vyriausybė dar šiais metais Seimui pateiks žadėtą mokesčių reformą.

„Nėra blogo laiko teisingiems sprendimams. Turime užtikrinti mokesčių sistemos teisingumą, kurti paskatas kaupti ir investuoti“, – BNS teigė komiteto vadovas po to, kai prezidentas Gitanas Nausėda Seime skaitydamas metinį pranešimą sukritikavo Vyriausybės neįgyvendintą mokesčių reformą. 

„Tikiuosi, kad Vyriausybė dar šiais metais Seimui pateiks žadėtą mokesčių reformą“, – pridūrė jis.

Finansų ministrė Gintarė Skaistė balandį teigė, kad ministerija neatsisako ankstesnių planų peržiūrėti mokesčius, tačiau tai bus padaryta, kai situacija stabilizuosis.

Ministerijos planas buvo pristatyti siūlymus Seimui pavasario sesijoje, tačiau atsižvelgiant į itin didelį neapibrėžtumą, ministerijos prioritetai, anot G. Skaistės, – kiti.

Premjerė Ingrida Šimonytė yra sakiusi, kad netgi jei Vyriausybė pavasario sesijos metu vis dėlto apsispręstų teikti mokestinius pokyčius, gali būti kartu pasiūlyta gerokai vėlesnė jų įsigaliojimo data.

Anksčiau valdantieji tvirtino, kad galimos mokesčių reformos turėtų įsigalioti ne anksčiau kaip nuo 2023 metų sausio.



NAUJAUSI KOMENTARAI

to triesdami žadėjo....

to triesdami žadėjo.... portretas
turbūt pats iš šešėlio gyveni, arba apie jį žinai, bet esi geras ir "nesutukalini". O kitus kaltini, kad netvarka su šešėliais? Tam ir turi būti įstatymai, jokių lengvatų , mokesčius mokėkime visi ir kurkime gerovės valstybę, kaip JE aukštas ir gražus svajoja. Tik gaila, kad ir jis jau nebekalba aoie tai

triesdami zadejo milijarda is seselio istraukt

triesdami zadejo milijarda is seselio istraukt portretas
trauke trauke ir istrauke.... sakni... paskutine.... vsio...ystaymu pridirbo ka dirbt jau nebereikes ....daba dainuodami daina liudna lauksim kruopu is dangaus....

Jo jo

Jo jo  portretas
Šiaip yra dvi Lietuvos, viena perka NT, keliauja, vilas uzsakineja baliams metus į priekį, kavinėse į savaitę kelis kartus ir t.t. kiti tuo tarpu taupo, taupo taupo, gyvena nuo algos iki algos ir tuoj va elektros prisidės kainos geros, tuoj žiemos šildymo kaina sakė gali 2-3kartus brangti todėl france su vokiečiais ir pilasi rusiškas dujas, nes žino kad ateina ragas ekonomikai,,,vokiečiai MMA iki 2000eur kelią, mėnesinius bilietus už juokingus 9eur padaro, kuro kainas mazina, Lt svaigsta politikai apie zaliavalgiska politika, transliberalizma ir all in Ukraina,,,kitko jau nebera ką veikti.
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių